Şimdi Ara

elimdeki modülleri unuya uyarlamak yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba elimde gt02a gps takip cihazı var bide unu kartm var aklımda gps takip cihazının içine girebilirsem kodlarda oynama yapıp komut ekleyip uzaktan cihaz yönete bilmek mümkünmü ayrıca gps cihazına yazılım yükleme veya edit nasıl yapabilirim
    haberler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr_erkn92 -- 23 Ağustos 2016; 20:25:35 >

• Sizin bahsemiş olduğunuz gps cihazını bilemiyorum. Ama Arduino ile birlikte çalışan gps cihazlarının kodları Arduino üzerinde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr_erkn92

merhaba elimde gt02a gps takip cihazı var bide unu kartm var aklımda gps takip cihazının içine girebilirsem kodlarda oynama yapıp komut ekleyip uzaktan cihaz yönete bilmek mümkünmü ayrıca gps cihazına yazılım yükleme veya edit nasıl yapabilirim

Merhabalar bu unoya bağlama konusunda bir fikrim yok ancak o cihazı bende aliexpresste gördüm. Motorsikletim için almak istiyorum çalınmalara karşı. Simkart ttakıp titreşim hareket olduğu zaman sms veya eposta ile bildirme işlerini falan yapabiliyormu? Yoksa sadece sim kart takıp takip işlemi mi yapıyor? İmei kayıt etmek gerekiyor mu? Telefonlardaki gibi ilk 4 ay imei kayıt etmeden kullanılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.