Şimdi Ara

ELİNİZDE İŞ KURABİLECEK Bİ PARA OLSA NE YAPARDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paranız var ama kendi yeriniz yok ve paranızı değerlendirip üstüne koymak ve çalışmak istiyosunuz acaba ne iş yapardınız şu an ülkenin bulunduğu durum karşısında

• kendimi geliştirdiğim bi mesleğe yoksa babamın işine o da yoksa pazarda limon satardım:)
  • mafya işine girerdim :)[bgdnc2]
  • fast food'da iyi kar var ama adam gibi yer fast food ürünleri
  • KARDEŞ PARAN VAR NE MAFYASI PARASI OLMAYAN KİŞİLER YAPIYO O İŞİ
  • Herhangi bir oto firmasının satış-servis-yedek parça bölümünü al...
  • Öncelikler paranın miktarı nedir ondan haber ver. Her paraya göre ayrı iş yapılır. 300-500 milyona ancak pazarda limon satma işine girersin. Ama 300-500 milyara orta halli bir fabrika kurarsın.

Ama okadar işçinin ağız kokusunu çekcem, hammadesiydi üretimiydi satışıydı çekiydi senediydi püskülüydü uğraşacağıma gider sağlam bir bankada faize yatırırım. Her ay gider faizimi çeker çıtır çıtır yerim, ne uğraşcam riskle felan. Ayağımı uzatır paso gezerdim.

diyen zihniyetler de olacaktır aramızda. :)
    Böyle zihniyetler yokmu var. İşte Türkiye deki işsizliğin doğal olarak ekonomik gelirin ve doğal olarak ta enflasyonun durumu bundan kaynaklanıyor. RANT GELİR. Dünyada çok gelişmiş ülkelere baktığımızda örneğin bir Amerika'da banka faizleri %1 den %1,2 ye çıktığı zaman millet faizler yükseldi diye bankalara koşuyor parasını bağlıyor. Ama bizde öylemi Banka faizleri %20 küsurlarla ölçülüyor.

Herneyse sadete gelelim. Ben olsam büyük bir bilgisayar firması açardım. Vatan bilgisayar gibi felan. Ayrıca içinde sosyal tesislerde olurdu. İnternet cafe, simülasyonlu oyuncaklar felan. Yada Teknosa gibi bir ticaret.

Güzel topic olmuş eline sağlık serdar155.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar birikiminiz var
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önce ithalat-ihracat yapardım, daha sonra ondan kazanacağım parayla fiber optik kablo üretirdim.
  • burcu kardeş gel ortak iş kuralım [bye] haklısın para para ama once insanlık dimi yatmak bize yakışmaz delikanlıyı bozar [bgdnc2]
  • bilgisayar firması :)
  • ne yapacağımı gani gani ye sorardım [^]
  • 1-paran var mesleğinde var ise , kendi işini yap önce atölyeni sonra fabrikanı kur.
    işçinin ağız kokusu, hammadesi, üretimi,satışı,çeki ve senediyle uğraşmaktan zevk alırsın.

2-paran var ama mesleğin yoksa git taksi veya dolmuş al. (taksi=150 milyar,dolmuş=350 milyar)
    bazen şöförlük yaparsın ve hoşuna gider.

3-sakın ola bilg. işine girme uzun soluklu olmaz.

mesleğin yok ve faiz bizi bozar diyorsan , ki bozar ; 2.seçeneği uygulamaya koy.
  • kardeş benim cok şükürmesleğim var ama su an param yok oyle nasıııııııllllllll acalım dimi beni boş verin siz ne yaparsınız [othr]
  • işin Nev'ine bağlı
    Sevdiğim işi yapardım dersem yuvarlak bir cevap olucak buda bize yakışmayacak
    /*/*/*/
    Cep Telefonu Satışı veya Halısaha Açmak
    dahada
    çoğaltabilirim hayalgücüme bağlı.
  • tiyatro kurardım...
  • walla internet kafe açardım eğer iyi bir yerde kurasbilirsen (eski çalıştığım cafe taksimdeydi) 30 makine ile 800 milyon / günlük kazanabilirsin
  • bence bi donanimZaber.com adında bi site kur..ondan sonra bilgisayar firması kurarsın.donanimhaberden daha çok ilgi çekersen..iş tamamdır..ama dikkat et konu dışına cevap yazanlara her cevap için+3 post gereksiz mesajlar için+5 post ekle..
  • bence bi donanimZaber.com adında bi site kur..ondan sonra bilgisayar firması kurarsın.donanimhaberden daha çok ilgi çekersen..iş tamamdır..ama dikkat et konu dışına cevap yazanlara her cevap için+3 post gereksiz mesajlar için+5 post ekle..
  • oto yıkama= araba başına 5milyon alıyorlar yaa [dry]
    halı saha= saati 30-40milyon.. 4 tarafı tellerle çevrili bir halı işte [xx(]
    mobilya sektörü= açıyorsun bir mağaza, üretici fabrikadan aldığın örneklerle mağazayı showroom yapıyorsun, müşteri geliyor bakıyor beğeniyor, gidiyorsun fabrikadan siparişi alıp müşteriye teslim ediyorsun, aradaki fark aynen sana kalıyor (çok mu basit oldu) [bandt]
    ama herşeyin başı sermaye + bürokrasiyi aşmak için geniş bir çevre
  • iş kurucam diye bisürü bürokratik engeli aşayım derken sermaye zaten çarçur olup gidiyo!!
    oraya para ver buraya ver şunu al bunu al! bide bakıyosun sermaye erimiş gitmiş!!

kısacası ülke şartlarında iş kurmak kolay değil! [wand]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.