Şimdi Ara

elimde 5 tane +7 raptor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arkım gecen gün +7 priest paper filan yaktı 2 tane +7 raptor 1 tane +7 shart vardı elinde +8e bascaktı 3 tanede trina aldı raptorun tekini yaktı sonra shartı yaktı sonuncusu +8 oldu ben de denemeyidüşünüyorum 65 wariorum için ama önce neler yakayım arka diyorum meslek sırrı söylenmez diyo :) moralımı bozuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexböcegi -- 16 Mart 2008; 11:28:16 >

• aslında anvilin çeşitli yöntemleri vardı bende +7 ii basıcaktım lag girdi şansıma ...............

+7 chitin set +8 dual claver +8 wood staff +8 maul yak ( baya) geçer
  • sana söliyim 5 tane +7 raptor varsa hiç bırak + basmayı geçmez bu zaman da kim upragde yapıyoki piyasının hali vahim bırak + basmayı
  • yaw adam 2 tane paper yaktı sonra 3 trina ve 2 raptor bi shart bastı 1i gacti utanmadan diyo bu gün zaralı günüm ne dedigimi tahmin edin ::::::::::
  • server?
  • kardeş deneme bile yok zamanda elindekileride kaybetme sat onları +8 ini al gerek yok basmaya zarar ziyanlık işlerle uğraşma imkanın varken sat onları istedini al
  • BAK SANA BİŞEY SÖYLİYEYİM +8E BASMA BENCEDE SAT ONLARI AL +8İ O ARKINA SÖYLE SANSI VARMIS HER ZAMAN YAPAMAZ ONU BENCE BENİM NE İTEMLERİM YANDI AMA SİMDİYE KADAR +8 10 TANE GECMİŞTİR.(CLAVER-MD-SHELL-CHİN WS)+9 DA YAKAYIM DERKEN +8 WOOD VE MAUL +9 OLDU ARD ARDA HEMDE DÜŞÜN YA SANSINA BAKAR BİDE ÖNDEN YAKTIGIN İTEMLERE HEGER BEN BASCAM OYUN ZEVKİÇİN BU HEYCANI YASAMAK İSTİYORUM DERSHEN GECE YARISI OYUNCU SAYISI AZ KEN BAS DERİM ÖNDENDE BİRAZ SEYLER YAK SONRA BAS....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BASMA YANAR.YAZIK OLUR SONRA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.