Şimdi Ara

Eutelsat 7A için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dijitürk üyeliğimi iptal ettim. Çatıdaki çanak bana kaldı. TV'nin kendi uydu alıcısıyla Eutelsat 7 11575 V den arama yaptım kanallar çıktı. Fakat sadece TRT ve Arap kanalları çıktı.

Ulusal kanallarımızı bu çanak üzerinden izleme imkanım var mı? Nasıl yapabilirim? (Eski evimde Türksat çanak vardı, tüm ulusal kanalları HD şekilde izleyebiliyordum.) Çok teşekkürler şimdiden yardımlar için..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eutelsat 7A Ayarı ve Kullanımı

Eutelsat 7A, Asya ve Avrupa'da çok sayıda kanala ev sahipliği yapan bir uydudur. Uydu alıcınızı Eutelsat 7A'ya ayarlamak ve şifresiz kanalların keyfini çıkarmak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Uydu alıcının "Uydu Kurulumu" veya "Ayarlar" bölümüne girin.
    2. "Uydu Ekle" veya "Yeni Uydu Tara" seçeneğini seçin.
    3. Uydu listesinden "Eutelsat 7A"yı seçin.
    4. Uydu alıcınız, Eutelsat 7A'daki tüm kanalları tarayacaktır.
    5. Tarama tamamlandıktan sonra, uydu alıcınızda Eutelsat 7A'daki mevcut tüm kanalları göreceksiniz.

Eutelsat 7A'da Bulunan Kanallar

Eutelsat 7A, çeşitli dillerde yayınlanan çok çeşitli kanallara ev sahipliği yapmaktadır. Bu kanallar arasında haber, spor, film, dizi, belgesel ve müzik kanalları yer almaktadır.

Türksat 7A ile Karıştırılmaması

Eutelsat 7A, Türksat 7A ile aynı şey değildir. Türksat 7A, Türkiye'deki uydu yayınlarını sağlayan bir uydudur. Eutelsat 7A ise daha geniş bir coğrafi alanı kapsamaktadır.

Önemli Not:

Bazı Eutelsat 7A kanalları şifreli olabilir ve bunları izlemek için bir abonelik gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çanak anteni Türksat yönüne ayarlarsanız izlersiniz ve o kanallar Arap kanalı değil İran (pers) kanalı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turksata çevirmen gerekiyor.
  • Beavis. çanağı bir uydusu Türksat yönüne çevirip ayarlarsa Türksat kanallarını sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz.
  • Uyducu çağırdım Lnb’de değiştirmem gerekiyormuş. Universal lnb değilmiş digiturk çanağının üzerindeki. 80 TL ye patladı çanağı Turksat’a çevirme işlemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis.

Uyducu çağırdım Lnb’de değiştirmem gerekiyormuş. Universal lnb değilmiş digiturk çanağının üzerindeki. 80 TL ye patladı çanağı Turksat’a çevirme işlemi.
    Çanak üzerindeki MDU LNB ise LNB değiştirmesi doğal. Semtine bölgesine göre değişmekle birlikte çanak ayarlama ve tekli LNB takımı için benim çevremdeki uyducularda genelde 60 lira civarında alıyor.

Çanak işleri biraz sıkıntı. Uydu işleri ile uğraşanlar normal zamanlarda fazla iş yapamadıkları için dükkan kirası, vergi gibi maliyetleri doğal olarak çanak ayarı bozulanlardan çıkartmaya çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.