ben holding kurardım. benim gibi 9-10 kişi daha buldum mu ? yeter.
sonra balkanların ve ortadoğunun en buyuk fabrikasını (makina) kurardım. sonrada paso %100 ihracat yaparım.
kendi barımı açardım [drknrd][djsm][drknrd][rockbnd]
her zibidiyi sokmayıp elit, benimde keyif aldığım o mekanda takılır-içer-dj lik yapardım..
eheheh.. ne güzel hayal be :)
çok basit düşünceler bence biraz zorlayın hakketten fizibilitesi olna getirisi yüksek fikirlere herkesin ihtiyacı var. o kadar nettesiniz niye e business temellerini taşıyan düşüncelere yönelmiyorsunuz. sanal firmalar kurup nette ihjracat yapanlar var. müşteri isteklerine göre ne gerekiyorsa türkiye den edinip dünya ülkelerine gönderiyorlar. yada doğunu bir çok ilinde vergi affı var. birazda cesaret gaiba. mesela ixir parfüm ürünleri güzel bir yerde iyi iş yapar sermayesi 5 milyar kadar benden bu kadar
guzel ama ona alt yapı lazım tabiiii cok calışmak lazım coooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk [dkkat]
Elektronik komponent ve malzeme satışı yapan, bu sektörde dünya çapında kuruluşların distribütörlüğünü yapan bir şirket kurmak isterim.
<font face='Verdana'>3 seçeneğim olurdu;
1) [bandt] [cptn] ya parayı harcardım, (seyahat ederek)
2) [bgstr] [dntw] ya da yatırım yapmak için paranın tamamını borsaya gömerdim ve büyük olasılıkla kaybederdim ...</font id='Verdana'>
3) 1 ve 2 karışık [frndsp]
bu da güzel coğunluk parayı harcama yanlısı üstüne koymaya niyeti yok
1) oyun olmayan 2MBit bağlantılı bir kafe açardım. [oyun olmayınca sistem sorunları %70 azalıyor[evlol]] millete internete girerken bedava çay verirdim isteyene.. (Gerçek hayatta gördüğüm bir yerden esinlenerek bunu söylüyorum.. Adamın elinde gittim gidecem diyen p2ler var ama masaların hepi dolu..[PM atın ayrıntıları atayım])
2)Bununla alıcı kitlesi belli olan ürünlerin alım satımını yapar ucuz temn etsem neten verirdim..
Güzel Topic arkadaşım.Saol açtığın için. Ben yatırım yapardım.Benim bir mesleğim var.Orta ya da düşük seviyede bir fabrika açardım.Sürekli olarak gelişimi için yatırım yapardım.Daha sonra iyice isim yapıp üretim olayını geliştirince tümüyle ihracata yönelirdim.Üretip ihrac ederdim.Tabi sürekli Ar-Ge çalışmalarına önem verir, ürün kalitesini ve çeşitliliğini artırıp ülkeme 100 milyonlarca dolar döviz girdisi yapmış olurdum. Hal böyle olunca hem ben hem de ülkem kazanmış olurdu.Ülkem kazanınca da halkım da kazanmış olurdu. vs.vs. Ama Kesinlikle Yatırım şart.Parası olup da bankadan faizle geçinen tembeller yüzünden ülkemizde üretim yok. Üreten bir ülke kazanır...
bu iş fikri veren arkadaşlar mesleğim var diyor. meslekte yazabilmek mümkün mü? KOSGEB şu anda 150 kişiden az çalışan firmalara çok güzel destek veriyor. projeyi hazırlıyorsun. 2 ay sonra para tık elinde. arge den kastınız ne? argede neler yapmak isterdiniz? Merak elimde değil? :)
Elimde şöyle 8-10 milyon dolar para olsa, önce gider süzer plazadan ya da akmerkezden bir ofis tutar.Özel bir internet ağı çektiririm.Projeksiyonla real time borsayı izler, dünya üzerinde emerging marketlere yatırım yapardım.Eh ikinci sene de bir ofis daha açardık.
türkiyede hiç batmayacak sektörlerden biri yiyecek büyük alışverişmerkezlerine bi bak real corfuer migros onlarca kasa her kasada onlarca müşteri darphane gibi
büyükşehirlerde belediye görevlerine rüşvet verip imara açılacak arsaları açıklanmadan 1-2 yıl önceden ucuza kapatıp %1.000.000 ila %10.000.000 arası kar edebilirsin.
daha iyisi o parayı seçmenlere saçıp milletvekili olursun ve ülkeyi satarak peskeş çekerek çok iyi para kazanırsın.
ama son ikisi için vicdandan arındırılmış ve öteki taraf korkusu olmaması gibi küçük ayrıntılarda lazım
cok param olsa faiz e yatirmam >>>>> cunku haram para
buyuk ihtimalle bir bilgisayar firmasi kurardim.musteri memnuniyeti once gelirdi :P
yalnız en oilginç ve orjinal fikir corleoneden gelmiş. biraz daha açsana şu ofis işini ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme