|
Yılın Oyunu adayları açıklandı: İşte 2024'ün en iyileri
-
-
Mobil oyunlara baktım, saçma sapan oyunlar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah astro bot alır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir DLC nin yılın oyunu ödülünü alması , oyun ödüllerine yapılacak en büyük ayıp olur
-
Bence şu listede net astrobot elden ring sonuçta dlc paketi
Oyun değil dlc adayları. Ne kadar sacma sapan Bi sene bu remake ve dlc adayları var. Umarım astro bot alır. Kaliteli ve her karesi muazzam işlenmiş
Ne kadar bos bir yil
Astro Bot
Fortnite'dan kafamı kaldırabilirsem Black Myth: Wukong denemek istiyorum. Ankettede 1.Sırada.
-
Astro bot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzatuna64 -- 19 Kasım 2024; 17:28:45 >
Bu sene tahmin yürütmek baya zor ama bence Astro bot alabilir Nedeni; Yeni nesilin gücünü en çok kullananan Oyun onubda dışında Wukong da alabilir ikisi kapışır hatta .Elden Ring dlc sine ihtimal vermiyorum ilk oyunun üstüne katılan hiçbir yenilik yoktu Oyunda 1. Oyunun adeta devamıydı hatta yer yer bazı düşmanlar aynıydı bile o yüzden bence alamaz.Game Awerds her sene çok adil oldu bu konuda güveniyorum.RDR2 God of War kapışmasında God of Wara verdi Elden Ring God of War kapısmasında Elden Ringe verdi ödülü o yüzden tahminim doğrultusunda Astro Botun alıcağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 19 Kasım 2024; 18:8:12 >
Bu yılki adaylar çok kötü ya.Bari güzel trailer'lar yayınlasalar.Hiç değilse 2023'te;Baldur's Gate 3,Alan Wake 2,Street Fighter 6,Armored Core 6,Statis Bone Totem gibi baba oyunlar çıkmıştı.Oyun endüstrisi motorları yanarak irtifa kaybeden Boeing 747 gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 19 Kasım 2024; 18:33:53 >
-
Ek paketlerin, remakelerin game of the year adayı olmaması lazım bence
O kadar çok kategori var ki herkesi memnun edip ödül vermişler..
Bu sene bence o kadar parlamış bir oyun yok hepsi eh işte.
-
En zayıf yıl olabilir, dlc bile aday
-
Silent Hill 2 Remake kesinlikle aday gösterilmeyi hakediyordu onun yerine elden ring dlcsini OYUN ADAYI olarak koymuşlar. Rezillik
-
ne kelden kingmiş yav şu balonun dlc'si bile aday oluyorsa oyun sektörü bitmiştir son uzatmaları oynuyor
-
elden ring balonunun dlc'i aday koymuşlar, böyle kepazelik görmedim
-
Black Myth: Wukong favori alır gibi duruyor
Bir DLC nin yılın oyunu ödülünü alması , oyun ödüllerine yapılacak en büyük ayıp olur |
Ne kadar bos bir yil
|
elden ring balonunun dlc'i aday koymuşlar, böyle kepazelik görmedim |
ne kelden kingmiş yav şu balonun dlc'si bile aday oluyorsa oyun sektörü bitmiştir son uzatmaları oynuyor |
Sanıyorum tarihinin en kötü GOTY seçimleri. |
Benzer içerikler
- adresimde kimler var
- instagram görüldü kapatma
- play protect nedir
- instagram dondurma
- whatsapp durum kaç saniye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X