Şimdi Ara

Eleştirmeyi bilmek kadar takdiride bilmek...helal olsun KVK,Motorola... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en azından daha değerli bi telefon vermişler. İyi yırtmışsın arkadaşım.
  • Arkadaşım haklısın epey bir sinirlendim. Motorola ve kvk'da kilerle akraba gibi oldum. Ama benim şansım kvk servisin karşısında oturmam. Böyle olunca sık sık ve düzenli taciz etmekte sıkıntı yaşamadım... ve bu arada evet şu an memnunum...
  • quote:

Gittim bir telefoncuya v3i yi 500'e saydırdım, üzerine 200 katıp Nokia E60 aldım.

arkadaşım bu olayı hangi tarihte gerçekleştirdin ayrıca e60 çok büyük bir telefon değil mi?
    ayrıca e60 mı yoksa n71 mi daha iyi
  • telefonumabak:[2 yıldır kayıp gorulen, tamiri mümkün değil die bekletilen cihazlarım var. adam lar buluyor hazırladıkları senaryonun kılıfını
    arkadaş gercekten iyi kurtulmuş. bir ytere sadaka felan ver

/quote]

arkadaşım ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah normalde sakinimdir ama olay hak yeme boyutuna gelince elimden geleni ardıma koymam sana tavsiyem madem o tip telefonlar(marka model) var elinde takip et arkasını ara bırakma peşlerini gerekirse mahkemeye ver ne yani kimin ülkesinde kime yamuk yapıyorlar hizmet vermeyeceklersetoplasınlar pıllarını pırtların gitsinler biz yerli raksla(birv ara raks almayı düşünüyordum ama gittim se 220i aldım ikinci telefon olarak süper bişiy fiyat performansta çok iyi) idare ederiz
  • motorola Türk insanını keriz yerine koymaktadır. Forumu veya şikayet sitelerini araştırırsanız bunu göreceksinizdir !.
  • Arkadaşın ağzına bir parmak bal çalmışlar o da alkışlamaya başlamış.
  • Nedense bu forumda herzaman bir iki ukala eksik olmaz. Lütfen bal çalmak, alkışlamak gibi ifadeler kullanırken daha dikkatli olun. Bu ifadeyi kişinin yüzüne söyleyebilecek kadar delikanlımısınız ki, internet gibi bir ortamda bu ifadeleri kolayca kullanabiliyorsunuz... Uzaktan karşılıklı sallamayalım. Herkese saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 29 Kasım 2006; 17:36:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.