Şimdi Ara

Elinde egzama çıkan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim küçükken koltuk altlarımda olurdu. yıllarca çeşitli ilaçlar, yöntemler kullandım geçmedi.En sonunda Dermovate diye bi krem kullandım onunla geçmişti. Sonra saç diplerimde çıktı. Losyonunu kullandım uzun zaman geçmedi.Ben de fazla uğraşmadım alışmıştım zaten 2 günde bi saçımın yağlanıp deri parçaları çıkmasına.Sonradan öyle bi hal aldı ki saçımın dibini komple kapladı. Geçenlerde yine doktora gittim. Bi şampuanla Dermovate losyon yazdı.Bayağı bi iyileşme var.Bakalım tam olarak ne zaman gidecek.Gittikten sonra da bi süre tedaviye devam etmek gerekiyo yoksa tekrarlıyo mutlaka.
  • 3 gün önce doktora gittim. Ayağımda mantar vardı onu da gösterdim ellerimdekine de ayağından mantar geçmiş dedi. Terbisil ve pers mant diye bir krem ve bir jel verdi. ellerime uygulamak çok zor olacak oraya buraya bulaşıyor. Fakat konu başlığına koyduğum fotoğraftakinin aynısıydı. sağolsun MHRS 50 gün sonraya attığı için artık geçme aşamasında mıydı neydi soyuldu falan o halinden sonra. tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.
  • 6 yıl çektim tedavisi yok demişlerdi kendiliğinden geçiyor. Benim ellerimi gören korkardı çocukluğumu yedi o hastalık. Ayaklarıma da sıçramıştı ağlaya ağlaya eve geldiğimi bilirim. O kadar krem falan sürüyodum her gün sonra boşa çaba olduğunu anladık ve kendi haline bıraktım. Geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam , 3 sene önce egzema ile boğuşuyordum. Şuan yok. Stresten dolayı çoğunluğu. Deterjan vb kullanımı ile artıyor. Çok dikkatli davranarak atlattım fakat ara sıra yine kaşındırır. Mantar ve egzema kardeş hastalık gibiler zaten. Hem mantar hem egzema idim atlattım. Fakat mantar hafif olarak tekrarlamaya başladı. Doktara gitcem bende. Ellerde çıkmasından daha kötüsü göz kapaklarında çıkması. Sokağa çıktığında kavgadan çıkmış gibi oluyosun. Bu nalet hastalık atlatsan bile en küçük stresinde tekrarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündemi Kaçıran Adam

Selam , 3 sene önce egzema ile boğuşuyordum. Şuan yok. Stresten dolayı çoğunluğu. Deterjan vb kullanımı ile artıyor. Çok dikkatli davranarak atlattım fakat ara sıra yine kaşındırır. Mantar ve egzema kardeş hastalık gibiler zaten. Hem mantar hem egzema idim atlattım. Fakat mantar hafif olarak tekrarlamaya başladı. Doktara gitcem bende. Ellerde çıkmasından daha kötüsü göz kapaklarında çıkması. Sokağa çıktığında kavgadan çıkmış gibi oluyosun. Bu nalet hastalık atlatsan bile en küçük stresinde tekrarlıyor.

Ne kadar savunmasız bir yaratığız değil mi? En ufak streste olan şeyler malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: Gündemi Kaçıran Adam

Selam , 3 sene önce egzema ile boğuşuyordum. Şuan yok. Stresten dolayı çoğunluğu. Deterjan vb kullanımı ile artıyor. Çok dikkatli davranarak atlattım fakat ara sıra yine kaşındırır. Mantar ve egzema kardeş hastalık gibiler zaten. Hem mantar hem egzema idim atlattım. Fakat mantar hafif olarak tekrarlamaya başladı. Doktara gitcem bende. Ellerde çıkmasından daha kötüsü göz kapaklarında çıkması. Sokağa çıktığında kavgadan çıkmış gibi oluyosun. Bu nalet hastalık atlatsan bile en küçük stresinde tekrarlıyor.

Ne kadar savunmasız bir yaratığız değil mi? En ufak streste olan şeyler malum.

Kimi insanlar var taş gibi valla. Adam eliyle bulaşık yıkar, pis yerleri temizler, tozları süpürür. Hiç bir şey olmuyo bazısına. Evinde bin dert çekse bile olmuyo işte. Genetik diyecez heralde bu işe. Başka bir şeye bağlayamıycam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.