Şimdi Ara

Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
3
Favori
39.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gadgetzan packler 3'te 3 ile devam ediyor. Az önce arena packinden bu seferde wickerflame düştü bu aralar çok şanslıyım.
  • ben de anyfin craftlamaya hallenince 35 kadar old gods açtım ve tam hedeflediğim rag lightlord çıktı. ungoro packlerinden artık bişey bekleyemem sanırım tüm şansımı tükettim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

dust saklıyordum yeni expansion için ama dün dayanamadım 3 leg craftladım

alakir, fandral, kazakus

umarım yanlış karar değildir :D

oynayınca farkettim alakire gerek yokmuş aslında o kadar da
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    bana paketten düştü ama hiçbişey anlamadım karttan çok saçma geldi
    Taunt ile kendisini ön plana koymasa veya statları biraz daha yüksek olsa çok daha iyi olurdu ama şu durumunda bence olmasa da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manası yüksek bir de taunt yerine stealth olsa güzel olurmuş. 8 manaya 3 dmg çok az.

ben de bazı shaman destelerinde görüyordum alayım dedim ama çıkardım mid destemden boşa çıktı.
    Hocam charge olan bi karta neden stealth koyasınız ki zaten saldırdığında bozulacak o stealth

• quote:

Orijinalden alıntı: Triloggy

Hocam charge olan bi karta neden stealth koyasınız ki zaten saldırdığında bozulacak o stealth

Al'akir den bahsediyorsan stealth özelliği yok.
  • lollevel01 kullanıcısına yanıt
    Ustte vamos bien taunt yerine stealth olsa demiş alakir için ona cevap verdim hocam biliyorum stealth olmadığını

• stealth'i tauntun yerine eklenebilecek özellik olarak söyledim. yoksa olmasa da olur. olursa da kullanan kullanır bir el bekletmek istersin hemen vurmak istemezsin oyuncunun tercihine göre. fazla özellik göz çıkarmaz sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockbiter nerfi ile alakir neredeyse oynanmaz hala gelmişti hele de ragnaros varken ama şimdi ragnaros gidiyor belki oynanabilir ama olmasa olur bir kart.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.