Şimdi Ara

+8 Raptor mu +7 HB mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir warrior kasmayı planlıyordum nihayet yavastan yavastan +70 e dogru gidiyorum. +70 warrior icin baslangıc itemi olarak sizce +8 raptor mu yoksa +7 HB mi ? ap si nedeniyle Raptoru Seri olması ve Flame damagesi nedeniyle HB yi tavsiye edenler var . Ayrıca şöylede bi durum var bazıları combona güveniyorsan HB al diyor ama ben ilk defa warrior ile tanıştım comboma kesinlikle güvenmiyorum şimdiden tesekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum

• Lagın gecip serverların acılmasıyla herkes forumu unutup gitti galiba kimse yok muuuuuuuuuuuu
  • sonucta attıgın skıll az sekıor bence sımdılık 8 raptor combonda okadar ıyı olmadıgına göre ama kendini geliştirince 8 hbden şaşma ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

sonucta attıgın skıll az sekıor bence sımdılık 8 raptor combonda okadar ıyı olmadıgına göre ama kendini geliştirince 8 hbden şaşma ;)

saol erk smdilik daha mantıklı gibi :) buy pazar kurup afk olmayı bıraksan 2 dakika sana pm atcaktım oyunda sormak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

quote:

Orijinalden alıntı: erkz

sonucta attıgın skıll az sekıor bence sımdılık 8 raptor combonda okadar ıyı olmadıgına göre ama kendini geliştirince 8 hbden şaşma ;)

saol erk smdilik daha mantıklı gibi :) buy pazar kurup afk olmayı bıraksan 2 dakika sana pm atcaktım oyunda sormak için

kardeşim napayım artık oyun cığrından cıktı bende pazar + PvP yapıorum eğlenceli oluyor :)
  • Krowaz silahları haricinde çift el silahlarda raptordan şaşmam. Afedersiniz ama kodummu oturtuyor. Combosu zordur aslında. (Warrior silahlarının içinde)Ama alışınca krowaz silah mı raptor silah mı diye düşünürsün . İkisinide denedim kuklalar üzerinde. Raptor daha tatmin edici geldi bana. Tabi bu benim düşüncem katılmayanlarda olabilir.
  • Combo olayına takılma hb +8 olmadıkça işe yaramaz raptor +8 al alışacaktır elin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkürler yorumlar için hb yi +2,+3 reb yapsam durum ne olur peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

tesekkürler yorumlar için hb yi +2,+3 reb yapsam durum ne olur peki ?

ozaman HB akar ;)
  • bence +8 raptor
  • Raptor 7 den 77'ye tüm warriorların kullanabilceği türden bir weapon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRsLaN:

Raptor 7 den 77'ye tüm warriorların kullanabilceği türden bir weapon.

7 levelde takılmıyo hacı
  • bencede raptor daha kullanışlı olur şimdi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

quote:

Orijinalden alıntı: aRsLaN:

Raptor 7 den 77'ye tüm warriorların kullanabilceği türden bir weapon.

7 levelde takılmıyo hacı

Ok ben bilmiyordum iyiki söyledin.
  • Raptor 8 tabiki şüphesiz...
  • herkese yorumlar için cok tesekkür ederim bu arada benim deli damarım tuttu gittim hem hb 7 hem raptor 8 aldım ve şunu fark ettim moblara aynı damageyi vuruyorlar . raptor 100 200 fazla vuruyor bazen ama genel olarak aynı bunun nedeni hb nin flame damagesi midir ? isterseniz ss koyabilirim
  • flame dan zıyade uniqe oluşu ve türü fark ettırebılır sword / club olayı
    yinede ex te raptor pk da hell breaker olur genelde
  • flame damagesi fark ediyor gerçekten pvp için öyleymiş en azından +8 hb asaslara 900 800 vuruyor +8 baal 700 750 vuruyor pvp için böyle yani
  • 1)Flame damage sadece 'R' vuruşlarında etki yapar,skill vuruşarını etkilemez.(Hb+9 Dual Rof+3 ile Usko'da bizzat denedim)
    2)Hb+7 ile Raptor+8'i moblara vurarak denersen yanlış sonuç verir.Arenada denemeni tavisye ederim.
    3)Tekrar söylüyorum kesinlikle hb+8 olmadıkça alma rebit+2 rebit+3 para tuzağı boşa para verme onlara.
  • tesekkürler bu r vurusu olayını bilmiyordum tessekkür ederim bilgi için ayrıca hb yi pkda özellikle bplere tavsiye ediyorlar warriordan ziyade nedeni seri olması mı yoksa int bonusu mu anlamadım . raptor hantal gibi geliyor hbden sonra ayrıca basarsam kendim basıcam +2 reb +3 reb bakalım şans
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.