Şimdi Ara

Elinde egzama çıkan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler stresten dolayı olduğunu düşünüyorum, egzama çıkmış. Salı günü doktora gitmeyi planlıyorum, yaşayan atlatan var mı?

Neredeyse şunun aynısı;

Elinde egzama çıkan var mı?

• Geçmiş olsun.Eniştemde var ilerlemiş hali sürekli ilaç içiyor.Zor durum.
  • öncelik stres yapmıyacaksın egzama bölümü var forumda sağlık konularında dua et saçında sakalında yok kepek kaşıntı kurtulamassın. 5 6 yıldır egzamam var. sendeki gbi değil pul pul derim dökülüyor stres arttıkca fazlalaşıyor doktora gidiyorum doktordada var adam çaresi yok diyor rahat yaşamaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Geçmiş olsun.Eniştemde var ilerlemiş hali sürekli ilaç içiyor.Zor durum.

1 haftadır falan var, geç kalınmış mıdır? Kalıcı mı ayrıca? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Geçmiş olsun.Eniştemde var ilerlemiş hali sürekli ilaç içiyor.Zor durum.

1 haftadır falan var, geç kalınmış mıdır? Kalıcı mı ayrıca? Teşekkürler.

Geç kalma konusunu bilmiyorum da çaresi yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

öncelik stres yapmıyacaksın egzama bölümü var forumda sağlık konularında dua et saçında sakalında yok kepek kaşıntı kurtulamassın. 5 6 yıldır egzamam var. sendeki gbi değil pul pul derim dökülüyor stres arttıkca fazlalaşıyor doktora gidiyorum doktordada var adam çaresi yok diyor rahat yaşamaya çalış.

Hocam şu sıralar ağır üzüntü, sıkıntı işine girdim yavaş yavaş rahatlıyor gibi hissediyorum ama yaşadıklarım kolay kolay çıkmıyor aklımdan. Bir keresinde lisede gül hastalğı geçirmiştim gövdemde beyaz beyaz yaralar vardı doktora gösterir göstermez bişeye mi üzüldün sen demişti, 1 aya kalmadan geçmişti.

Bilmiyorum alakası var mı ama kafam sanki bir yere vurmuşum gibi acıyor alakası olabilir mi? Vurmamama rağmen.

• dostum sanırım bendede 1 yıldır var ilk önce sol göğsümde başladı 1 yıl önce sonra koluma gitti sonrada elime elimdekiler geçti göğsümdekiler de geçiyor kolumdaki kocaman şey hala var tabi bendeki egzama mı bilmiyorum ama resimdekine çok benziyor. cildiyeciye gitmiştim bir krem vermişti sürdüm geçti yani.

not: ergenim ve ağır sınav stresim vardı geçen yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet Shop Boys -- 5 Mayıs 2014; 1:19:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Travacort geçirdi benimkini kasık bölgelerinde vardı hatta baya hap ile birlikte bunu sürdüm geçirdi
  • Hocam benim geçen sene de çıktı sınav yüzünden geçen haftalarda da kız,ev meselesi falan derken yine çıktı.
    Ama bu sefer küçük olanlar hemen geçti iki tane kaldı onlar direniyor.
  • Benim malum yerimde çıkmıştı sebebini bilmediğim halde egzaman kremi verdi doktor 2 haftaya geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Travacort geçirdi benimkini kasık bölgelerinde vardı hatta baya hap ile birlikte bunu sürdüm geçirdi

Doktora bahsedeceğim salı günü.

İnsan ne kadar dayanıksız, basit bir yaratıkmış onu anlıyorum. Kafaya bişey takıyosun direk hasta olabiliyorsun. Sağ elimde geçmeyen bir kaşıntı var resmen... Ayakta desen mantar, nefret ediyorum kendimden.
  • Benim saç derimde var ve saçlarımı çok kötü döküyor doktora gittim tedaviye başladım 2 ay sonra tekrardan gideceğim umarım geçer veya duraklar bu yaşta saçım açıldı aslında bizim akrabağda genetik biraz bu olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

Benim saç derimde var ve saçlarımı çok kötü döküyor doktora gittim tedaviye başladım 2 ay sonra tekrardan gideceğim umarım geçer veya duraklar bu yaşta saçım açıldı aslında bizim akrabağda genetik biraz bu olay

Benim babamda olan ne varsa aynen bende var. Ayak mantarı, hemoroid, egzama da vardır. Resmen şu egzama işini paraya bağlar oradan da herşey para derim ama, demiyorum.
  • quote:

quote:

Benim saç derimde var ve saçlarımı çok kötü döküyor doktora gittim tedaviye başladım 2 ay sonra tekrardan gideceğim umarım geçer veya duraklar bu yaşta saçım açıldı aslında bizim akrabağda genetik biraz bu olay

Benim babamda olan ne varsa aynen bende var. Ayak mantarı, hemoroid, egzama da vardır. Resmen şu egzama işini paraya bağlar oradan da herşey para derim ama, demiyorum.

Diyemiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Diyemiyorsun

Gerek var mı, herkes biliyor işte oğlum. Herşey para.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLaaa

Benim malum yerimde çıkmıştı sebebini bilmediğim halde egzaman kremi verdi doktor 2 haftaya geçmişti.

Kremle yapmak da ayrı fanteziymiş, sana da bahane olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Saraçoğlu Beyaz dut kurusu kürünü araştır belki işine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

İbrahim Saraçoğlu Beyaz dut kurusu kürünü araştır belki işine yarar.

Doktordan bir sonuç almadığım takdirde denerim, teşekkürler.
  • Geçmiş olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Geçmiş olsun .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.