Şimdi Ara

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• tabiki yeni a4.ancak bütçeniz ucu ucuna yetiyorsa ve en boşunu alacaksanız bmw yi tercih edin kalan paraylada hoşunuza giden birkaç opsiyon alın.çünkü a4 ün en boşunda o farlar yok diye biliyorum.gerçi bu sizin için çok önemli olmayabilir ama bence görüntü çok önemli.

yol tutuş ve yakıt tüketimi konusunda da yeni a4 daha öndedir
  • tabiki 3.20 d 177 ps... sürüş dinamiği yeter..

320 benzinli almak mantıksız...
  • bakım giderleri ve yıllık yapılacak yol miktari hesaplanmadan alınan diesel motor mantıksızlıktır
  • Benimde kafama çok takıldı bu. Acaba hangisini alırdım diye. Ama AUDİ hernekadar bayıldığım ve kalite manyağı bi markada olsa E90 kasa (son) BMW 3 serisinnin yerini tutmaz. Ha kalite farkı nasıl derseniz AUDİnin BMW den eksiği yok
  • bir kere biri benzinli biri Dizel. 2sinide kullandım 1.8 TFSI nin verdiği eğlence daha güzeldi. Tabii bu şahsi fikrim.

Bir araç kalkışta ok gibi fırlıyor (dizel) fakat ötekisi (yeni a4 tede öylemi bilmiyorum) ilerledikçe azmaya başlıyor.
    Audi'nin iç kalitesi daha iyi bence.
    BMW'nin yol tutuşu arkadan itişin verdiği avantajla daha iyi;buda bence

Bana Audi A4 daha ferah gibi geldi, bununla birlikte kişisel zevkime göre A4 ü 10 tane 3 kasaya değişmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 25 Mart 2008; 14:55:16 >
  • yeni a4ü kullandım ama bmwyi bilmiyorum kesinlikle a4 öneririm hem dinamik hem konforlu bi araba. yapılan testlerde de a4 acık ara fark atıyo 3 serisine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDİ mi 1.4 Tsi mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O klasmanda bmw 3 ü tek gecerim.
  • BMW'nin adı yeter yav...
  • ne adı kardeş bmw nın karsısında audi var ad falan sökmez

kesinlikle A4
  • Bence 3 serisi son çıkan rakiplerinden sonra oldukça zayıf kaldı. Hem fiyat/performans olarak hemde estetik güzellik olarak yeni A4
  • Bence sıfır bir 3 serisi almadan önce biraz daha beklemek lazım. Çünkü makyajlı 3 serilerinin gizli fotografları internette dolasıyor.

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi?

''Bugüne kadar bir kaç defa test esnasında yakalanan BMW 3 serisi ilk defa daha az kamuflajlı bir şekilde fotoğraflandı. Bu yaz showroomlarda olması beklenen makyajlı BMW 3, 2005 Cenevre Fuarı’nda tanıtılan güncel versiyonun eskiyen yüzüne de tazelik getirmiş olacak. Özellikle Mercede C ve Audi A4’e karşı rekabeti arttırmak için yapılan bu makyaja ilaveten küçük çaplı mekanik geliştirmelerde BMW 3 serisinde yer bulacak.

Eldeki fotoğraflar, BMW 3 serisinin arka tasarımı, LED’li arka lamba grubu, yeniden şekillendirilen motor kaputu ve ızgara, yeni yan aynalar gibi birçok tasarım değişikliğine uğradığını gösteriyor. Ayrıca ön far tasarımının da biraz daha geliştirileceği ve daha çevreci motorların da BMW 3 serisinde olacağı tahmin ediliyor.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashil -- 31 Mart 2008; 13:25:39 >

• sırf arkadan itişin dinamizmi ve kaydırarak viraj alma eğlencesi için bile 3 serisi alınır heleki 20 serisi motorla çok daha zevkli olur.
  • a4 abicim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

tabiki 3.20 d 177 ps... sürüş dinamiği yeter..

320 benzinli almak mantıksız...

Benzinli ise 1.8 tfsi A4, dizelde 3.20d 177 diyerekten arkadaşa katılıyorum.
  • Değerli Arkadaşlar,

Hepiniz için bir önerim var. İster Audi'de ister Bmw'da istediğiniz herzaman test aracı bulabilirsiniz. Bence iki otomobili de sürün. Ardından yorumlarınızı sıralayın. İki aracı da kullanmayanlar bence mutlak yargılarını paylaşmasınlar. Otomobilleri tanıyanlar fikirlerini çarpıştırsınlar. Zira aksi bence çok anlamsız hareketler oluyor.
  • İki otomobili test etmeden bence yorum yapılmamalı.
  • makyajlı 320i al derim..
  • a4 1.8
  • +1 ama genel anlamda A4 daha basarılı
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkemsoner

Değerli Arkadaşlar,

Hepiniz için bir önerim var. İster Audi'de ister Bmw'da istediğiniz herzaman test aracı bulabilirsiniz. Bence iki otomobili de sürün. Ardından yorumlarınızı sıralayın. İki aracı da kullanmayanlar bence mutlak yargılarını paylaşmasınlar. Otomobilleri tanıyanlar fikirlerini çarpıştırsınlar. Zira aksi bence çok anlamsız hareketler oluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.