arkadaslar bu konu hakkinda yeterli bilgim yok...sitede hep 3.1.3 jb ve unlock var...acaba 3.1.2 icin aynilari gecerli mi...3.1.2 ye nasil jb ve unlock yapabilirim? ltfn yardimci olun...
3.1.3 FW'i indir kur ondan sonra o okudugun sekilde JB yap. iTunes uzerinden kurmaya kalkma 4.0 olur sonra iPhone.
3.1.3 FW nerden indirebilirim? sitede linki varsa bana atabilir msnz?
peki hocam 3.1.3 e jb ve unlock yapan arkadaslarin bazilari hata yada kilitlenme ile karsilasiyorlarmis okudugum kadariyla...bende de ayni sey olur mu? bi de resimli ve basamakli olarak jb ve unlock olayini anlatan bir link atabilir msn? bu olayin bi olumsuz yada olabilecek olumsuz seyleri de aciklarsan cok sevinirim...yapmadan ne olacak onu bilmek istiyorum kimse bu konuda bisey yazmamis...once jb yapacagim sonra unlock yapacagim...peki bu sirada illa wifi internete sahip olmam gerekiyor mu? wifi internetsiz halletme sansim var mi? kusura bakmayin sizi yoruyorum yardimci olursaniz cok sevinirim...iyi gunler...
benim iphone 3gs ve ben sorun yasamadim. sen de ne olur bilemem. normalde sorun olmamasi lazim. link icin ise, forumu kurcalayin, hem aradiginizi hem de akliniza gelmeyen sorularin yanitlarini bulacaksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme