Şimdi Ara

Elimdeki parçaları birleştirmem için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir ev de kullanılan masa ustu 3 tane bilgisayar var bunların hepsini sokup parçaları temizledim ve elimdeki parçalar ile internet, muzik dinlemek ve download yapmak amaçlı kasma donma yapmadan kullanabileceğim bir masa ustu oluşturmak istiyorum parçalar konusun da çok fazla bilgim yok benim kullanımıma yonelik en iyi performansı aşagıda belirttiğim hangi parçaları kullanarak alabilirim?

ELİMDEKİ SAGLAM PARÇALAR:

Kasalar:
    -asus vento A9
    -asus ta230
    -pro2000 no name bi kasa

Anakartlar:
    -asus p5ld2
    -asus m2n68-am-se2
    -gigabyte ga-p35-s31

İşlemciler:
    -intel pentium(r) 4 cpu 3.00 ghz
    -intel core 2 quad 2.4 ghz /8m/1066/051
    -amd athlon 2x2 2.7 ghz

Ramler:
    -elixir pc2-4200u 533 mhz 512mb
    -veritech 1gb ddr2 800mhz
    -kingston kvr 667 d2n5/1gb (2 adet)

Ekran kartları:
    -vr8603ts2 (adı bile belli olmayan bi kart sanırım)
    -nvıdıa geforce 6600 256mb

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler,
    az maliyetle fazla performans alabilecegim eklemem gereken başka parça da varsa onerilerinize açıgım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK-BATU -- 23 Ocak 2013; 22:10:46 >

• Asus kasalardan herhangi biri.. A9 sanirim 350w idi hangisi yuksekse o iyidir asus icin. pro2000 i salla sahtedir.
    p35 anakart
    core 2 quad islemci
    kingston ramler...
    ekran kartinin su belli olmayanin bir resmi lazim tahminim nvidia 8xxx serisi yada 9xxx serisi birsey cikacak o iyi olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Asus kasalardan herhangi biri.. A9 sanirim 350w idi hangisi yuksekse o iyidir asus icin. pro2000 i salla sahtedir.
    p35 anakart
    core 2 quad islemci
    kingston ramler...
    ekran kartinin su belli olmayanin bir resmi lazim tahminim nvidia 8xxx serisi yada 9xxx serisi birsey cikacak o iyi olacak...

resmini istediğiniz ekran kartı linktekinin birebir aynısı

http://diy.pconline.com.cn/graphics/hq/ln/0805/1310577.html
  • 8600gts... dedigim gibi yapin.. 4 cekirdek islemciniz iyi bir ekran kartiniz olur.
  • cok tesekkurler ge force 6600 dan daha ıyı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK-BATU -- 23 Ocak 2013; 23:20:47 >
  • Arkadaslar son bir yardiminiza ihtiyacim var

Herseyi birlestirdim
    gigabyte ga-p35-s31
    Boarda taktigim
    kingston kvr 667 d2n5/1gb (2 adet)
    Yanina ek olarak
    Arkadasimda olan OCZ 2x1gb pc8500 ddr2 1066 ramleri takabilirmiyim? digerleri ile uyum saglarmi? Yerlesim nasil olmali?

Vede sogutma olarak
    Ön ve eksoz icin akasa viper 12 cm fan alicam kullandigim gigabyte ga-p35-s31 board a devir ozelligi olan bu fanlarihttp://www.teknobiyotik.com/akasa-besli-pwm-fan-coklayici-flexa-kablo.html coklayici kablo ile islemci dahil baglarsam pwm devir ozelligi calisirmi boardim buna uygun mu?
    Bu http://www.teknobiyotik.com/akasa-fan-baglanti-ikili-coklayici-kablo.html coklayci kablo da ayni isi gorurmu?
    3 pin yada 4 pin nasil ? nereye?baglanti yaparak bu ozeligi kullanabilirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasimda olan OCZ 2x1gb pc8500 ddr2 1066 ramleri takabilirmiyim? digerleri ile uyum saglarmi? Yerlesim nasil olmali?

takabilirsin. yerleşim olarak da aynı tip olan ramler yanyana olmalı. arkadaşından ramleri alamassan o ramler yerine veritech 1gb ddr2 800mhz olanı takabilirsin ekstra dan.

Soğutma kısmında destekler mi bilmiyorum. ama diğer 2 kasadan kalan birsürü fanınız olması lazım. onları uygun bir şekilde yerleştirirseniz yeterli soğutmanız olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Cann

Arkadasimda olan OCZ 2x1gb pc8500 ddr2 1066 ramleri takabilirmiyim? digerleri ile uyum saglarmi? Yerlesim nasil olmali?

takabilirsin. yerleşim olarak da aynı tip olan ramler yanyana olmalı. arkadaşından ramleri alamassan o ramler yerine veritech 1gb ddr2 800mhz olanı takabilirsin ekstra dan.

Soğutma kısmında destekler mi bilmiyorum. ama diğer 2 kasadan kalan birsürü fanınız olması lazım. onları uygun bir şekilde yerleştirirseniz yeterli soğutmanız olur düşüncesindeyim.

tesekkür ederim ama diger kasalardaki fanların hepsi cok sesli çalışıyor, onun 120cm akasaları tercih edicem ama boardımın pwm destegi varmı onu bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK-BATU -- 6 Şubat 2013; 15:11:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.