Şimdi Ara

ELEX (ACTION-RPG) -PC ANA KONU- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam siz oyunda hangi tarafi sectiniz acaba ve diger taraflarla ilgili dusunceleriniz nelerdir?
  • AekfrosT kullanıcısına yanıt
    Ben daha seçmedim ama cleric leri seçmeyi düşünüyorum. Hiç görev kalmayana kadar taraf seçmem PB oyunlarında quest kaçırmamak için. XP boşa gitmesin

Clericler teknoloji severler ve güzel, alan etkili psi büyüleri var. Ek olarak plasma tüfekleri var. Biraz fazla fanatikler ama din konusunda. Katılınca ateşe karşı direnç kazanıyoruz. Zırhlarına bayıldığım için ilk olarak bu tarafı seçmeyi düşündüm

Berserker lar ağaç severler, katı kuralları var teknoloji kullanımını yasaklayan. Ama genel olarak neşeli tipler ve dünyayı iyileştirmeye çalışıyorlar(olayın fena bir boyutu var spoiler) Büyüleri daha çok kısa süreli bufflar tarzında. Yakın dövüşü seviyorlar ve gördüğüm kadarıyla fiziksel olarak en ağır zırhlar onlarda. Katılınca zehire karşı direnç kazanıyoruz.

Outlawlar bildiğimiz haydutlar, kural mural yok. Güçlü olan istediğini alır, her türlü pislik var. Güzel para getiren, entersan görevleri var. Normalde kullandığımızda XP penaltısı veren chem adlı ilaçlar, penaltı olmadan kullanabiliyorlar ve etkileri daha uzun, daha kuvvetli oluyor. silahları parçalarına ayırabiliyorlar. alev makinası, roket atar gibi eski dünya silahlarına hakimler. Katılınca radyasyon direnci sağlıyoruz (3ü arasında en etkilisi bence bu direnç)

Bir de seperatistler var ama onlara katılamıyoruz. Genede kendimizi kanıtlamamız gerekiyor görev yaparak, bize güvenmezlerse kan çıkıyor.

Eklenti: Bu arada katılma kısmında en çok uğraştıranlar Berserker lar, diğerli 1-2 göreve fitken bu amcalar baya bir şey istiyorlar bizden.

Eklenti 2: Şu derya kuzusunu bırakayım buraya.
    http://steamcommunity.com/app/411300/discussions/0/1479856439024251200/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Ekim 2017; 10:38:54 >

• İkincisi duyurulmuş.

• Gördüğümden beri heyecandan gözüme uyku girmiyor, yaşasın! Bir tarafatan Gothic Remake bir taraftan bu, daha ne olsun.

Bizim buralarda sevilmiyor tabi zor oyun olduğu ve elimizden tutmadığı için. Neler kaçırdığını bilmiyorlar arkadaşlar ne yazık ki...

• 17 Eylülde THQ Nordic'in 10.yılına özel bir şov olacakmış, şovda ELEX 2 de tanıtılacakmış.

• Dil bilmeden oynanır mı? Risen Türkçe yaması var diye bitirmiştim keyif de almıştım.

Bir de bu oyunun yaması yok değil mi?

• Zebercet kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/elex-translate-turkce-yama--151631346

Translate ve pek iyi değil ama yine de Türkçe sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.