Bildirim
Eleştirmeyi bilmek kadar takdiride bilmek...helal olsun KVK,Motorola...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı ugurlu olsun hocam. -
sağol arkadaşımquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
hayırlı ugurlu olsun hocam. -
neye teşekkür ediyorsun anlamadım.Kanunen yapmakla sorumlu olduklarıquote:
Orijinalden alıntı: pazarcik
sağol arkadaşım
Alıntıları Göster
bir işi 3,5 ay sonra yaptıkları için mi.?
Bence değil alkışlamayı, yuhalanmaları lazım bu durum karşısında.
Benden onlara
-
En azından iyi bir model vermişler düz V3'te verebilirlerdi. Şanslısın.quote:
Orijinalden alıntı: realgs
neye teşekkür ediyorsun anlamadım.Kanunen yapmakla sorumlu oldukları
Benden onlara
Alıntıları Göster
-
walla ya neyi tebrik edip neye teşekkür ediyosunuz. 2,5 ay kadar sallamışlar. Bu mudur yani. Oldu, 3,5 ay bekleyecemde sonra bana sıfır telefon yollayacaklar ben de memnun olacam. KVK'nın yaptığı tek şey, "yetkisiz müdahale" lafını papağan gibi tekrarlamaktır. Bu kuruma güvenim yok benim.quote:
Benden onlara
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: realgs
Benden onlara
-
30 işgünü dolduğu zaman yasal haklar zaten senin yanında.quote:
Orijinalden alıntı: scrtlg
En azından iyi bir model vermişler düz V3'te verebilirlerdi. Şanslısın.
Alıntıları Göster
Yapmaları gerekeni biraz geç yapmışlar -
3.5 ay bekleyeceksiniz,quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
30 işgünü dolduğu zaman yasal haklar zaten senin yanında.
Yapmaları gerekeni biraz geç yapmışlar
Alıntıları Göster
üstüne bi de teşekkür edeceksiniz!!
2.5 ay önce yapmaları gereken bişeydi bu.
eğer daha yüksek model verdikleri için tebrik ediyorsan zaten o da yanlış,
çünkü yasal olarak mecbur oldukları için verdiler,
seni düşündükleri için değil,
eğer aynı telefonun sıfır yoksa daha üst bir model vermek zorundalar.
KVK teşekkürü değil 3,5 ay beklettiği için koca bi BAN'ı haketmiş.
-
haklısınız arkadaşlar 3,5 ay, esas üserinde durulması gereken mesele, katılıyorum. Ama en azından muadili diyerek v3'de verebilirlerdi. Ya da aldığımız fiyata yakın bir fiyattan ödeme yapabilirlerdi. Ben kabul ederdim etmezdim, mahkemelik olurdum vs. Ama demek istediğim, eski telimin fiyatının oldukça üstüne çıktılar. Bu meseledir övgüme mazhar olan.quote:
Orijinalden alıntı: MAG
3.5 ay bekleyeceksiniz,
üstüne bi de teşekkür edeceksiniz!!
2.5 ay önce yapmaları gereken bişeydi bu.
eğer daha yüksek model verdikleri için tebrik ediyorsan zaten o da yanlış,
çünkü yasal olarak mecbur oldukları için verdiler,
seni düşündükleri için değil,
eğer aynı telefonun sıfır yoksa daha üst bir model vermek zorundalar.
KVK teşekkürü değil 3,5 ay beklettiği için koca bi BAN'ı haketmiş.
Alıntıları Göster
-
ve elbette, bizim memlekette işler hep böyle yürümez mi? ölümü gösterip adamı sıtmaya razı ederler. Ne yapalım işlemiş içimize...quote:
haklısınız arkadaşlar 3,5 ay, esas üserinde durulması gereken mesele, katılıyorum. Ama en azından muadili diyerek v3'de verebilirlerdi. Ya da aldığımız fiyata yakın bir fiyattan ödeme yapabilirlerdi. Ben kabul ederdim etmezdim, mahkemelik olurdum vs. Ama demek istediğim, eski telimin fiyatının oldukça üstüne çıktılar. Bu meseledir övgüme mazhar olan.
Alıntıları Göster
-
quote:
Benden onlara
Alıntıları Gösterquote:
Benden onlara
-
quote:
Benden onlara
Alıntıları Gösterquote:
Benden onlara
-
bence de arkadaş teşekkür edebilir L6 yada v3 verebilirlerdi değilmi , 3.5 ay bekletme olayına gelince bu süre gerçekten abartı ama yedek cihaz verebiliyorlar bu süre içerisinde , bence beklemeye değer ,quote:
Orijinalden alıntı: over and underquote:
Benden onlara
Alıntıları Göster
ben c117yi bozsam banada verirlermi acaba V3i 6 ay beklemeye razıyım :)
-
3.5 ay sonra falan ama bence parasal açıdan mağdur etmemişler.En azından bu bile birşey.quote:
Orijinalden alıntı: enemy
bence de arkadaş teşekkür edebilir L6 yada v3 verebilirlerdi değilmi , 3.5 ay bekletme olayına gelince bu süre gerçekten abartı ama yedek cihaz verebiliyorlar bu süre içerisinde , bence beklemeye değer ,
ben c117yi bozsam banada verirlermi acaba V3i 6 ay beklemeye razıyım :)
Alıntıları Göster -
Bu kadar da sinirli olmayalım...quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
3.5 ay sonra falan ama bence parasal açıdan mağdur etmemişler.En azından bu bile birşey.
Alıntıları Göster
Sonuçta iyi neticelenmiş hadise. Elbette ki beklemişsiniz hem de olması gerekenden fazla beklemişsiniz ama hakkınızı geç de olsa alabilmişsiniz. Ya hakkınızdan mahrum bırakılsaydınız? -
şimdi sana bir hikaye yazacam iyi okuquote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Bu kadar da sinirli olmayalım...
Sonuçta iyi neticelenmiş hadise. Elbette ki beklemişsiniz hem de olması gerekenden fazla beklemişsiniz ama hakkınızı geç de olsa alabilmişsiniz. Ya hakkınızdan mahrum bırakılsaydınız?
Alıntıları Göster
mpx220 aldım 3 gün bozuldu modeksana verdim değişsin diye 1 ay sonra geri geldi tamir olmuş üzerine birde tehtit kabul etmezsek aylarca bekleyecekmişim falan filan tabi mpx aşkı varya terettütsüz aldım cihazı
aradan 1 ay geçti geçmedi hop aynı sos yeniden arasım motorola merkezi servis süresini çık yine hakediyorum değişimi bu kez kvk ya yolladım kvkda başlamış motorolaya bakmaya ben zaten gıcığım modeksana bu olaydan yollladım kvk birde dilekçe yazdım merkezi tarif ettiği gibi değişim bekliyorum
sonra kvk dan nigar abla aradı(abla diyorum çünkü okadar çok konuştuk ki...)değiştirmenin gerçekleşmeyeceğini motorolanın onay vermediğin söyledi tamir olacakmış mpxime kavuşma özlemiyle tamam haftaya gelir di midedim kvk sözde hızlı cevap veriyor bir hafta sonra bana istanbul merkeze gönderdik dediler sonra 1 ay geçti aradan bir telefon kvkdan telefon geldi hangi adrese gönderelim tarihe bir baktım 45 gün felan olmuş sordum neden değişmedi cevap klasik motorola merkez onay vermedi
aradım merkezi fırçayı kaydım (bu arada mrzdeki ragıp ve attilla abiyle iyice samimi oldum haftada 1 arayınca) yasal yolllara başvuracam gittim gaziantep hakem odasına gerek yok telefon et ayda 1 adresine cevap gelir o kadar dediler ya çıldıracam o zaman bizim okuldan mezun bir sertifka şirketinde çalışan bir abi var şikayet edelim müşteri memnuniyeti yok diye sertifikalarını alsınlar ertesi gün gelir neyse ilk tamir olduğu yere modeksan genel müdürüne mail attım hiç tık yok bu arada telefon bir geldi sanki bekareti gitmiş
kvk mpxte tercübe sahibi değil galiba kulaklık kauçuğu koparılmış diğer tarafı tam takılmamış içerisi gözüküyo kart kauçugu kapanmıyo bu arada boşluktanmı voltajdan mı bilmiyorum aldığım 1 gb kart yandı bimekse geri verdim şimdi serviste takozları çizilmiş telefon haşattı tanıyamadım teli neyse birkaç baş vuru ses seda yok sonra bayramdan sonra ara dedi ragıp abi motorola amerikadan cevap gelecek şimdi onlarada kızamıyorum orada bir çalışan america ne derse o oluyo sonra kvkyı aradım ayrıca ekrandaki titremeyi es geçmişler onarmaışlar yolla yapalım dediler vermedim bayramdan sonra dedim aradım bayramdan sonra yine net bir ifade yok uğraş uğraş bana v3i teklif ettiler kabul etmedim sonra 2 gün önce memlekete yollamışlar şimdi evde annem karoyla yollarsa elime alacam
ilk anda çıldırmıştım her hafta telefon etmek mail atmak derken inanın mayıstan beri 50 100 milyon harcamışımdır bide 570 tele vermiştim hesap edin artık dengede oluyorum say tabi
arkadaşım sen teşekkür edersin sana yollasalardı v3 yada l6 görürdüm o zaman
şimdi birşey soracam v3i şık bir telefon gerçekten ama benim gibi bir multimedia hastası ve mpxten nefret eden birisine ne önerirsiniz motorola diyince cinlerim tepeme çıkyo bide bana onu hatırlatıyo bir bakalım bir elime alıyım nasıl bişey birkaç tanıdık dükkana sordum 400 425 veririz ikinci el sayılır dedier hiç ullanılmamış telefonu çarşıda hala 600 650 satıyorlar acaba zarar edeceğime kullansam mı n71 nasıl bir tel kapaklı telleri çok seviyorum mpx220 hariç
-
2 yıldır kayıp gorulen, tamiri mümkün değil die bekletilen cihazlarım var. adam lar buluyor hazırladıkları senaryonun kılıfınıquote:
Orijinalden alıntı: faya85
şimdi sana bir hikaye yazacam iyi oku
mpx220 aldım 3 gün bozuldu modeksana verdim değişsin diye 1 ay sonra geri geldi tamir olmuş üzerine birde tehtit kabul etmezsek aylarca bekleyecekmişim falan filan tabi mpx aşkı varya terettütsüz aldım cihazı
aradan 1 ay geçti geçmedi hop aynı sos yeniden arasım motorola merkezi servis süresini çık yine hakediyorum değişimi bu kez kvk ya yolladım kvkda başlamış motorolaya bakmaya ben zaten gıcığım modeksana bu olaydan yollladım kvk birde dilekçe yazdım merkezi tarif ettiği gibi değişim bekliyorum
sonra kvk dan nigar abla aradı(abla diyorum çünkü okadar çok konuştuk ki...)değiştirmenin gerçekleşmeyeceğini motorolanın onay vermediğin söyledi tamir olacakmış mpxime kavuşma özlemiyle tamam haftaya gelir di midedim kvk sözde hızlı cevap veriyor bir hafta sonra bana istanbul merkeze gönderdik dediler sonra 1 ay geçti aradan bir telefon kvkdan telefon geldi hangi adrese gönderelim tarihe bir baktım 45 gün felan olmuş sordum neden değişmedi cevap klasik motorola merkez onay vermedi
aradım merkezi fırçayı kaydım (bu arada mrzdeki ragıp ve attilla abiyle iyice samimi oldum haftada 1 arayınca) yasal yolllara başvuracam gittim gaziantep hakem odasına gerek yok telefon et ayda 1 adresine cevap gelir o kadar dediler ya çıldıracam o zaman bizim okuldan mezun bir sertifka şirketinde çalışan bir abi var şikayet edelim müşteri memnuniyeti yok diye sertifikalarını alsınlar ertesi gün gelir neyse ilk tamir olduğu yere modeksan genel müdürüne mail attım hiç tık yok bu arada telefon bir geldi sanki bekareti gitmiş
kvk mpxte tercübe sahibi değil galiba kulaklık kauçuğu koparılmış diğer tarafı tam takılmamış içerisi gözüküyo kart kauçugu kapanmıyo bu arada boşluktanmı voltajdan mı bilmiyorum aldığım 1 gb kart yandı bimekse geri verdim şimdi serviste takozları çizilmiş telefon haşattı tanıyamadım teli neyse birkaç baş vuru ses seda yok sonra bayramdan sonra ara dedi ragıp abi motorola amerikadan cevap gelecek şimdi onlarada kızamıyorum orada bir çalışan america ne derse o oluyo sonra kvkyı aradım ayrıca ekrandaki titremeyi es geçmişler onarmaışlar yolla yapalım dediler vermedim bayramdan sonra dedim aradım bayramdan sonra yine net bir ifade yok uğraş uğraş bana v3i teklif ettiler kabul etmedim sonra 2 gün önce memlekete yollamışlar şimdi evde annem karoyla yollarsa elime alacam
ilk anda çıldırmıştım her hafta telefon etmek mail atmak derken inanın mayıstan beri 50 100 milyon harcamışımdır bide 570 tele vermiştim hesap edin artık dengede oluyorum say tabi
arkadaşım sen teşekkür edersin sana yollasalardı v3 yada l6 görürdüm o zaman
şimdi birşey soracam v3i şık bir telefon gerçekten ama benim gibi bir multimedia hastası ve mpxten nefret eden birisine ne önerirsiniz motorola diyince cinlerim tepeme çıkyo bide bana onu hatırlatıyo bir bakalım bir elime alıyım nasıl bişey birkaç tanıdık dükkana sordum 400 425 veririz ikinci el sayılır dedier hiç ullanılmamış telefonu çarşıda hala 600 650 satıyorlar acaba zarar edeceğime kullansam mı n71 nasıl bir tel kapaklı telleri çok seviyorum mpx220 hariç
Alıntıları Göster
arkadaş gercekten iyi kurtulmuş. bir ytere sadaka felan ver
-
quote:
Orjinalden alıntı: pazarcik
arkadaşlar, dediğim gibi bu forum üzerinden yerden yere vurduğum, lanet ettiğim,aşağıladığım bu kurumlar yaklaşık 3,5 ay sonunda onarmayı başaramadıkları mpx200 telimin karşılığında bana yepyeni bir Motorola V3i verdiler... inanılmaz ama gerçek... tekrar teşekkürler... :-)
Arkadaşım o telefonu kaça almıştın? -
Arkadaşlar teli 330 YTL ye almıştım... Dediğim gibi 3,5 ay geçmiş belki ama oldukça kardayım. Ha ben bundan sonra ne mi yaptım? Gittim bir telefoncuya v3i yi 500'e saydırdım, üzerine 200 katıp Nokia E60 aldım. Şuana kadar inanılmaz memnunum. Herşeyin ötesinde hayatımda ilk kez nokia kullanıyorum. Genel olarak popüler olana karşı biraz kılım... ama anladım ki yıllardır kendimi boşuna kasmışım... Bence Nokia yine de de herşeye rağmen en dengeli ürünleri yapmakta. Şimdiye kadar sırf nokia'ya kıllığıma Motorola (2000'de bir model), motorola 336, siemens s55, siemens s65, motorola mpx 200 kullandım.Ha mpx unutulmaz bir telefondu ayrı ama genelde hiçbiri nokia kadar kullanıcı dostu değildi. Şimdi mpx ayarında bir tel arayanlara bir kullanıcısı olarak Nokia E60'ı öneriyorum. Birkere herşeye rağmen ortalama 2 gün pil ömrü mevcut. Ve bir gerçekki wi-fi özelliği oldukça ii. Bu tel hakkında daha geniş malumat almak isteyen arkadaşlar bana pm atabilirler. Herkese sevgiler, saygılarquote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorldquote:
Orjinalden alıntı: pazarcik
arkadaşlar, dediğim gibi bu forum üzerinden yerden yere vurduğum, lanet ettiğim,aşağıladığım bu kurumlar yaklaşık 3,5 ay sonunda onarmayı başaramadıkları mpx200 telimin karşılığında bana yepyeni bir Motorola V3i verdiler... inanılmaz ama gerçek... tekrar teşekkürler... :-)
Arkadaşım o telefonu kaça almıştın?
-
He iyi ya o zaman baya bir kardasın. Bende ilk zamanlarda 500-600 e aldıysan zaten yapmaları gereken oydu diyecektim. Malum bu gibi durumlarda fatura bedeli geçerli. Neyse sen çözüm bulabilmişsin. Bir şey daha soracağım o elde ettiğin kar senin aylarca çektiğin sıkıntıyı, yol paranı ve sinirlerini yıpratmanı karşıladı mı?quote:
Arkadaşlar teli 330 YTL ye almıştım... Dediğim gibi 3,5 ay geçmiş belki ama oldukça kardayım. Ha ben bundan sonra ne mi yaptım? Gittim bir telefoncuya v3i yi 500'e saydırdım, üzerine 200 katıp Nokia E60 aldım. Şuana kadar inanılmaz memnunum. Herşeyin ötesinde hayatımda ilk kez nokia kullanıyorum. Genel olarak popüler olana karşı biraz kılım... ama anladım ki yıllardır kendimi boşuna kasmışım... Bence Nokia yine de de herşeye rağmen en dengeli ürünleri yapmakta. Şimdiye kadar sırf nokia'ya kıllığıma Motorola (2000'de bir model), motorola 336, siemens s55, siemens s65, motorola mpx 200 kullandım.Ha mpx unutulmaz bir telefondu ayrı ama genelde hiçbiri nokia kadar kullanıcı dostu değildi. Şimdi mpx ayarında bir tel arayanlara bir kullanıcısı olarak Nokia E60'ı öneriyorum. Birkere herşeye rağmen ortalama 2 gün pil ömrü mevcut. Ve bir gerçekki wi-fi özelliği oldukça ii. Bu tel hakkında daha geniş malumat almak isteyen arkadaşlar bana pm atabilirler. Herkese sevgiler, saygılar
Alıntıları Göster
Valla o süre içinde ömründen bir yıl gitmiştir herhalde.
Benzer içerikler
- sivas wap
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- engellenen çağrı ne demek
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- silinen fotoğrafları geri getirme
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- virüs temizleme
- numara sorgulama
- reeder nerede üretiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X