Bi kez daha test edildi onaylandı evlenip bu evden kaçıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bi kez daha test edildi onaylandı evlenip bu evden kaçıcam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi çirkin kalbi güzel birini bulcam 😐 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen de çirkinsin dimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaptığı şeyi anlatmaya dilim varmaz annemden hiç beklemediğim şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bi de obezsindir sennn. Hem çirkin hem obez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim acil alkol almam lazım hiç iyi değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kaçırıcam belki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstabuldaysan ayarlayalım hemen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 4 Şubat 2025; 0:35:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mutsuz bi yerden mutlu bi yere geçiyorum işte normal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle mi olacak yoksa gittiğin yere hayatı zehir mi edeceksin? Zaman gösterir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahahahah niye zehir edeyim etmem ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |