Şimdi Ara

Elimdeki Eski Kitap [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yada 3 yıl öncesinde memleketimdeyken dedemin babasına ait kitaplığa bakınıyordum. Baya eski kitaplar var kimisi çok yıpranmış. Ben öyle meraklı meraklı bakarken dedem sağolsun bana aradan bir kitap verdi. Vehhabiye Nasihat kitabın adı.Kitabın ilk sayfasında yayın evi ve bir tarih yazıyor. 1974'te Işık Kitabevi tarafından basılmış ve altıncı baskı. Sanırım cilt yaptırmışlar zamanında yeşil sade bir cildi var. Kitabın içerisinde büyük dedeme ait bir kaç el yazısı var ki bu yazılar Türkçe değil. Bunların ne olduğunu çok merak ediyorum. Bir kaç kişiye gösterdim anlamadılar. Ders aldığım hocam kısa yazının kavga ve bişey olduğunu söyledi ama tam anlayamadı oda.

Sizden ricam, o dili bilenlerden ricam, kitapta ne yazdığını bana söyler misiniz?

Elimdeki Eski Kitap [SS]
     Elimdeki Eski Kitap [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varlıklıfakir -- 14 Mart 2015; 22:53:43 >

• Arapca kelimeler yaziyr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biz sizi oylamayalım, misafir etmiş olalım.
  • bu konudaki forumları araştır bence daha çabuk ve doğru bilgi edinirsin
  • RSteel kullanıcısına yanıt
    O tarz forumları hiç bilmiyorum. Belki buradan bilen vardır diye bir ümit açtım. İmama falan götürsem okuyabilir mi acaba?
  • jesus christ yazıyor orada, muhtemelen troll bir amca idi
  • kitabın isme bak arapça bi kaç cümle yazıyor sadece . öyle tılsımlı perili cinli bişi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osmanlıcadır o yazı çokta detaylı bir şey değil zaten muhtemelen okurlar.
  • Büyük dedemin günümüz Türkçe'si dışında 2 dil daha bildiğini biliyorum. Troll değil aksine oldukça bilgili bir amcaymış zamanında :D

Sadece merak ediyorum ne yazdığını. Belki unutmaması gereken bir şeyi yazdı not aldı falan ama kafama takıldı işte.
  • Eski yazıyla Türkçe yazmış.

"Vahhabi mezhebine..." diye başlıyor. Berbat bir yazısı olduğu için okumaya uğraşmadım.
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Yinede uğraşmışsınız sağolun. Yarın bir imama göstermeyi düşünüyorum buradan bilen çıkmazsa.
  • Nasihatin altında

Resullullahın sünnet i seniyyesi ve ayet

Kadarını okuyabildi hanım. Harfler çok karışıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriat Sucuğu kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.