Şimdi Ara

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne demen audi bmw nin verdiği prestiji,güveni veremez ya şaka yapıyo olmalısın.bmw 5 serisi ve 3 serisi coupeleri al gerisini kaldır at bence.yani en azından audi gibi bir seçenek varken.yoksa tabiki iyi araçlar ama audinin yanında sönük kalıyor.
  • bmw yeni 3 serisi 1.8 lt dizel çıkarmış 143 hp .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 30 Eylül 2008; 14:49:46 >
  • bu çok güzel bir seçenek işte.

ilerde bmw kasa değiştirdiği zaman değerlendirebileceğim bir seçenek.adam gibi bir tasarım yaparlarsa tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

bmw yeni 3 serisi 1.8 lt dizel çıkarmış 143 hp .
  • Ne A4 ne de 3 serisi küçümsenecek araçlar değil. İkisininde kendine göre çekici yanları var. Yeni a4 özellikle tasarımı ile ilgi topluyor. 3 serisinin ise daha alışıldık bir yüzü var. İç mekan konusunda Audi sürücü odaklı şık kokpiti ile sınırlarını zorladı. Ancak benim gözümde 3 seriside oldukça sade, şık ve ergonomik bir konsola sahip.
    Motor konusunda iki araç başabaş. Bmw motoru daha büyük hacmine rağmen daha düşük tüketimlere imza atabiliyor. Performans olarak iki araç aşağı yukarı aynı. Sürüş dinamiklerinde ise BMW önde.

Sözü fazla uzatmadan bir karşılaştırma sunmak istiyorum.
    Yorumlar size kalmış.
     YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi?

• Yeni makyajlı bmw 3.18 dizel 143 hp 300 nm tork

yakıt tüketim değerleri müthiş, fiyatıda passattan ve a4 den daha az.

şehir içi 5.7

şehir dışı 4.1

karışık 4.7

90 beygirlik yeni corolladan bile daha az yakıyor. işte teknoloji bu.

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/3series/sedan/2008/allfacts/engine/technical_data.html

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

bu çok güzel bir seçenek işte.

ilerde bmw kasa değiştirdiği zaman değerlendirebileceğim bir seçenek.adam gibi bir tasarım yaparlarsa tabi.

quote:

bmw yeni 3 serisi 1.8 lt dizel çıkarmış 143 hp .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 30 Eylül 2008; 20:23:12 >

• mulligun arkadaşım benim baba parasıyla ovundugum flan yok. koskoca adamlar olduk bızene babamızın arabasından dıye bı lafım war yazdıklarımı ıyı okuda oyle konus. yarım yamalak okumalarlla olmuyo bu ısler. hawada yaptıgım yok. sadece bmw nın surus dınamıklerı guvenlık vs acılardan nasıl oldugunu soran cıkar dıye soyledık masallah kımse sormuyo bıle. gıtmıssınız showroomda 2 dk gordugunuz modeller uzerınde burada yorum yapmaya calışıyorsunuz. gıdın bu lafları torunlarınıza anlatında masal nıyetıne gıcer barı. hadı arkadasım sen hayatında kac kere bmw ye bındınde yorum yapıyosun. bıde duzgun tasarım yaparlarsa demıssın. onlar arabayı cıkarırken senden daha cok calısıyolardır merak etme. duzgunce yorumunu yapıp tawsıyede buluncaksan bulun(gercek kullandıgın bılgılerle) yoksa baska kapıya.
  • baba parasıyla hawa atıyosun dedın ya bı bılgı. ben yazın passat almayı dusunuyodum. wv forumlarında herkes bılır. ha babamında yardımıyla 530 alıcam ama hawada atmıyorum. en azından edındıgım deneyımlerle konusuyorum. 2 dk lık deneyımlerle degıl.
  • audi kazanmış işte ....................................dermişim.
  • yorumsuz....!

quote:

Orjinalden alıntı: mertturan273

baba parasıyla hawa atıyosun dedın ya bı bılgı. ben yazın passat almayı dusunuyodum. wv forumlarında herkes bılır. ha babamında yardımıyla 530 alıcam ama hawada atmıyorum. en azından edındıgım deneyımlerle konusuyorum. 2 dk lık deneyımlerle degıl.
  • mertturan273 sen istesende wv alamazsın çünkü öyle bi marka yok..sanırım vw demek istedin.

avukatı konumuna düşmek istememde mulligun arkadaşımızda yeni a4 1.8tfsi var.sence bu arabaya sahip olan bir insanın bmw ye binemeyecek konumda olması mümkün mü?ayrıca konumuz dış tasarım yani binmeye gerek yok,dışardan baksan anlarsın zaten.

biz bmw ye kötü araç demiyoruz.sadece audi daha şık diyoruz.bu kadar agrasif olmana gerek yok.
  • quote:

mertturan273,

bıde duzgun tasarım yaparlarsa demıssın. onlar arabayı cıkarırken senden daha cok calısıyolardır merak etme.

iyi çalışamamışlar o halde ben beğenmiyorum çünkü.

tata yı yapan mühendisler de çok çalışıyorlar ama ben onuda beğenmiyorum.

çok çalışmayla iyi tasarım yapmak arasındaki benzerliği biri bana açıklasın lütfen.çok çalışarak daha iyi bir motor yapabilirsinizde daha iyi tasarım göreceli birşey.

yeni 3 serisinin tasarımını beğenmiyorum işte zorlamı.isterse 365 gün 24 saat çalışsın bmw mühendisleri.

• quote:

Yeni makyajlı bmw 3.18 dizel 143 hp 300 nm tork

yakıt tüketim değerleri müthiş, fiyatıda passattan ve a4 den daha az.

şehir içi 5.7

şehir dışı 4.1

karışık 4.7

90 beygirlik yeni corolladan bile daha az yakıyor. işte teknoloji bu.

Mükemmel bir seçenek olmuş. Yakıt tüketimi açısından herkese meydan okur. 143 hp Turbo dizel motorun performansından da kimse şüphe etmez. 200 cc küçük hacmide vergiden dolayı avantajlı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

quote:

mertturan273,

bıde duzgun tasarım yaparlarsa demıssın. onlar arabayı cıkarırken senden daha cok calısıyolardır merak etme.

iyi çalışamamışlar o halde ben beğenmiyorum çünkü.

tata yı yapan mühendisler de çok çalışıyorlar ama ben onuda beğenmiyorum.

çok çalışmayla iyi tasarım yapmak arasındaki benzerliği biri bana açıklasın lütfen.çok çalışarak daha iyi bir motor yapabilirsinizde daha iyi tasarım göreceli birşey.

yeni 3 serisinin tasarımını beğenmiyorum işte zorlamı.isterse 365 gün 24 saat çalışsın bmw mühendisleri.

Özellikle arka stopları bakımından yoğun eleştiriler almıştı 3 serisi. Halbuki coupe versiyonlarının arka tasarımı dillere destan.
    A4'ünde arka stoplarını beğenmeyenler var ama Yeni A4'ün belkide en beğendiğim kısmıdır arkası...
    3 serisinin en son makyajlı fotoğrafları piyasaya düşmüştü. Bulabilirsem ekleyeyim.

Edit;http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=169295
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anlatmaya çalıştıklarımı anlayan bir insanın olması çok güzel.demekki anlatabiliyorum.

teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

mertturan273 sen istesende wv alamazsın çünkü öyle bi marka yok..sanırım vw demek istedin.

avukatı konumuna düşmek istememde mulligun arkadaşımızda yeni a4 1.8tfsi var.sence bu arabaya sahip olan bir insanın bmw ye binemeyecek konumda olması mümkün mü?ayrıca konumuz dış tasarım yani binmeye gerek yok,dışardan baksan anlarsın zaten.

biz bmw ye kötü araç demiyoruz.sadece audi daha şık diyoruz.bu kadar agrasif olmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 30 Eylül 2008; 20:35:36 >

• yeni makyajlı bmw 3 serisi

• coupeler güzel bak onlara lafım yok ama şu 4 kapı sedan çok sıradan.ahh ahh nerede o e46 kasalar

• Bir başka topic'te yazmıştım BMW 3 yalnızca dışı değil, motor ve yürüyen aksamda önemli değişikliklere gitmiş. Nede olsa sıkı rakipleri var Audi A4 ve Mercedes C... Yüksek motorlarda çift kavramalı otomatik şanzıma yer vermiş. Bu özellikle BMW yine tarihe imza atıyor. SIra kasasında yanılmıyorsan daha 3 yıl var... O da değişirse tahtlar yine değişebilir...
  • walla mulligun arkadaşım senın beğenıp beğenmemen heralde koskoca bmw markası için önemli değildir ki az çalıştıklarınıda gostermez. bende bı oncekı a4 u hıc begenmezdım onlardamı hıc calısmadı yanı sacma sapan konusmayalım.
  • rocky_m5 arkadasım bende onu demek ıstemıstım bı yazımda,

benıde 7 serısı cok sıradan gelırdı ama babam aldıgında cok daha guzel geldı. tasarımdan kastım sadece dıs degıl ıc tasarımda kastımdır. tasarım deyınce sadece dıs tasarıımmı aklınıza gelıyor. bu arada bmw den bmw ye fark war. A4 e bınebılen atıyorum en fazla 5 serısıne bınebılır ama 7 serısıne bınemez. bunu demek ıstemıstım.
  • dostum senin baban çok zengin olduğu için binebilir ve sana da 5.30 alabilir.

biz kendi kazandığımız paralarla ancak bu kadar yapabiliyoruz.fakiriz yani.

bu yaklaşım tarzıyla nereye varmaya çalıştığını inan anlayamıyorum.

amacın sidik yarıştırmak mıdır.ayrıca burada senden başka babasından bahseden yok.umarım buda dikkatini çekiyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: mertturan273

rocky_m5 arkadasım bende onu demek ıstemıstım bı yazımda,

benıde 7 serısı cok sıradan gelırdı ama babam aldıgında cok daha guzel geldı. tasarımdan kastım sadece dıs degıl ıc tasarımda kastımdır. tasarım deyınce sadece dıs tasarıımmı aklınıza gelıyor. bu arada bmw den bmw ye fark war. A4 e bınebılen atıyorum en fazla 5 serısıne bınebılır ama 7 serısıne bınemez. bunu demek ıstemıstım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.