TAURNIL ELANESSE BODO HARDBOTTLE (HABBIT)...elf ya da hobbit olsam kesin futbolcu olurmuşum...futbolcu isimleri gibi maşallah...
elf ismim buymuş: Maeglin Anárion hobbit ismim:Todo Baggins of <b>Bywater</b> olm bu sulu mulu bişi diyo :)
hobbit bölümünde Sam in bir sözü yazıyor dikkat ettiyseniz: " böyle saçmalıklarla uğraştığınız için kendinizden utanmalısınız" demiş Sam.
Ben bu isme bakılırsa sanırım ülkenin gündeminde olan birisi olacakmışım herelde ülkenin en büyük iş adamı. Elf'çe Amroth Isilrá Yüzüklerin efendisinde bu isimle bana rol vermedikleri için çok pişman olmalılar. Hobbit'çe Orgulas Overhill of Rushy ben kesin en büyük kıraldım hobbitte
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Sharon_Stone</i> <br />ya hocam sendemi uydun bunlara <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Ne yapalım mike, 2 saattir yazan yok ben de buralarda takılıyorum...[bgdnc2][ngt]