Şimdi Ara

Elinizdekilerin kıymetini bilin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda bir özel okuldayım. bugün okulun kantinindeyken içeri kara, ufak bir çocuk girdi. galiba babası okuldaki işçilerden biri, o da ona yardım ediyordu. işçi yeleği vardı çünkü. okul şuan tadilat halinde zaten her tarafı işçi kaynıyor. Her neyse çocuk içeri girdi hızlı hızlı tuvalete yöneldi giderken de yanağını tutuyordu ve ağlamaklı bir suratı vardı. Dedim heralde ya tokat yedi ya da birşey çarptı. İçim cız etti bir an dedim lan bir tarafta aylık 3 milyar ödediği okulda dersten kaytaran, kullandığı telefonu beğenmeyen veledler, bir tarafta o veledlerin daha rahat etmesi için üç kuruşa berbat koşullarda çalışan işçiler. o an halime ne kadar şükrettim anlatamam. Bu da böyle bir anımdır. o yüzden siz siz olun elinizdekilerin kıymetini bilin.

• çok şükür halimize
  • züppelik en ahlaksızca davranışlardan biridir
  • Başkasının zor durumuna bakarak kendine şükredenler acıyorum sizlere .

Şükrettin arabanla evine gittin hakikaten o çocuğa çok yardımın dokundu vicdanın rahat olabilir şimdi . Pazartesi de arkadaşlarına anlatırsın artık olayı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

züppelik en ahlaksızca davranışlardan biridir

+1

Bugün Migros'tan çıkıp evin yanındaki markete tekrar girdim.markette bisküvi reyonundaydım.Ürünlere bakarken, bir anda reyona sokakta koca karı dedikleri bi teyze girdi.
    Çikolataya baktı, ve 'aa 75 kuruş çüş çok pahalı' dedi ve hızla ayrıldı.

İçim gitti.Elimdeki poşette Migros'tan aldığım,14 tl lik ingiliz malı 'McVities' bisküvi vardı.Utandım ve dedim, 'Allahım bu ülkenin refah seviyesini arttır.Arttırılmasında bende çaba harcayayım, bana güç ver' dedim :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.