Şimdi Ara

ELEX (ACTION-RPG) -PC ANA KONU-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dağıtıcı: Nordic Games

Tür: Action RPG

Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017

Geçtiğimiz yıl Nordic Games tarafından yapılan duyuru ile RPG severleri heyecanlandıran ve Piranha Bytes tarafından geliştirilen Bilim-kurgu RPG oyunu Elex'in çıkış tarihi duyuruldu. Nordic Games'ten yapılan açıklamaya göre Elex, 17 Ekim 2017'de raflardaki yerini almış olacak

Post apokaliptik bir evrende geçecek olan Elex, bizim seçimlerimiz üzerinden şekillenecek bir yapım olarak hazırlanıyor. THQ Nordic Games, Elex ile ilgili olarak “Şimdiye kadar ki en heyecan verici projemiz” yorumunu yapmıştı.

Steam sayfası:http://store.steampowered.com/app/411300/ELEX/

ELEX (ACTION-RPG) -PC ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Ekim 2017; 16:29:59 >

• ELEX (ACTION-RPG) -PC ANA KONU-
  • Risen oyunun geliştiricisi Piranha Bytes, bu oyundan umutluyum. Kendine tarz bir yapısı var.
  • Deneyen var mı nasıl bir oyun? Şans eseri steam keşif kuyruğunda gördüm tanıtımı çok hoşuma gitti, TPS Fallout-DS-Surge karışımı gibi geldi?
  • Tr çıksaydı da yapıştırsaydık. Anasını satacam artık böyle işin Tr çıkarın ulan.
  • İlgimi çeken bir oyun ama çok yanlış çıkış tarihi seçmişler.
  • Beyler oynayan varsa bi' zahmet izlenimlerini yazsın. Parasına değiyor mu? Oynanış kolay mı? vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Eclipse {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer PB oyunları ile aynı seviyede içerik olarak.

Kütük kontorller, zor ve acımasız combat, saçma buglar, efsanevi keşif hissi, yaşayan açık dünya, bir birinden farklı 3 tarafa ve güzel seçim sonuç ilişkisi.
    En zorda oyunun başındaki tutorial da tavuğa ölebilirsiniz. Jet pack ile etrafı gezmek çok eğlenceli, güzel ödüller kaşifler için. Jet packi güzel yedirmişler oyuna.
    Yaşayan dünyası kolay kolay başka oyunda yok, görev verdiğimiz elemanlar yürüyerek doğruluğunu kontrol ediyorlar. Kendi aralarında sohbetler falanda çok iyiy.

Direkt tavsiye edemem herkese ama bu tarz oyunlar çok az geliyor. Eski Gothic, Risen sevenlerdenseniz kaçırmayın.
  • Enteresan bir konusu var gibi.Oynayasayım var ama çok kalas duruyor.
  • Silah yeteneklerini açana ve düzgün silah/büyü bulana kadar kalastır genelde Pirana Bites oyunları. Sonra kombolar ile açılır.
  • Oynama şansım oldu, fragman ile alakası yok aşırı götü oynayış ve mekanikler.. Hele bi düşüş animasyonu var uff..
    Uzak durun, en az 54 güncelleme gelmesi lazım ki oynanacak ayara gelsin.
  • deli gibi uzun konuşmalar var Türkçe olsa bile çekilmez
  • 10 dk dayanabildim .uzak durunuz 👍

• Bir oyun beklentilerimi ancak bu kadar karşılayamayabilirdi sanırım.Bu oyunu ilk duyurulduğu günden beri çok büyük bir iştahla bekliyordum ama resmen hevesim kursağımda kaldı.Oyunun dünyası ne kadar güzelse geriye kalan her şey bi o kadar kötü.Sırf atmosferi için kendimi zorladım ama en sonunda dayanamayıp oyunu sildim.Bi karakter kontrolü, bi arayüz bu kadar mı kötü olur arkadaş?

Konsol oyunu olmuş.
  • Daha onceden Gothic yada Risen oynamis ve sevmis iseniz bu oyunuda seversiniz fakat ilk defa oynayacak olan kisiler bence oyuna temkinli yaklasmali. Grafikler, combat sistemi ve oyunun ilk baslarda sizi cok surundurmesi ve genellikle kacarak oynamaniz sizi tatmin etmeyebilir.

O yuzden, oyunu almadan mutlaka gameplay videolarini izlemenizi tavsiye ediyorum.

Daha onceki serileri oynamis biri olarak oyununun puani 7.5/10 olur.
  • Bu oyun için Risen 1 den iyi Gothic 2 den kötü diyebilirim.
    2. oyun için Avrupa birliğinden destek almışlar bu oyunun satışları iyi olunca.
  • Malum ortamlardan edinip baktım. Oyun kötüydü baya. Yazanlarda olmuş gerçi ama resmen kütük yönetiyorsunuz sanki. Oynarken yeni nesil değil de çağın çok gerisinde kalmış bir oyun oynuyorsunuz sanki. Özetle alacak olanlar iyice bakıp düşünsün derim.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Risen 1 bence en iyi RPG senaryolarından birisi. Eğer dediğin gibi Risen 1'den güzelse bu oyun oynanır. Risen 1'in oynanışı da kütük gibi ama benim için oynanış değil senaryo önemli. Risen 1 benim için efsanedir. Oynanışını beğenmeyenleri pek kulağa takmayın.
  • Açıkçası ben çok beğendim, bayadır aradığım oyun tadını aldım yapımcılar sağolsun. Saati fark etmeden başında oturduğum nadir oyunlardan son yıllarda.

-Dövüş mekanikleri başlarda kötü gelebilir ama sadece alışmanız lazım. Kombolar, savunma, jet pack ve yuvarlanma ilk başlarda zor gelse de öğrenince rahat kontrol ediliyor karakter.
    -Oyuna resmen hiç olarak başlıyoruz. Elimizde boru, üstümüzde pantalon ve tshirt. 9-10 seviye atlamadan ve düzgün eşya bulmadan en basit yaratıklar bile zorluyor. 2 kişiye karşı durma şansımız çok az. Hele düşmanının can barının yanında kuru kafa varsa arkanıza bakmadan kaçın.
    Ama çözüm de basit, ilk başlarda karşımızıa çıkan Duras adlı elemanın görevini bitirince (biraz uzun ve zahmetli) yanımıza geliyor ve 15 - 20 seviye kadar etkisini kaybetmiyor.
    -Silah ve zırh çok etkiliyor savaşın gidişatını. Menzilli silahlarda kuvvetli ama ana silah olarak kullanmak zor ve pahalı. Alb lara ait teknolojik "büyü"lerde var tek kullanımlık. Zorlandığınız düşmanlarda kullanın acımadan.
    -Jet pack hem savaşta hem de keşifte etkili. Eliniz alışında dağları aşa aşa kısaltabiliyoruz yolculukları.
    -Para çok önemli, tam birikti derken yeni bir zırh, yeni bir şema görüyoruz ve sıfırı tüketiyoruz. Ek olarak ileride bir üssümüz oluyor, orayıda geliştirebiliyoruz.
    -Statların direkt büyük bir etkisi yok ama ekipman kullanmak ve skilleri açmak için gerekli. Potionlar ile baya yükseltebiliyoruz kalıcı olarak ama o da para.
    -3 tane taraf var katılabileceğimiz. 3 de baya farklı birbirinden. Clericler Elexi sadece teknoloji için kullanıp, psişik güçlere sahip durumdalar. Berserkerlar Elexi manaya çevirip büyü için kullanıyorlar ve teknolojiye tamamen karşılar. Outlawlar ise her türlü ağır silaha sahipler ve uyuşturucu sayılabilecek ilaçlar ile kendilerini güçlendiriyorlar kısa veya uzun süreli olarak.
    3 tarafında kendi kuralları ve görevleri var. İstekleri doğrultusunda hareket etmezseniz katılma şansınız kalmaya biliyor.
    -Arada getir-götür, 10 tane mutant kes gibi görevler olsa da genel olarak görevler güzel ve çeşitli. 2-3 hatta 5 değişik çözme yolu bulabiliyoruz. Etkileri de hemen hissedilebiliyor.
    -Yaşayan dünya artık PB firmasının en iyi yaptığı şey, her NPC nin bir günlük programı var. İşten bara, bardan gizli sığınağına, oradan da eve gidiyorlar. Canavarlar saldırırsa gerekli şekilde karşı koyabiliyorlar ve genellikle ölüyorlar. Görev veren bir NPCyese hoş olmuyor bu tabii.
    -Ana konusu başlangıç için iyi diyebilirim.İleri de ne olur bilmiyorum. Dünyanın hikayesi ise baya güzel.Geri plan hikayeleri, klan problemleri çok güzel işlenmiş. Modern harabeleri (otel, askeri üs, uzay gemisi) keşfetmek ayrı eğlenceli.

Sonuç olarak günümüz RPGlerinin çoğundan öte bir oyun. Ama önceliğiniz grafik ve animasyon ise sizi Mass Effect: Anromeda'nın harika dünyasına alalım. Ama 30 level boyunca dayak yediğiniz trollü yeni büyü ve silahlarla 2 vuruşta kesmenin dayanılmaz hafifliği ve zoru başarmanın haklı gururunu hissetmek isteyenler için doğru oyun budur.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Çok güzel özetlemişsin. Bu oyun bence Türkçe yamayı hak ediyor. Türkçe yaması çıkarıldığı takdirde inanın oyunu beğenmeyen Türk oyuncuların %90'ı oyunu sevecektir. Özellikle steamdeki yabancıların yaptığı yorumlara bakın bir de Türk oyuncuların yaptığı yorumlara bakın. Ne demek istediğimi anlarsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.