Bir süredir warrior kasmayı planlıyordum nihayet yavastan yavastan +70 e dogru gidiyorum. +70 warrior icin baslangıc itemi olarak sizce +8 raptor mu yoksa +7 HB mi ? ap si nedeniyle Raptoru Seri olması ve Flame damagesi nedeniyle HB yi tavsiye edenler var . Ayrıca şöylede bi durum var bazıları combona güveniyorsan HB al diyor ama ben ilk defa warrior ile tanıştım comboma kesinlikle güvenmiyorum şimdiden tesekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum
Lagın gecip serverların acılmasıyla herkes forumu unutup gitti galiba kimse yok muuuuuuuuuuuu
sonucta attıgın skıll az sekıor bence sımdılık 8 raptor combonda okadar ıyı olmadıgına göre ama kendini geliştirince 8 hbden şaşma ;)
quote:
Orijinalden alıntı: erkz
sonucta attıgın skıll az sekıor bence sımdılık 8 raptor combonda okadar ıyı olmadıgına göre ama kendini geliştirince 8 hbden şaşma ;)
saol erk smdilik daha mantıklı gibi :) buy pazar kurup afk olmayı bıraksan 2 dakika sana pm atcaktım oyunda sormak için
quote:
Orijinalden alıntı: zelveron
quote:
Orijinalden alıntı: erkz
saol erk smdilik daha mantıklı gibi :) buy pazar kurup afk olmayı bıraksan 2 dakika sana pm atcaktım oyunda sormak için
kardeşim napayım artık oyun cığrından cıktı bende pazar + PvP yapıorum eğlenceli oluyor :)
Krowaz silahları haricinde çift el silahlarda raptordan şaşmam. Afedersiniz ama kodummu oturtuyor. Combosu zordur aslında. (Warrior silahlarının içinde)Ama alışınca krowaz silah mı raptor silah mı diye düşünürsün . İkisinide denedim kuklalar üzerinde. Raptor daha tatmin edici geldi bana. Tabi bu benim düşüncem katılmayanlarda olabilir.
Combo olayına takılma hb +8 olmadıkça işe yaramaz raptor +8 al alışacaktır elin.
tesekkürler yorumlar için hb yi +2,+3 reb yapsam durum ne olur peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: zelveron
tesekkürler yorumlar için hb yi +2,+3 reb yapsam durum ne olur peki ?
ozaman HB akar ;)
bence +8 raptor
Raptor 7 den 77'ye tüm warriorların kullanabilceği türden bir weapon.
quote:
Orijinalden alıntı: aRsLaN:
7 levelde takılmıyo hacı
bencede raptor daha kullanışlı olur şimdi için
quote:
Orijinalden alıntı: nokt@
quote:
Orijinalden alıntı: aRsLaN:
7 levelde takılmıyo hacı
Ok ben bilmiyordum iyiki söyledin.
Raptor 8 tabiki şüphesiz...
herkese yorumlar için cok tesekkür ederim bu arada benim deli damarım tuttu gittim hem hb 7 hem raptor 8 aldım ve şunu fark ettim moblara aynı damageyi vuruyorlar . raptor 100 200 fazla vuruyor bazen ama genel olarak aynı bunun nedeni hb nin flame damagesi midir ? isterseniz ss koyabilirim
flame dan zıyade uniqe oluşu ve türü fark ettırebılır sword / club olayı yinede ex te raptor pk da hell breaker olur genelde
flame damagesi fark ediyor gerçekten pvp için öyleymiş en azından +8 hb asaslara 900 800 vuruyor +8 baal 700 750 vuruyor pvp için böyle yani
1)Flame damage sadece 'R' vuruşlarında etki yapar,skill vuruşarını etkilemez.(Hb+9 Dual Rof+3 ile Usko'da bizzat denedim) 2)Hb+7 ile Raptor+8'i moblara vurarak denersen yanlış sonuç verir.Arenada denemeni tavisye ederim. 3)Tekrar söylüyorum kesinlikle hb+8 olmadıkça alma rebit+2 rebit+3 para tuzağı boşa para verme onlara.
tesekkürler bu r vurusu olayını bilmiyordum tessekkür ederim bilgi için ayrıca hb yi pkda özellikle bplere tavsiye ediyorlar warriordan ziyade nedeni seri olması mı yoksa int bonusu mu anlamadım . raptor hantal gibi geliyor hbden sonra ayrıca basarsam kendim basıcam +2 reb +3 reb bakalım şans