Şimdi Ara

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

verdiğin bilgiler yanlış...insanları yanlış yönlendirebilirsin, motor güçlerinin farklılıklarını chip ile özetlemek bu kadar kolay değil

öncelikle atmosferik motorlarda chip in pek bir işe yaradığı söylenemez....
    keza 320i, 325i, ve 330i atmosferik yani turbosuz motorlardır.bu motorların hacimleri farklıdır beygir farkı bundandır.öyle yazılımla düşürmek falan yok...

tsi motorlar hakkında bahsettiklerinde yanlış kaç kere yazılıp çizildi; tsi motorların 122 bg lik versiyonu sadece turboludur.fakat piyasada bulabileceğiniz 140 160 170 bglik versiyonlar ise turbo artı kompresörlüdür asıl bu 3 versiyon kendi arasında yazılım ile düşürülmüştür...

forumu biraz araştırınız çok değerli bilgiler var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: £hmet

@xhaustion

verdiğin bilgiler yanlış...insanları yanlış yönlendirebilirsin, motor güçlerinin farklılıklarını chip ile özetlemek bu kadar kolay değil

öncelikle atmosferik motorlarda chip in pek bir işe yaradığı söylenemez....
    keza 320i, 325i, ve 330i atmosferik yani turbosuz motorlardır.bu motorların hacimleri farklıdır beygir farkı bundandır.öyle yazılımla düşürmek falan yok...

tsi motorlar hakkında bahsettiklerinde yanlış kaç kere yazılıp çizildi; tsi motorların 122 bg lik versiyonu sadece turboludur.fakat piyasada bulabileceğiniz 140 160 170 bglik versiyonlar ise turbo artı kompresörlüdür asıl bu 3 versiyon kendi arasında yazılım ile düşürülmüştür...

forumu biraz araştırınız çok değerli bilgiler var...

Verdiğim bilgiler yanlış değil, ben 3.20i demedim, 3.20i zaten 4 silindir motor. 3.25i ve 3.30i aynı hacim motorlar ve sıralı 6 silindirdirler. Tam olarak bilmesemde mekaniğini, büyük oranda yazılım değişikliği yapılıyor. Zaten Borusan gereksiz oduğundan 3.25i ithalatı yapmıyor.

tsi içinde yine ben 122 bg olanı yazmadım oraya dikkat ettiysen, ki 122lik versiyon ile diğerlerini ayıran fark sadece supercharger'da değil, yine bilgi eksiğim olabilir ama intercoolerda yok 122bg'likte.(Bunu biryerde okudum ama şimdi neresi hatırlamıyorum)

Edit: Intercooler var 122bg'de de, ama dual-charging'ler ile yine aynı değil intercooler sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 24 Mayıs 2009; 16:06:14 >

• benimde 2007 e90 var audi a4 almayı düşünüyorum 2010 1.8 tfsi 160 hp
    ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.