Şimdi Ara

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu bmw niye bu kadar pahalı anlamadım? 318d ful artı full boş modeli 89000 ytl
  • ful artı ful boş modeli ne demek açıklarmısın.
    89BinYTL ise bir şey değil gayet uygun bir fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsblack

ful artı ful boş modeli ne demek açıklarmısın.
    89BinYTL ise bir şey değil gayet uygun bir fiyat.

3.18 d premıum fiyatı 99.000 YTL
  • şaka yapmak istemiştik sizin tansisyon baya yüksek burda en boşu demek istemiştim ve bence biraz pahalı
  • ne de olsa BMW fiyatta bri farkı olmalı. Boş Laguna bile 60bin ytl
  • ya konuyu okuyorum da bu baba parası lafları çok çirkin olmaya başladı...yahu tabi baba parası olacak allah aşkına normal helal yolla bu devirde böyle bir ekonomide destek olmadan kim ne yapabiliyor ki..allah aşkına kaç kişi var böyle....ben de ailemin desteğiyle bu günlere geldim...şu an bile aldığım maaşa muhtaç etmesin allah beni...yoksa evlenemezdim bile...burada kimde ne araba var izlenimleri neler onların tartışılması lazım..en iyi yorumu kullanıcı verir...yoksa burası mal varlığı açıklama ya da nerden buldun bu parayı forumu değil ki...kim nasıl almışsa almış arabasını biz arabaya bakarız nasıl aldığına değil...bir arkadaş yazmış babam da destek olacak 5.30 alacağım diye..al kardeşim allah daha iyisini versin..mümkünse M5 al..kıskananlar çatlasın...şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istante

ya konuyu okuyorum da bu baba parası lafları çok çirkin olmaya başladı...yahu tabi baba parası olacak allah aşkına normal helal yolla bu devirde böyle bir ekonomide destek olmadan kim ne yapabiliyor ki..allah aşkına kaç kişi var böyle....ben de ailemin desteğiyle bu günlere geldim...şu an bile aldığım maaşa muhtaç etmesin allah beni...yoksa evlenemezdim bile...burada kimde ne araba var izlenimleri neler onların tartışılması lazım..en iyi yorumu kullanıcı verir...yoksa burası mal varlığı açıklama ya da nerden buldun bu parayı forumu değil ki...kim nasıl almışsa almış arabasını biz arabaya bakarız nasıl aldığına değil...bir arkadaş yazmış babam da destek olacak 5.30 alacağım diye..al kardeşim allah daha iyisini versin..mümkünse M5 al..kıskananlar çatlasın...şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah...

saol kardesim ben bu arabayı ve babamda ne arabası oldugunu mulligun arkadas bana sen kackere bmw ye dokunmus adamsın gıbısınden laflar ettı onun ıcın soyledım hem bırısı merak ederde sorar nasıl araba, surus ızlenımlerın neler gıbısınden sorarlar dıye dedım ama adımız baba parası yıyen adama cıktı. bana baba parası yıyı dıyenler o kadar fanatıklesmıslerkı arktık burunlarının ucunu ve yazdıklarını gormez olmuslar. kardesım ısback arkadasım bendeede a4 war derken hawa atmıs olmuyo bız sdıyınce batıyo. anlamadım kı bu ışı sen yorumunu yapıyosan yap kımın baba parası yıyıp yemedıgınede karısma. ewet yıyıyorum warmı. cunku iyi bir ewladım ve babamda hakettıgımı dusunerek yardım etmıs. bu olayda kımseyı ılgılendırmez. forumuda amac dısına cıkarmayalım. kardesım ben sıze fakırmı dedım yoksulmu dedım. asıl ben sızın benım laflarımı carpıtarak nereye ulasmak ıstedıgınızı anlamadım.

• hem kım babasından bahsederse bahsetsın bahsetmıyorsada benı ılgılendırmez. amacım sidik yarıstırmak olsaydı cıkardım caddeye arabayla hawamı atardım. valla milligun arkadaşım ne senın ailevi meselen benı ılgılendırır nede benımkı senı ama heralde babamla ılgılı bı kuyruk acın warkı sadece sen tepkı gosterdın babamın bana yardım etmesıne. sorarım sana bır babanın oğluna yardım etmesınden daha dogal ne olabılır.
  • @mertruran273

bmw 3 makyajlı 3.18d hem fiyat hem performans hemde 4.7 lt/100 km gibi mükemmel bir yakıt tüketimi ile bence en ideal araç.

bu arada bmw 3 lerin turbosu güney afrikada üretilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 3 Ekim 2008; 18:03:20 >
  • ben guney afrıkada uretılıyor demedım kı. bencede en ideal araçtır. klasik alısılagelmıs arka tasarımı war ama a8 inde ön tasarımı bence bır o kadar alışılagelmıstır.
  • tamam o zaman
  • bmw 3
  • mertturan273 kardeşim.yazdıklarını biraz tebessüm ederek okudum.benimde 1 yaşında bir oğlum var ve araba isterse ehliyet aldığında bende ona istediğini alması için gerekli yardımlarda bulunurum.

bunda bir tuhaflık yok.ayrıca ben sana bmw ye dokunmuştur dokunmamıştır gibi bir yorumda yapmadım.yanlış hatırlıyorsun birkere daha okursan yazılanları anlarsın.

biraz gençliğin verdiği delikanlılıkla heyecanlı yazılar yazmaktasın bende bunu hissettiğim için biraz senin hoşuna gitmeyecek ama ilerde bir zaman hak vereceğin nitelikte yazılar yazdım.

ayrıca baştan sona okursan asla bmw kötüdür gibi bir yaklaşımım olmadı.sadece iç tasarımını beğenmiyorum dedim.ilerde 5 serisindeki gibi bir tasarım anlayışına geçerlerse o sorunda ortadan kalkmış olur.

kısacası audi yi çok da sevmeyen ben audi almak durumunda kaldım. ister inan ister inanma tam bir bmw hayranıyımdır.forumda başka yazılarımda mutlaka yazmışımdır.iki markanın fanatiğiyimdir diye opel ve bmw.bunların dışında gerisi parayla alınabilen ve bende herhangi bir duygusallık oluşturmayan materyallerdir.

durum bundan ibarettir üslubunu biraz daha yumuşatabilirsen ortada hiçbir sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 3 Ekim 2008; 20:07:44 >

• mulligun arkadaşım madem sende çocuguna yardım edersın(doğal olarak) neden benım babamın bana yardım ettıgını soyledıgımde bu kadar tepkı gosterıyosun anlamadım. delikanlılık heyecanıyla falanda yazmadım. ne dedıgımı gayet ıyı dusunerek yazdım merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istante

yazık az para değil bmw varken hormonlu bir volkswagene binme...üstelik arakadan itiş olayı çok daha farklı bir şey...

kinaye degil samimi düsüncen bu ise ozaman senin fikrinden yola cıkarak alfa romeo ya hormonlu FIAT , ferrari yede Biraz daha fazla hormonlu FIAT demek gerekir oylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 5 Ekim 2008; 3:32:18 >
  • bu konu tamamen sidik yarışına döndü.

benim babamın 7.30 senin babanın a8 ini döver muhabbeti dönmeye başladı başlayacak.
  • yaw mıllugun kardesım ne sıdık yarsıtırması ne araba yarıstırması. arkadas burada bır newı bmw mı audı mı forumu acmıs bende babamda bmw war dedım. belkı heybeye konusanlardan bırısı cıkarda surus ızlenımlerımı sorar dedım ama sen ve senın gıbıler olayı sıdık yarıstırmaya bagladınız. sıdık yarıstırcak olsam gıderım pistlerde orda burda kızlara hawa atarım. benım sıze hawa atmakla ne gıbı awantajım olacagını bır soylede bılelım
  • lafım sana değildi.boşuna üstüne alınma.burada audi diyen birine bmw versen kabul etmeyecekmi.veya bmw diyen birine audi versen.şahsen ben ikisinide çok seviyorum.özellikle X6 ya bayıldım.inşallah bundan sonraki aracım X6 olur.

quote:

Orjinalden alıntı: mertturan273

yaw mıllugun kardesım ne sıdık yarsıtırması ne araba yarıstırması. arkadas burada bır newı bmw mı audı mı forumu acmıs bende babamda bmw war dedım. belkı heybeye konusanlardan bırısı cıkarda surus ızlenımlerımı sorar dedım ama sen ve senın gıbıler olayı sıdık yarıstırmaya bagladınız. sıdık yarıstırcak olsam gıderım pistlerde orda burda kızlara hawa atarım. benım sıze hawa atmakla ne gıbı awantajım olacagını bır soylede bılelım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 5 Ekim 2008; 13:00:29 >

• oke poardon ozman ne dıyebılırım kı amın ınsallah allah wersın.
  • yok öyle değil tabi....ferrari ve fiat arasındaki fark volkswagen ve audi arasındaki fark ile karşılaştırılamaz...audi ve volkswagenin motorlarından yürüyen aksamlarına kadar bir çok şeyi ortak ama hiç bir fiat ile ferrari ortak bir şey kullanmıyor...anca belki kablo, cam motoru vs aynı olabilir...ayrıca ona bakarsanız porsche da volkswagen grubunda ama o da oldukça farklı...onun da ufak tefek parçaları ortak...şahsen görmüştüm bir cayenne jipte cam motorunun üzerinde volkswagen ve audi damgası vardı ama bunların bir önemi yok...motor, şase, her şey farklı...
    quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

kinaye degil samimi düsüncen bu ise ozaman senin fikrinden yola cıkarak alfa romeo ya hormonlu FIAT , ferrari yede Biraz daha fazla hormonlu FIAT demek gerekir oylemi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.