Şimdi Ara

Elimdeki kasaya uygun 12 cm takım kasa fan önerisi bütçe 600 e kadar ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan computerdeki ekibin teknik becerisi sonucu kasa fanlarım şuan çalışmıyor kesik kabloyu sata kablosunun üzerine dolamış sanırım kablo hareket edince bir kapanıp bir açılıyordu şimdi baktım o plastik hafiften erimiş fanlarda artık çalışmıyor.Fanlarla ilgili değiştirme planım vardı çünkü renklerini de değiştiremiyordum.Şimdi sizden öneri istiyorum.Kendi kasamdaki fanları çalıştırmam mümkünmü acaba birde onu sorayım sessizliğinden üflemesinden memnundum aslında.Tek sıkıntım renk değiştiremiyordum kendine göre kafası eserse ayda yılda bir rengi değişiyordu kasadan kumanda da çıkmadı.Şimdi sizden sessiz iyi üfleyen bir fan önerisi de istiyorum.Birde bu tarz kasa fanlarının kontrolcü ile bağlantılarından anlayan biri değilim anca işlemci fanı bildiğimiz 4 3 pinlik fanları anakarta bağlamayı biliyorum onun dışında bir tecrübem yok alsam takabilirmiyim aklımdaki modellerden biri şu
    www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR iCUE SP120 3x120mm RGB PRO PERFORMANCE FAN - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-icue-sp120-rgb-pro-3x120mm-fan.html

• birde sorunsal bu kasaElimdeki kasaya uygun 12 cm takım kasa fan önerisi bütçe 600 e kadar ss liElimdeki kasaya uygun 12 cm takım kasa fan önerisi bütçe 600 e kadar ss liElimdeki kasaya uygun 12 cm takım kasa fan önerisi bütçe 600 e kadar ss liElimdeki kasaya uygun 12 cm takım kasa fan önerisi bütçe 600 e kadar ss li

• ksadaki ön tarafa her türlü 12 cm fan uyarmı yıldız tipi değişik bir fan kullanıyor
  • up
  • up
  • up
  • Kesik olan yerden kes. İki ucu bir birine bağla sonrada bantla sırf bu yüzden yeni fan mi alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    demekki alınıyor dostum rampagenin fanlarının canı cehenneme aldım bile
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Fanı begenmezsiniz alırsınız tabiki. Ben sadece fan kablosundaki sorundan dolayı yeni fan alacağınızı düşündüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.