sminizi Female veya Male (neyseniz artık) kısmına yazıyorsunuz ama Türkçe karakter kullanmıyor ingilizce karakterle yazmanız lazım size hemen Elfçe isminizi veriyor.
Lólindir Ciryatan <--- elf [afro] bu isim ermeni ismi gibi oldu yahu "ciryatan" Fastolph Foxburr of Fair Downs <--- hobbit [afro]
Lamalas Tasardur...
Legolas'ın emmioğlu...[^]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by desenturk</i> <br />Lólindir Ciryatan <--- elf [afro] bu isim ermeni ismi gibi oldu yahu "ciryatan" <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Elfçe : Amras Telemnar diyo ikinci kısım tamam da ilk kısım biraz ofsaytlı gibi :)
hobbitçe : Berilac Sandybanks of Frogmorton yaw ben de rüyamda banka falan kurarsam adı ne olsun diye düşünüyodum aha burda buldum :)) banks falan diyo ya o bakımdan :)
elfce : Fingon Carnesir (bu ne ya fino köpeği gibi..)
hobbitçeye bakamadım iki saat açılmadı uyuz oldum...
Elrohir Ancalimë :) acaba isimine benzer bir isimmi arıyor yoksa isim olarak neyazarsan yaz sırada ne varsa onumu ?
belki de adamlar random(rastgele) bi isim sallıyodur kafadan (data base) den
he he bende de aynen "Arafinwë Isilrá" şeklinde çıktı Buda hobbitce "Moro Overhill of Rushy " filim ismi gibi [krl]
Morwen Palantír -elfce Cora Bramble of Willowbottom -bu da hobit YORUMSUZ:)))))))
hobbitce- Fastolph Underhill of Frogmorton Lólindir Telemmaitë -elfce
Erkek adamı bozar bu isimler
Bana derler-elfçe- "Valendil Meneldur" ve -hobbitçe-"Mungo Cotton of Overhill"
Bir hayırsever bunların ne demek olduğunu bana anlatsa çok sevaba girer.
elf=Aranel Ancalimë hobbit=Wilibald Knotwise of Michel Delving
Eeee baktıkta noldu. Ne işe yarıyo bu,elimize ne geçti veya hangi merağımız son buldu. Nedir bu elfçe,hobbitçe falan, yeni bir lisan mı,yoksa meyva falanmı,ağacı varmı bunun,nerde yetişiyo? babanız markete gönderse gitmezsiniz böyle ıvır zıvır işlerle uğraşırsınız...