Şimdi Ara

Sunny SN3SS18 Kablo Bağlantısı İçin YARDIM ve yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar dilerim.Ses sistemleri konusunda fazla bilgi sahibi olmadığım için hazır bir sistem arıyordum ve Sunny sn18 modelini aldım.Almadan önce deneme fırsatım oldu,hoşuma gitti ve fiyatı da uygun geldi.Ürünü kullanmaya başladım lakin kablo bağlantılarını doğru mu yaptım bilmiyorum.

Sizden ricam kablo bağlantıları konusunda bana yardımcı olur musunuz ? Kablonun bir tarafı gümüş diğer tarafı bakır renkli.Kablolardan bakır renkli olanı iki hoparlöründe + giriş yerlerine , gümüş renkli olanı ise - giriş yerlerine bağladım , bu hususta kabloların renkleri önemli midir ? Ayrıca daha kaliteli kablo bağlama şansım varsa yapmam gerekir mi ? Bir de ürün için olumlu veya olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim ?

Ürünün özellikleri sitesinde şöyle yazıyor : • Direnç : 6 Ohm • Sürücü birimi : 2 x 5’’+ 4 x 10’’ • Frekans Yanıtı 35Hz-20KHz • USB/SD/MMC kart okuyucu • Karaoke fonksiyonu • CD/VCD/DVD oynatıcı • Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda • VFD Ekran • Dahili FM Hoparlörlerin ses çıkış gücü hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım.Ürüne ait çekmiş olduğum resim.

Sunny SN3SS18 Kablo Bağlantısı İçin YARDIM ve yorumlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerkeseGider -- 29 Ağustos 2014; 22:33:31 >

• Kablonun renkleri artı ve eksiyi belirtmek için anladığım kadarıyla.

Artıyı artıya, eksiyi eksiye bağladıysanız sorun yok.

Bir tane goldmaster görmüştüm bu boylarda 1000 liraydı. Hemen uzaklaştım. O markaya o kadar para verilir mi?

Keşke 2. el bir amfi (sony- pioneer-technics-akai gibi) bir de hoparlör alsaydınız. Neyse, yine de hayırlı olsun. Kaça aldınız?
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.Ben de goldmasterlara bakıyordum dediğiniz gibi fiyatı yüksek geldi vazgeçtim sonra bu ürünü görünce 825 TL'ye aldım.Peşin fiyatı 700 TL'di fakat param çıkışmadı xD.Bahsettiğiniz amfi hoparlör şeklinde almayı düşünmedim çünkü bu işlerden anlamıyorum böyle hazır set kolayıma geldi :D Ayrıca bakır renkli olanı + girişlere bağladım farkı yok diyorsunuz madem hiç dokunmayayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.