Bildirim
Elinizdeki Legendary Kartlar [ANA KONU] (61. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun ^^
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam. -
Betadan beridir bekliyorum ben o kartı, tebrik ederim -
Teşekkür ederim. -
Abovv millet yogg denen illetten bikip baska seylere sarinca bedava legendary dagitiyorlar. 2 hafta girmeyelim dondugumuzde soyle biseyle karsilasiriz heralde
Choose One
50 Golden legendary (for free) or 50 golden legendary + 25 golden legendary (1$ extra purchase)
Twitch prime üyeliği sanırım priest skini veriyor fakat trden yapamıyor muşuz sanırım bilgisi olan var mı ? -
-
Ben de Thaurissan, Ysera, Cairne vardı. Az önce de Tirion açtım ama Paladin hiç anlamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: akino
Ben de Thaurissan, Ysera, Cairne vardı. Az önce de Tirion açtım ama Paladin hiç anlamam.
Bende Yaklaşık 1 saat önce 1 Trion açtım.
Paladin hiç oynamadım ancak neredeyse tüm paladin destelerinde olan bir leg. -
89 leg olmuş. 154. sayfaya gelmişiz. arena sagolsun. -
Beyler Krul çıktı tozlamalı mıyım? -
Meta legendarysi gelmezmi hiç travern de olmasa
banada çıkmıştı dustladım. -
Eski hesabimin sifresini unutmustum 1 sene sonra tekrar girince 3 gorev verdi hediye olarak 9 pack geldi 9 packten 2 legend cikti acaba hesaplara boyle 1 sene falan girmeyip sonra legend mi acsak
gadgetzan görevleri onlar her hesaba verildi. -
Gadgetzan gorevllerinden 6 tane pack veriyordu diye hatirliyorum bu baska 9 tane classic pack verdi 3 gorevden onlardan da baron geddon ve alextrazsa cikti naxxramas kartlariyla birlikte dust a cevirip fandral ve aya yaptim ben de jade druidle aglatiyorum
alex bozmasaydın keşke druid o kadar zevkli değil. alex her zaman bi yer bulabilir kendine ve şuan reno magede oynanıyor zaten. -
Hocam alex kırmakla hata etmişsiniz bence. Jade druid iyi deste fakat birkaç hafta geç yapmak pahasına alexi elinizde tutmalıydınız bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuIminata -- 5 Şubat 2017; 22:18:15 >
quote:
Orijinalden alıntı: DildoFagginz
Hocam alex kırmakla hata etmişsiniz bence. Jade druid iyi deste fakat birkaç hafta geç yapmak pahasına alexi elinizde tutmalıydınız bence.
Alex 2yıldır meta dışı bnce iyi yapmış bn craftladığım için pişmanım otk destelerinin işi standartta bitti nisalda emperor gidiyor yerine ne gelir kestirmek güç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X