Şimdi Ara

Elf Archer 20 Görevi Yardımcı OLurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın arama yaptım ve forum bulamadım bu bilgiyi.
    Arkadaslar Ben oyunu 1 gün önce yükledim Titan Serverinda Elf Karakterim Var.
    Sizden Bilmediğim bir iki konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Karakterim Level 20 oldu ve galiba skiller level 20 de yapılan bi görevle açılıyormuş. bu görevi kimden alabilirim.
    Eğer görevi alabileceğim adamın Adını ve Nerde bulabileceğimi Ayrıntılı Olarak söyleye bilirseniz Bana çok çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden saolun.
    Bu arada Archer Olmak istiyorum.

• aga şuna bak istersenwww.lineage2tr.com burdan Quest'ler die bölüm var orda türkçe olarak adamlar açıklamışlar sanırım yardım edebilirler onlar sana olmazsa bu forumdaki iki tane üst konu var onlara bi göz at istersen olrmu cnm yardım ettiysem ne mutlu bana

• Evet verdiğin o siteyi inceledim Quest bölümünde bilgiler var ama verdikleri bilgimi yanlış yoksa benmi bu konuda çok yeteneksizim bilemiyorum..
    söyle birsey demişler.

ELVEN RANGER
    (Ilk adim olarak Gludio sehrindeki Elven trainer binasindaki Master Reoria ile konusun. Size Reoria’s Letter’I verecektir.)

Gludio Sehrinde ne Elven Trainer'i Bulabildim Nede Master Reoria'yi.
    Valla 20 görevini yapmadan 28 oldum Titanda Hala kullanabildiğim Tek İşe yarar skilim Powershot :)
    Bu konuda beni biraz daha aydınlata bilirseniz memnun olurum..
  • valla benim bildiklerim bu kadar en azından yardımcı oldum değilmi
  • Bak simdi sen hardin acedemiye gidiyorsun.Oradaki silah satan traderdan butun quest itemlerini aliyosun.altiktan sonra doru gludio towna gidiyosu

Orada insan veya elf fihterların skill okudukları yeri buluyosun orada biraz yaslı bir amca var sanırsan sarı elbiseli grand master diye sonra onunla konusum okcu olucaksan roque olup 40 ka kadar kasiyosun 40 dada giranda silver ranger yapıcaksın hepsi buu kadar
  • By PCCopat Yardımın için saol..

Yasamakistemem özellikle sen çok saol gerçekten. 30 level olmustum valla sade powershotla :)
  • ismimi doğru yaz lütfen By PCCopat değil By PCCoPAt buda bizim özelliğimiz değilmişaka şaka neyse yardım ettiğim için mutlu oluyorum insanlara yardım etmek ne güzel inş sende birilerine yardım edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.