Şimdi Ara

Kızlara bu kadar çok değer vermeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
75
Cevap
4
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda kız arkadaş sorunsalı adı altında açılan konulara sık rastlamaya başladım. Bu durumu saçma ve üzücü buluyorum. Tamam zamanında belki bende bu yollardan geçtim, belki bende böyle konular açtım ama düşününce gerçekten saçma.

Sevdiğim bir panpanın şöyle bir lafı vardı; insanların tüm sorunlarının arkasında dolaylı veya doğrudan olarak bir dişi vardır. Gerçekten doğru. Adam kalan son cesaretiyle gidiyor kızın yanına kız bunu yerin dibine sokuyor. Adamı s*ksen daha o özgüveni toplayamaz. Eee sonra adam gidiyor son model telefon istiyor niye kızlara hava atıcak gidiyor spor salonuna 7/24 adonis kasıyor niye? Kızları etkileyecek. Beyler kızlar biz erkekleri maalesef istediği gibi ellerinde oynatıyor. Biz erkekler herşeyi kızlar için yapıyoruz e kızlarda herşeyi kendi için yapıyor burda bir adaletsizlik bi bencillik söz konusu değil mi? Neden ilk adım hep erkekten? Neden çıkma teklifini erkek eder? Niye biryere gittiğimizde hesabı erkek öder? Neden sadece kızlar seni beğensin diye kilo veriyorsun? Bence biz erkekler birşeyleri kendimizi düşündüğümüz için yapmaya başladığımızda bu sorun ortadan kalkar. Aksi taktirde onların kulu köpeği olacağız. Sebebi ne? 300 gram et için mi? Forumun en az yüzde 75 i manitasız. Beyler size sesleniyorum misal kızı etkilediniz çıkıyorsunuz. Onu o gece becerebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O gece hatunu kanırta kanırta..... neyse.

Fazla uzun tutmak istemiyorum gecenin bir vakti aklıma gelen 2-3 fikir vardı onları burada belirtmek istedim. Bunun üstünde tartışabiliriz. Demen o ki birşeyi yapacaksanız ya kendiniz için yapın ya da hiç yapmayın.

• sana değer veripte okuyan olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Arkadaşlar forumda kız arkadaş sorunsalı adı altında açılan konulara sık rastlamaya başladım. Bu durumu saçma ve üzücü buluyorum. Tamam zamanında belki bende bu yollardan geçtim, belki bende böyle konular açtım ama düşününce gerçekten saçma.

Sevdiğim bir panpanın şöyle bir lafı vardı; insanların tüm sorunlarının arkasında dolaylı veya doğrudan olarak bir dişi vardır. Gerçekten doğru. Adam kalan son cesaretiyle gidiyor kızın yanına kız bunu yerin dibine sokuyor. Adamı s*ksen daha o özgüveni toplayamaz. Eee sonra adam gidiyor son model telefon istiyor niye kızlara hava atıcak gidiyor spor salonuna 7/24 adonis kasıyor niye? Kızları etkileyecek. Beyler kızlar biz erkekleri maalesef istediği gibi ellerinde oynatıyor. Biz erkekler herşeyi kızlar için yapıyoruz e kızlarda herşeyi kendi için yapıyor burda bir adaletsizlik bi bencillik söz konusu değil mi? Neden ilk adım hep erkekten? Neden çıkma teklifini erkek eder? Niye biryere gittiğimizde hesabı erkek öder? Neden sadece kızlar seni beğensin diye kilo veriyorsun? Bence biz erkekler birşeyleri kendimizi düşündüğümüz için yapmaya başladığımızda bu sorun ortadan kalkar. Aksi taktirde onların kulu köpeği olacağız. Sebebi ne? 300 gram et için mi? Forumun en az yüzde 75 i manitasız. Beyler size sesleniyorum misal kızı etkilediniz çıkıyorsunuz. Onu o gece becerebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O gece hatunu kanırta kanırta..... neyse.

Fazla uzun tutmak istemiyorum gecenin bir vakti aklıma gelen 2-3 fikir vardı onları burada belirtmek istedim. Bunun üstünde tartışabiliriz. Demen o ki birşeyi yapacaksanız ya kendiniz için yapın ya da hiç yapmayın.

Kızlara iyi de davranmayacaksın kötüde.En iyisi nasıl davranıyorlarsa öyle davranmaktır.

Öncelikle hesabı erkek ödemek zorunda değil.Ekonomik özgürlüğü varsa tamam derimde öğrenciler için abes kaçıyor.Atıyorum sinemaya gidip yemek yeseniz en azından 2 kişi 50 lira para tutacak.Bu adamın nerdeyse 1 haftalık yemek parası.O yüzden kıza sulanacağım diye hesabı ödeyip saf yerine konmayın.

Sen adım attıkça onlar geri kaçarlar.Yani böyledir daha çok.Erkekler yufka yüreklidir vs.Kıza sırılsıklam aşık olupta duman olmayın sonra..Taş kalpli olmakta güzel.

• vermem asla kızı seviyorum ama vermem fazlası bi tarafını oynatır dh ni bi kuralı vardır 4s kuralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayvalik -- 5 Şubat 2013; 1:09:20 >
  • vermem asla kızı seviyorum ama vermem fazlası bi tarafını oynarım dh ni bi kuralı vardır 4s kuralı
  • adam kesinlikle hakli 2 gundur agzima s*can kiz arkadasima bugun patladim hemen askimli bitanemli konusmaya basladi suan ben soguk davraniyorum ayagimi yikamadigi kaldi kizlar sertlerden hoslanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aşka sevgiye önem veren kaldı mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha küçük bir kız iken ergenlıge kadar trip atar etrafına tanıdıgı tanımadıgı kımseye saclarını yana salarak arkasını döner ve gözlerını hafif kısar kaşlarını dikerek bu yaptıgı tribin zirvesınde kendını hısseder ki böylece dikkat cekebilcegini ve ilgi görecegını dusunur neden böyle birşeyın peşindedir cunku kız cocugu hep baskın yetiştirilmeye şartlanmıştır yuzyıllarca ev oturmasına gider annesiyle ve annesi yanından hiç ayırmaz uslu uslu oturmasını söyler dısarda erkek gıbı akşam karanlıgına kadar zamanı olan kucuk erkek kadar bıle zaman tanınmaz ona

Bu kadar baskınlıgın yetıstırmesı sonucu ortaya sureklı bır hayattan ,etrafındakı özgur erkeklerden öc alma ıntıkam duygusu gelişir çunku görüp istediği şeyleri erkek yapabılırken kendısı kısıtlanmıstır daha erkege karşı bi cephe alma olayı kucuk yaslarda kendısıne aşılanmıstır bir gün bunu atacaktır o gun yakındır... attıgı zaman ıse siz özgüveni eksik erkeklerın sadece canı yanacaktır cunku o hep hayatı boyunca basta tanımladıgım özgür erkek özgüvenli erkege hep imrenerek bakacaktır .

Ergenliğe ulaştıgında vücut hatları yavas yavas belırmeye ve dekolte gıydıgınde erkeklerın onu göz ucuyla bıle her sartta kesmeye calıstıgını farkedecektır bu gücü farkettıgı zaman kimseyi umursamayacaktır ve bu sefer fazla ilgiden dolayı trip atmaya baslycaktır yukarda kı trip ornegınde ise ilgisizlikten attıgından bahsetmıstık .İnsan aklıyla dusunur baska dusungudu bı tarafı olan varsa kadın mılletının bu tutarsızlıklarını orasıyla dusunup bır analız etsın bakalım ? Erkek aklıyla kadınları anlamaya calısıyorsa işte o erkek anlayamıycaktr ve yıne bahsettgm bu olaydan zarar gorecek olan özgüvensiz erkek odur işte, özgüveni olan erkek hiçbir zaman kadınları anlamak ıcın ugrasmycktr ıstedıgını konusup ıstedıgıyle konusacaktır ve bı kalıba gırmesıne gerek kalmıycaktr nereden cıktı bu kalıp ozguvensız erkek kadınları anlayıp ona gre bı kalıba gırmeye calıscaktr ve anlayamıycagı ıcın hıc bır zaman bunu başaramıycaktır ıste buradan ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Properties

adam kesinlikle hakli 2 gundur agzima s*can kiz arkadasima bugun patladim hemen askimli bitanemli konusmaya basladi suan ben soguk davraniyorum ayagimi yikamadigi kaldi kizlar sertlerden hoslanir

Aynen öyle kardeş. Kaçan kovalanır, fazla ilgi göstermeyeceksin. Arada gülümseyeceksin o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Daha küçük bir kız iken ergenlıge kadar trip atar etrafına tanıdıgı tanımadıgı kımseye saclarını yana salarak arkasını döner ve gözlerını hafif kısar kaşlarını dikerek bu yaptıgı tribin zirvesınde kendını hısseder ki böylece dikkat cekebilcegini ve ilgi görecegını dusunur neden böyle birşeyın peşindedir cunku kız cocugu hep baskın yetiştirilmeye şartlanmıştır yuzyıllarca ev oturmasına gider annesiyle ve annesi yanından hiç ayırmaz uslu uslu oturmasını söyler dısarda erkek gıbı akşam karanlıgına kadar zamanı olan kucuk erkek kadar bıle zaman tanınmaz ona

Bu kadar baskınlıgın yetıstırmesı sonucu ortaya sureklı bır hayattan ,etrafındakı özgur erkeklerden öc alma ıntıkam duygusu gelişir çunku görüp istediği şeyleri erkek yapabılırken kendısı kısıtlanmıstır daha erkege karşı bi cephe alma olayı kucuk yaslarda kendısıne aşılanmıstır bir gün bunu atacaktır o gun yakındır... attıgı zaman ıse siz özgüveni eksik erkeklerın sadece canı yanacaktır cunku o hep hayatı boyunca basta tanımladıgım özgür erkek özgüvenli erkege hep imrenerek bakacaktır .

Ergenliğe ulaştıgında vücut hatları yavas yavas belırmeye ve dekolte gıydıgınde erkeklerın onu göz ucuyla bıle her sartta kesmeye calıstıgını farkedecektır bu gücü farkettıgı zaman kimseyi umursamayacaktır ve bu sefer fazla ilgiden dolayı trip atmaya baslycaktır yukarda kı trip ornegınde ise ilgisizlikten attıgından bahsetmıstık .İnsan aklıyla dusunur baska dusungudu bı tarafı olan varsa kadın mılletının bu tutarsızlıklarını orasıyla dusunup bır analız etsın bakalım ? Erkek aklıyla kadınları anlamaya calısıyorsa işte o erkek anlayamıycaktr ve yıne bahsettgm bu olaydan zarar gorecek olan özgüvensiz erkek odur işte, özgüveni olan erkek hiçbir zaman kadınları anlamak ıcın ugrasmycktr ıstedıgını konusup ıstedıgıyle konusacaktır ve bı kalıba gırmesıne gerek kalmıycaktr nereden cıktı bu kalıp ozguvensız erkek kadınları anlayıp ona gre bı kalıba gırmeye calıscaktr ve anlayamıycagı ıcın hıc bır zaman bunu başaramıycaktır ıste buradan ...

Ellerinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Arkadaşlar forumda kız arkadaş sorunsalı adı altında açılan konulara sık rastlamaya başladım. Bu durumu saçma ve üzücü buluyorum. Tamam zamanında belki bende bu yollardan geçtim, belki bende böyle konular açtım ama düşününce gerçekten saçma.

böyle bir yazıya ihtiyacım vardı sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

ağır holigan
  • dostum bu bir iki kişiyle olacak bir şey değil ki facebookta batak atmaya giriyorum adamlar profil resmi olmasa bile kız gördüğü yerde -slm, nerden, tanışalım mı? tarzı muhabbetlere giriyor ulan ilişki dediğin sevdiğin,hoşuna giden karşı cinsle yaşadığın duygusal ve cinsel birlikteliktir, seçici olamıyor bizim milletimiz,bu geçmişten süregelen bir şey, değişmiyor maalesef..
  • ne 300 gr mı 5 gr bile degil
  • quote:

Daha küçük bir kız iken ergenlıge kadar trip atar etrafına tanıdıgı tanımadıgı kımseye saclarını yana salarak arkasını döner ve gözlerını hafif kısar kaşlarını dikerek bu yaptıgı tribin zirvesınde kendını hısseder ki böylece dikkat cekebilcegini ve ilgi görecegını dusunur neden böyle birşeyın peşindedir cunku kız cocugu hep baskın yetiştirilmeye şartlanmıştır yuzyıllarca ev oturmasına gider annesiyle ve annesi yanından hiç ayırmaz uslu uslu oturmasını söyler dısarda erkek gıbı akşam karanlıgına kadar zamanı olan kucuk erkek kadar bıle zaman tanınmaz ona

buram buram ccc.İS.ccc kokuyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ovmeygat

quote:

buram buram ccc.İS.ccc kokuyor :D

Yazı güzel ama alıntı yaptığını altta belirtseydin keşkle :) Beyler unutmayın kaçan kovalanır. He birde o efsane 4S kuralı var.

• 4s kuralı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: alia54

4s kuralı ne

Seven s.lir s.en sevilir

• Bi arkadaşım şöyle der '' kızlara bağlanmayın kızlar elinizde ki her şeyi kaybettirir ama hiçbir şey kazandırmaz '' çok doğru bi söz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.