Şimdi Ara

YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topic futbol takımı seçmeleri gibi olmuş bmw vs audi sempatizanları ,..., hürriyet gastesinin o mu iyi yoksa öbürü mü iyi yoksa kararsızmısın anketine dönmüş. Rica diyorum Audi kullanan ve BMW kullanlar yorumlarını yazsın; resimlerle özelliklerle olayı irdeleyelim. Bir karar verelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Konfor istiyorsanız Mercedes;

Still istiyorsanız Alfa-Romeo;

Güvenlik istiyorsanız Volvo;

Sportiflik istiyorsanız BMW;

...

Hepsini birden istiyorsanız AUDI alacaksınız!!

der bir otomobil filozofu!

bencede a4
  • beyler bu arkadan çekiş çok mu bir şey fark ettiriyor yani.....
    benim bildiğim karlı yollarda önden çekişli arabalar daha avantajlı olur
    bide burda vw jetta ile bmw 3.20 yi karşılaştırmıyoruz ki 2 side sınıfının en üst düzey arabaları yani bu sürüşdinamği meselesinde birbirlerine fark atacağını düşünmüyorum
    hem bmw nin sürüş dinamiği çok özel olsa a3 yerine 1.16 daha çok satılırdı...
  • A4 çok güzel ya.Audi'nin tasarımları bence BMW'den daha çekici.

Ama BMW'de motor teknolojisi ve yürür aksam olarak Audi'den daha iyi bence.

Ben olsam A4 2.0TDI 143 hp tercih ederdim.Yakıt ekonomisi olarak da çok güzel bir ortalaması var,eğer yanlış hatırlamıyorsam 5.5 lt yakır ortalaması vardı.
  • BMW 3.20
  • A4 onumüzdeki 5 sene icinde kasa degistirmeyecek 3 kasa ise 2010 da kasa yenileyecek o yzden A4 derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lsblack

BMW tasarıcısı Amerikalı, Audi'ninki İtalyan. Chris de Brangle bana göre BMW tasarımını amiane tabirle "mındar" etmiştir. 3 serisinin arka stop lambaları çinli veya kore markalı arabalarına benzemiş. Yazık... Yeni A4 kesinlikle başarılı bir araba... Yabancı otomobil dergilerinde yapılan kıyaslmada Audi'nin iç kalitesine ve dizaynına ve dış tasarımına şapka çıkarılıyor. gerisi motor ların performansı, ona bakmak gerekiyor...

bmw nin stopları konusunda cok haklısın.cok basit ve bmw icin gösterişsiz olmuş.
  •  YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi?
     YENİ A4 1.8 tfsi mi? bmw 3.20 mi?

arkadaşlar bende 3.20 Coupe ve A5 arasında kaldım bide aklıma 4 kapılı A4 de giriyor ama..

çıkamadım bir türlü şu üçlünün içinden

• quote:

Orjinalden alıntı: dennjS

arkadaşlar bende 3.20 Coupe ve A5 arasında kaldım bide aklıma 4 kapılı A4 de giriyor ama..

çıkamadım bir türlü şu üçlünün içinden

Bence a5 al. Bütün gözler aracın üstünde.

• A5'in dingil aralığı fazla yani normal boyuttan biraz daha geniş aslında bu daha iyi yol tutuş demek ama arka bölümü biraz kaba gösteriyor sanki farlar falan.
  • audinin o ön farlarına bittim ama audinin karşısında bmw war. o zaman durrrrrrr demek lazım. yeni kasa 3 sersini gördünüzmü. bence süper olmus. yani bence a4 e 10000000000 basar. hem audinin kronik sorunları daha fazladır.
  • 3 kasa bmw makyaj gördü a4 ise yeni kasaya büründü yani yeni teknoloji. Audi yle 7 yıldır beraberim kronik sıkıntılarını bilmek isterim. hala öğreniyorum... neymiş sıkıntıları makinanın.
  • a4 un arka fren lambasının patlaması ve fren borusunda delınme gıbı sorunları wardır. ha bılmıyosan bence kullandıgın arabayı bı arastır.
  • mertturan273; senin değine göre ben fren lambasının patlak bir şekilde, bilgi ekranımda ise fren warning'leri açık şekilde sürekli olarak şahin ve diğer kuş kardeşlerimle yolda ilerliyorum: biraz mantıklı ol... Polemik yaparken biraz araştır öyle cevap ver. Amaç polemik yapmak ise hakikaten audi'n var ise bunları dobra dobra yaz ve öyle yorumla, çok bilmiş dergilerin yorumlarını okurken bunların hala yeni a4'lerde geçerli birgerçek olduğunu ve hatta şu dönemlerde 200Binleri deviren b6'ları, 100Binleri deviren b7'leri için hala geçerli sorunlar olduğunu ima etmiyeceksin herhalde. Her otomobil üreticisinin yanıldıkları bir tedarikçiler olabilir şimdi sen Bosh fren sistemleri için ; Dünaynın bir numaralı fren sistemleri üreten bir firma ya üstelik Bursa da üretilen komponentleri BMW Merceds audi ve diğerlerine ihraç eden firmanın mallarının dandik olduğunu söylebilrimisin?!

Şimdi gelelim istastiklere; dediğin çok doğru fren borularaında delinme olayı gerçek olup Audi a4'ün b5'lerinde ve b6'ların revizyon öncesi modelleride görülmüştür stelik önemli oranda. Peki nerede en çok audi satılıyor, bu istatisklerin kaynağı neydi? biliyormusun? Ben cevaplayım kuzey Avrupa ve dağlık Avrupa ülkelerinde. Neden O bölgelerde Audi çok satar? cevaplayım kardan dolayı, peki neden kardan dolayı Audi satar? Quattro olmasında dolayı. Ben yaklşık olarak 1 yıl Lyon'da çalıştım geceleri -10 dereceyi gördüm. kuzy ülkelrinde ise durum felaklet kışları gece gündüz daha soğuk olur... Arızanın nedenin umarım anlamışındır... Hangi arabanın boruları dayanır...

Arıza istatistkleri Doğuşun yayınlamış olduğu istatistiklere göre değildir. Bunu bil...

İstersen Cumartesi saat 11:00'de Audi Maltepe Erel gel, bakım içim randevum var, sana orada aracın teknoljisini göstersinler ve benim fren borularımda beraber bakalım sorun olup olmadığını.

• mertturan kardeşim kurduğun cümlelerden yaşının bende küçük olabileceği fikrini çıkarıyorum.o yüzden kardeşim diyorum umarım kızmazsın.

audi de iyidir bmw de iyidir.

audi ye sahip olan biri için audi iyidir.çünkü iyi olduğunu düşündüğü için almıştır.

bmw ye sahip olan biri içinde bmw iyidir.çünkü iyi olduğunu düşündüğü için almıştır.

bunu bir yarış haline dönüştürmeye gerek yok.küçük çocukların benim babam senin babanı döver demesi gibi birşey oluyor aksi halde.

ben önce bmw ye baktım mesela.dizel motor konusunda bmw nin en iyisi olduğunu kabul ediyorum.

ama dizel almayacağım için ve bmw nin iç mekan kalitesinin audi den bir nebze de olsa geride olduğunu gördüğüm için audi tercih ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: mertturan273

audinin o ön farlarına bittim ama audinin karşısında bmw war. o zaman durrrrrrr demek lazım. yeni kasa 3 sersini gördünüzmü. bence süper olmus. yani bence a4 e 10000000000 basar. hem audinin kronik sorunları daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 25 Eylül 2008; 10:27:01 >

• ben de bir audi kullanıcısıyım fakat kesinlikle BMW her yönden daha üst segment bir araç...uzun vadede audinin çıkartabileceği elektronik problemleri bmw daha az çıkartır bence...yeni 3 serilerinde en kötü özellik iç dizaynının çok fakir durması..yalnız 320 i yerine kesinlikle 320d al...ne kadar az km yaparsan yap ne olursa olsun..mutlaka bir 320d test et...benim kayınpederimde var 320d coupe nasıl üstün bir performansa sahip olduğunu anlatamam.....ve de yakıt tasarrufu inanılmaz...bir 320d test et bu arabaları almadan önce...ondan sonra seçim senin...yazık az para değil bmw varken hormonlu bir volkswagene binme...üstelik arakadan itiş olayı çok daha farklı bir şey...
  • instate kardeşim.
    BMW ve Mercedes çok iyiyi neden Audi aldın üstelik tabirenle vw hormonlu araç. Bana sakın fiyat fiyat deme aralarında 2-3 bin Euro oynuyor.
  • zor bir soru.

ama bmw'yi tercih ederdim. performans ve sorunsuzlukda birbirlerini aratmazlar. en azından bizim gibi amatörler için. ama iş pretije gelince BMW ağır basıyor.
  • yaw isback arkadaşım lütfen bindiğin arabanın bu kadar fanatiği olma. ben sana kronik sorun diyorum sen bana gel benım arabanın fren borularını gostereyım diyosun. bu kronık sorunları söylerken audi dandiktir veya kullandığı mallar dandiktir demedim laflarımı çarpıtma. sen arabanı güzel kullanırsın arabanda bu kronık sorunların hiçbiri yoktur. bu sıtandartlara göre belirlenmiş en çok şikayet gelen bolgeleridr arabalarının. senın bu durumdan şikayetçi olmaman bu istatistiği değiştirmez. doğuşun belirlemiş oldugu sorunlar değildir diyosun adamlar bunları kafalarından mı atıyolar ne alaka. laflarını ölç tart öyle söyle ki türkiyede nam salmış araba dergilerine laf atma bari. demişsin kuzey avrupa ülkelerinde en cok audi kullanılıyo demişsin. ondan fren borusu problemı war demişsin. kardeşim karda kışta orda burda frenle ilgili sorun olcaksa niye alayım ben o arabayı. niye canımı tehlikeye atayım. Quattro mu sadece karda kullanlır. atıyorum mercedesın 4 matıon u kullanılmazmı yanı demek istediğim ne alaka Quattro nun olmasıyla karlı bölgelerde kullanılması 4*4 sistemi sadece audidemı war. mantıksız...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.