bu işlemci elimde ve para vermedim.notebooktaki şlemci ve notebookun ekranı kırık.networkten yönetiyorum.bu işlemciyi içinden alıp kaliteli bi 478 soket anakartla nasıl değerler alırım.yapmaya değer mi?
Vcore??
orda görünmemiş ama biri bilgilendirirse sevinirim
valla elimde şuan bu işlemci var ve beleş geldi.buna yapacağım masrafla elimdeki işlemciyi geçermiym.değermi yani.
bişey söyleyecek kimse yok mu? herkes amd cimi? biri bişey söylesin de elimdeki işlemciyi değerlendiriyim ya.
bence sat. bu saatten sonra 1.8 m pek bişeye yaramayabilir..
niye ki mekenin araştırmasını okudum orada fx 55 bile geçiyo oc olunca ki bu işlemciyel nete 3 ghz yi geçeni görmüştüm.
tamam ama seninki 512 cacheli bir mobil işlemci. dothan filan degil. ayrıca buna yatırım da yapman lazım. board convertor sogutma. yani fx-55'i sıradan bi venice de geciyor şu dönemde.
hocam ilkönce resimleri imageshack e upload etseniz güzel olur , resimler açılmıyor yaw
ilk yapacağınız şey , socket 479 uyumlu bi anakart almak , türkiye de bulmanız zor olduğu için yurtdışından getirtebilirsiniz , veya asus P4P800 veya P4C800 model anakartlardan bir tane alıp , yine yurtdışından 478>479 çevirici ile kullanabilirsiniz , mobile işlemciler özelliklede dothan çekirdekliler şuanda overclockerların gözdesi .Tabiki yurdumuzda bu işlemcilere göre platform bulmak zor olduğundan AMD64 te kalmanız daha mantıklı olacaktır kanısındayım . Kolay gelsin şimdiden
hmmm peki dothan olup olmadığını nerden anlıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme