Bildirim
elimde 5k kc var nereye başlamalıyım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cypher iyidir diğerleri sinek avlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beramus güzel bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beramus iyidir hocam cypher oturdu cunku baya
sinek avlıyor diyen arkadas gezdinmi svleri ? xigenonda brahman paramun partisine girmek için tam 1 saat tur attım slotlarda x1 x2 hepsi doluydu
sonunda x1 de birisi bdv gittide onun yerine katıldım
bdvye giren sayısı 236-230 azmı ? -
Paramun zaten fixtir clan yada belirli parti alır 2 3 hafta bırakmaz. Boş görmeyi hiç düşünmeyin. Sinek avlıyor demem oyunda adam yok demek değil. Ama şuan cypher 2 moradonda pazar kuranlara bakın sadece. 2 diyorum.
şöyle söylenebilir cypher aşırı dolu (premiumlular bile sıra beklediğine göre )
ama diğer svlerde boş değil sonuçta sinek avlıyor demek 1 dolu 2 yarım 3 boş gibi algılanır
şuan premiumsuz kişiler 3 te dahil sıra bekleyerek giriyor oyuna -
Şundan bi 5 gun oncesine kadar falan oynadim cypher 3e girene kadar illallah ediyordum, adonis 2ye hic beklemiyordum girerken, bazen 20 kisi bekliyordum o da adonis2 yani. Adonis 3te pazar olmuyordu insan bile olmuyordu cypher3 kayniyordu..
hocam beramusu öneririm. Bugün 73 lvl karakteirmle pk ya cıktım yabancılarla. 4k np kastım çok eğlenceliydi. Saat 4 te bu zevki aldıysam aksam üstü saatlerini sen düşün
beramusta exp pre alıp kasmanı öneririm. Pathos derdim ama cok sikayet var orda suan. -
Cyphera basladim arkadaslar bayagi oldu hatta 1 e giremiyorum premiumla
quote:
Orijinalden alıntı: cagatayozkan
sinek avlıyor diyen arkadas gezdinmi svleri ? xigenonda brahman paramun partisine girmek için tam 1 saat tur attım slotlarda x1 x2 hepsi doluydu
sonunda x1 de birisi bdv gittide onun yerine katıldım
bdvye giren sayısı 236-230 azmı ?
Cybera gore demistir cunku cyber da c2 c3te her paramun brahmani 2x pt donuyordu ben exp kasarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X