Şimdi Ara

Elinde philips kanal listesi olan varsa allah rızası için yüklesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elinde philips kanal listesi olan varsa allah rızası için yüklesin. Tvden usb ye kaydedip buraya upload edin lütfen

• aynen kanallar 1000 den başlıyor bu tvde kanal düzenlemek çin işkencesi philipsi aradım açmıyor elemanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoc123

aynen kanallar 1000 den başlıyor bu tvde kanal düzenlemek çin işkencesi philipsi aradım açmıyor elemanlar.

ben kanalları yükledim onda sorun yok ama sıralaması yok. Sonra philips channel editor diye program var onu yükledim kanalları sıraladım fakat aptallar nasıl bir yazılım yaptılarsa pcden ayarlayıp tvye aktarınca show yazan kanalda başka kanal çıkıyor.
  • Aynen oyle.pentahus yazıyor trt çıkıyor.lanet olsun boyle tv ye.2.5 saat kanal aradı duzgun bır kanalda bulmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kardeşimde Philips 39PFL3008K Led Tv var. Kaç saattir uğraşıyorum, bula bula 150 kanal buluyor. Ne show, ne atv, ne kanald hiçbiri yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • philips smart tv lerde niye böyle bir sorun var 42pfl6097 kullanıyorum sabahtan beri kanalları kuramadım
  • Yok mu yardımcı olacak kimse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PHILIPS 42PFL4307K/12 kullanıyorum isteyen olursa kanal listesini yükleyebilirim..Nasıl yaptığıma gelecek olursak..Tüm kanallar değiştiği için mevcut kanal listesinin hiçbir faydası yok..Öncelikle uyduyu kaldır deyip tüm kanalların silinmesini sağlıyoruz..Daha sonra yeni uydu ekleyi seçip Türksat uydusunu(4a yazmaz) ekliyor otomatik.. Hiçbir frekans girmeden kendisi tüm kanalları yükledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _raptors_ -- 20 Eylül 2014; 13:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _raptors_

PHILIPS 42PFL4307K/12 kullanıyorum isteyen olursa kanal listesini yükleyebilirim..Nasıl yaptığıma gelecek olursak..Tüm kanallar değiştiği için mevcut kanal listesinin hiçbir faydası yok..Öncelikle uyduyu kaldır deyip tüm kanalların silinmesini sağlıyoruz..Daha sonra yeni uydu ekleyi seçip Türksat uydusunu(4a yazmaz) ekliyor otomatik.. Hiçbir frekans girmeden kendisi tüm kanalları yükledi..

Hocam cevap için teşekkürler. Kanalları sizin dediğiniz gibi yapmıştım zaten sorunum sıralamada trt ta 700 lerde show 500 lerde çıkıyor. Tvden kanal düzenlemek tam bir çin işkencesi ölüm. Eğer elinizde sıralı kanal listesi varsa bunu bizimle paylaşın teşekkürler.

• AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Sıralamak için biraz zahmete katlanacaksınız :) Küçük bir ipucu vereyim...Sıralama yaparken kanalı seçtiğinizde sayfa olarak ileri geri yapmanıza gerek yok..Kanalı seçin taşımak istediğiniz kanal numarasını kumandadan tuşlarsanız sayfa otomatik oraya açılıyor sonra kaydedip tekrar bu şekilde devam edersiniz..Bir arkadaş liste yayınlamış yardımcı olması açısından ekliyorum..PHILIPS 42PFL4307K/12 uyumlu olması lazım ben denemedim , haliyle sorumluluk kabul etmem :)

Kanal listesi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_97503528/tm.htm

burada bi philips bayisi arkadaş listeleri paylaşmış tv listesinde tv niz var ise buradan deneyin arkadaşlar ben buradan indiriyorum deneyeceğim birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Elinde philips kanal listesi olan varsa allah rızası için yüklesin. Tvden usb ye kaydedip buraya upload edin lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_97513033/f_//tm.htm#97513033

konudan kendi sıraladığımız kanal listelerini bulabilirsiniz. TV modeliniz yok ise elimize ulaştığı anda konuya eklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Elinde philips kanal listesi olan varsa allah rızası için yüklesin. Tvden usb ye kaydedip buraya upload edin lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_97513033/f_//tm.htm#97513033

linkten kendi sıraladığımız listelere ulaşabilirsiniz. tv modeliniz listede yok ise yeni model listeleri elimize geldikçe yüklemeye devam edeceğiz.
  • Arkadaşlar Merhaba Philip 6007 için turksat 4a kanal listesi varmı elinizde Teşekkürler
  • Kardeşimde Philips 39PFL3008K Led Tv var. Bugün arka arkaya sigorta bir kaç kez atınca tv kanalları silinmiş. Aylar önce ayarlamıştım ama şimdi unutmuşum :( Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaslar kanalları kuruyorum. Fakat kanallar 64. kanaldan başlıyor. ilk 64 kanal boş. birde bu ne karaşıklık. Kanal sıralamasını otomatik yapan bişii yokmu? taşımakla bitmeyecek bi sıkıntı bu. Birde yayınlaıgınız bu kanal listesi programlarını tv ye nasıl yükleyebilirim. Bunuda açıklarsanız sevirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.