Şimdi Ara

elimde mobil p4 var bununla ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alimde resimdeki mobil p4 ten var.bunula ne yapabilirim nerelere kadar çıkabilirim. anakaart alsam falan masrafa değer mi?

şuan venice 3000 300*9
    epox nforce4 ultra
    512*2 twinmoss

falan var.

bu işlemci elimde ve para vermedim.notebooktaki şlemci ve notebookun ekranı kırık.networkten yönetiyorum.bu işlemciyi içinden alıp kaliteli bi 478 soket anakartla nasıl değerler alırım.yapmaya değer mi?

• Vcore??

orda görünmemiş ama biri bilgilendirirse sevinirim
  • valla elimde şuan bu işlemci var ve beleş geldi.buna yapacağım masrafla elimdeki işlemciyi geçermiym.değermi yani.
  • bişey söyleyecek kimse yok mu? herkes amd cimi? biri bişey söylesin de elimdeki işlemciyi değerlendiriyim ya.
  • bence sat. bu saatten sonra 1.8 m pek bişeye yaramayabilir..
  • niye ki mekenin araştırmasını okudum orada fx 55 bile geçiyo oc olunca ki bu işlemciyel nete 3 ghz yi geçeni görmüştüm.
  • tamam ama seninki 512 cacheli bir mobil işlemci. dothan filan degil.
    ayrıca buna yatırım da yapman lazım. board convertor sogutma.
    yani fx-55'i sıradan bi venice de geciyor şu dönemde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ilkönce resimleri imageshack e upload etseniz güzel olur , resimler açılmıyor yaw

ilk yapacağınız şey , socket 479 uyumlu bi anakart almak , türkiye de bulmanız zor olduğu için yurtdışından getirtebilirsiniz , veya asus P4P800 veya P4C800 model anakartlardan bir tane alıp , yine yurtdışından 478>479 çevirici ile kullanabilirsiniz , mobile işlemciler özelliklede dothan çekirdekliler şuanda overclockerların gözdesi .Tabiki yurdumuzda bu işlemcilere göre platform bulmak zor olduğundan AMD64 te kalmanız daha mantıklı olacaktır kanısındayım . Kolay gelsin şimdiden
  • hmmm peki dothan olup olmadığını nerden anlıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.