Şimdi Ara

Elinde orjinal 9900 kılıfı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen gün elime vodafone dan swap bold 9900 gecti, bende orjinal kilifi vardi eski telefonumdan kaldi. Fakat telefonu kilifa koyarken ve cikarirken cok zorlaniyor, daha onceki kullandigim 9900 da boyle bisey yoktu.. elinde fazla olan varsa denemek amaciyla lazim, benimde pis bir takintim var illa ki blackberryi orjinal uyku modlu kilifinda kullanacam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var ama beyaz renk. Bende deneme amacı ile bir kere kullandım, aynı dediğiniz şekilde biraz zor çıkıyordu. Bende attım kenara öyle duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bende hic kullanilmamis bir kılıf var. Ya bold 9700 yada bold 9900 kılıfı. Tam emin değilim. Kılıf iş yerinde. İşinizi görüyorsa verebilirim.

eğer bold 9900 ise alırım sizden, ya kılıf nie öyle oldu anlamadım.. daha önceki tlf da bu kadar zorlamıyordu beni, olmadı orjinal hard shell alacam o da bulabilirsem
  • Aslında kılıfınızın içine cihazınızın ebatından az büyük sert bişey koyun. 2 veya 3 gün kılıfda kalsın, mutlaka kılıf düzelecektir. Ben kılıf sevmedeğim için uğraşmadım.

• Benim cihazımda şuan 9900 ama ben slikon kılıf kullanıyorum. Hem silikon kılıf şeffaf ve kılıfa sokup çıkarmak ile uğraşmıyorum. Tabiki silikon kılıf sayesinde cihazın arka ve yan kısımları tertemiz duruyor. Sizede tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fulltürk

Benim cihazımda şuan 9900 ama ben slikon kılıf kullanıyorum. Hem silikon kılıf şeffaf ve kılıfa sokup çıkarmak ile uğraşmıyorum. Tabiki silikon kılıf sayesinde cihazın arka ve yan kısımları tertemiz duruyor. Sizede tavsiye ederim.

daha önce kullandığım 8900 javelinin kılıfını buldum tam oldu ama sanırım mıktasını denk gelmediği için uyku modu aktif olmuyor, ya ben sakarım düşür ekranını kırarım o yüzden deri kılıfında kullanayım dedim
  • Dediğim gibi bende beyaz renk, orijinal mevcut ama onada baya zor girip çıkıyor. İşine yaramaz :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.