Şimdi Ara

Kızlara bu kadar çok değer vermeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an cebimdeki para lisede olsaydı ne kızlar götürürdüm be
  • pratikte iyi güzel uygulamada bi mini eteğe yelkenler suya iner.
  • Cem Yılmaz'ın dediği gibi, o bölgenin kararlarıyla hareket edebilen bi varlıktan ne beklersin ki..
  • bosa uyandirma bunlari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Arkadaşlar forumda kız arkadaş sorunsalı adı altında açılan konulara sık rastlamaya başladım. Bu durumu saçma ve üzücü buluyorum. Tamam zamanında belki bende bu yollardan geçtim, belki bende böyle konular açtım ama düşününce gerçekten saçma.

Sevdiğim bir panpanın şöyle bir lafı vardı; insanların tüm sorunlarının arkasında dolaylı veya doğrudan olarak bir dişi vardır. Gerçekten doğru. Adam kalan son cesaretiyle gidiyor kızın yanına kız bunu yerin dibine sokuyor. Adamı s*ksen daha o özgüveni toplayamaz. Eee sonra adam gidiyor son model telefon istiyor niye kızlara hava atıcak gidiyor spor salonuna 7/24 adonis kasıyor niye? Kızları etkileyecek. Beyler kızlar biz erkekleri maalesef istediği gibi ellerinde oynatıyor. Biz erkekler herşeyi kızlar için yapıyoruz e kızlarda herşeyi kendi için yapıyor burda bir adaletsizlik bi bencillik söz konusu değil mi? Neden ilk adım hep erkekten? Neden çıkma teklifini erkek eder? Niye biryere gittiğimizde hesabı erkek öder? Neden sadece kızlar seni beğensin diye kilo veriyorsun? Bence biz erkekler birşeyleri kendimizi düşündüğümüz için yapmaya başladığımızda bu sorun ortadan kalkar. Aksi taktirde onların kulu köpeği olacağız. Sebebi ne? 300 gram et için mi? Forumun en az yüzde 75 i manitasız. Beyler size sesleniyorum misal kızı etkilediniz çıkıyorsunuz. Onu o gece becerebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O gece hatunu kanırta kanırta..... neyse.

Fazla uzun tutmak istemiyorum gecenin bir vakti aklıma gelen 2-3 fikir vardı onları burada belirtmek istedim. Bunun üstünde tartışabiliriz. Demen o ki birşeyi yapacaksanız ya kendiniz için yapın ya da hiç yapmayın.

Yıllarca arkadaşlarıma bunu anlatmaya çalıştım. Adam kızı gülerken görüyor hemen aşık oluyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

quote:

Orijinalden alıntı: alia54

4s kuralı ne

Seven s.lir s.en sevilir

doğru başıma gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Hala aşka sevgiye önem veren kaldı mı ?

işte sorun bu yüzden çıkıyor zaten. erkekler kızlar nasıl olsa oynatıyo diye sevgiye önem vermeyip kızlarda nasıl olsa aldatır kullanıyım bari derse ortada insanlık namına hiç bişey kalmıcak bencil düşüncesiz egoist bi topluma döncez. tek yapılması gereken doğru kişiye doğru değeri vermek gerisi zaten gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

işte sorun bu yüzden çıkıyor zaten. erkekler kızlar nasıl olsa oynatıyo diye sevgiye önem vermeyip kızlarda nasıl olsa aldatır kullanıyım bari derse ortada insanlık namına hiç bişey kalmıcak bencil düşüncesiz egoist bi topluma döncez. tek yapılması gereken doğru kişiye doğru değeri vermek gerisi zaten gelir

Bence sorun erkeklerin verdiği ilgiyi değeri kullanarak ego tatmin eden kadınların daha sonra o erkekleri bırakarak başka maceralar araması . (Bkz: Rahat batması) Ha tabi sonunda olan gene erkeğe oluyor orası ayrı. Bununla ilgili çok gördüm ve forumdada açıldı bununla ilgili konular.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

quote:

Bence sorun erkeklerin verdiği ilgiyi değeri kullanarak ego tatmin eden kadınların daha sonra o erkekleri bırakarak başka maceralar araması . (Bkz: Rahat batması) Ha tabi sonunda olan gene erkeğe oluyor orası ayrı. Bununla ilgili çok gördüm ve forumdada açıldı bununla ilgili konular.

öylede değer verirken akıl ve isteği birleştirip doğru düzgün birine değer verirse herkes bi sorun kalmaz. hayattaki herşeyde önemli olan sınır doğru yer doğru zamandır yani. karakteri güçlü birinde ego tatminine gerek kalmaz zaten

• yazı güzel ancak bir kıza aşık olunca yazıdaki düşünceler onemsizlesiyor

• Beyler 4s kuralını bilmeyenler için hatırlatayım: Seven s*kilir, s*ken sevilir. Ayrıca bir ara alfalaşma muhabbeti vardı. Adamın konusunu 50 kere kapattırdınız. Life4kill kesinlikle haklıydı. Yazının çalıntı olduğunu önemsemeksizin biraz okusaydınız belki daha duyarlı olabilirdiniz. Konunun başında belirttiğim gibi kadınlara gereğinden çok değer veriliyor. Ben kadınlara değer vermeyin de demiyorum ama umutsuz vaka olmanın ne anlamı var. Bende sizin gibi defalarca aşık olmuş bir insanım. Ama şunu unutmayın kadınlar erkeklerden 1 milyon kat daha fazla duygusal. Doğru taktiklerle kızları kendinize aşık etmek mümkün.

Bir önceki paragrafta biraz taktik verir gibi oldum he isteyene taktik verbilirim ama kızları kendinize aşık etmeye de çalışmayın ya da esrarengiz olmaya da. Beyler rahat olun ya. Kimseyi takmayın söylenenlere kulak asmayın. Ama bu şöyle anlaşılmasın; yani sorumsuz biri de olmayın. İkisi farklı şeyler. Şuan biraz kafam karışık ama kızları etkilemek için harcadığım zamana da acıyorum belki onları etkilemek için yine birşeyler yapıcam ama gerek yok ya. En sinir olduğum olay ise sözde arkadaşlar. Bir kız için arkadaşını satanlar varya sözüm onlara. Neyse uzun olmasın bu başlığı bir sohbet başlığı olarak düşünebilirsiniz. İsteyen girsin içeri dertleşelim

• Ben de senin kafadanım ama gel gör ki bizi beynimiz yönetiyor bir kıza aşık olduğun zaman kendine engel olamazsın ister istemez özgüvenin düşer, kafan karışır ama sadece kızın peşinde koşmamak bizim elimizde olan bir şey, deli gibi de sevsem hiç bir zaman bir kızın peşinden koşmadım ama onunda sevdiğini bilsem karşkılıklı olursa koşarım tabi.
  • yaf saçmalamayın kızlarda sizin gibi insan öyle olağanüstü kötülük planları falan yok , kızlarda birilerinin peşinden koşar, bu sefer koştugu erkek sizin tarif ettiğiniz kız şekline girer falan bu kadar kafa yormayın , başıkta hem kızlara değer vermeyin demişsiniz , hemde onları anlamak adına birsürü yazıyla yine onları abartmışsınız , derdini paylaşcak varsa paylaşılsın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Ben de senin kafadanım ama gel gör ki bizi beynimiz yönetiyor bir kıza aşık olduğun zaman kendine engel olamazsın ister istemez özgüvenin düşer, kafan karışır ama sadece kızın peşinde koşmamak bizim elimizde olan bir şey, deli gibi de sevsem hiç bir zaman bir kızın peşinden koşmadım ama onunda sevdiğini bilsem karşkılıklı olursa koşarım tabi.

Orası ayrı Ya aşık olmak diye tabir edilen şey aslında aşık olmak değil. Yani hissettiğiniz duygu aşık olma duygusu değil. Hoşlanma o. Bende çok yaşadım bunları. Hatta kimi zaman aşık olduğumu sandım. Bugüne kadar adam gibi 2 kıza aşık oldum ki bu aşık olduğum kızlara bile bir zaman sonra ilgim azaldı. Gerçek aşk bu değil. Tabi bazılarında manitasızlığın verdiği açlıkta etkili olabiliyor. Bence şimdi acele etmeyede gerek yok. Zaten zamanı geldiğinde dünyanın en güzel bayanları karşımıza çkıacak.

Bu hoşlanma durumu insanı özgüvensizliğe, umutsuzluğa, ezikliğe ve en önemlisi asosyalliğe itebilir o yüzden dizginleri elde tutmaya fayda var. Hem bir kızla konuşmadan, anlamadan dinlemeden platonik yaşamak doğru olmaz bence. Yani diyeceğim illede seviyorsanız gidin konuşun bence

• Kızların ağzının içine düşmemek için eskorta gidip işinizi görün, sonra farkedeceksinizki kızlar attığı bu tripler şeyinizde olmayacak, denendi onaylandı. Durum açlık, tokluk meselesi. Dışarıda kezbanların yanından geçerken kafamı çevirip bakmıyorum bile, bazıları o kadar belli ediyoki kendini, neredeyse gelip niye bakmıyorsun bana diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphabetagama -- 5 Şubat 2013; 18:57:36 >
  • quote:

quote:

Ben de senin kafadanım ama gel gör ki bizi beynimiz yönetiyor bir kıza aşık olduğun zaman kendine engel olamazsın ister istemez özgüvenin düşer, kafan karışır ama sadece kızın peşinde koşmamak bizim elimizde olan bir şey, deli gibi de sevsem hiç bir zaman bir kızın peşinden koşmadım ama onunda sevdiğini bilsem karşkılıklı olursa koşarım tabi.

Orası ayrı Ya aşık olmak diye tabir edilen şey aslında aşık olmak değil. Yani hissettiğiniz duygu aşık olma duygusu değil. Hoşlanma o. Bende çok yaşadım bunları. Hatta kimi zaman aşık olduğumu sandım. Bugüne kadar adam gibi 2 kıza aşık oldum ki bu aşık olduğum kızlara bile bir zaman sonra ilgim azaldı. Gerçek aşk bu değil. Tabi bazılarında manitasızlığın verdiği açlıkta etkili olabiliyor. Bence şimdi acele etmeyede gerek yok. Zaten zamanı geldiğinde dünyanın en güzel bayanları karşımıza çkıacak.

Bu hoşlanma durumu insanı özgüvensizliğe, umutsuzluğa, ezikliğe ve en önemlisi asosyalliğe itebilir o yüzden dizginleri elde tutmaya fayda var. Hem bir kızla konuşmadan, anlamadan dinlemeden platonik yaşamak doğru olmaz bence. Yani diyeceğim illede seviyorsanız gidin konuşun bence

Abi eğer hissedilen duygu aşk değil hoşlantıysa otomatikmen biz onu aşk diye adlandırıyoruz yani aşk bu işte beynimizim bazı hormanların bir kızı istemesine aşk denir bilimsel bir şekilde açıklamak bunun aşk olduğu gerçeğini değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 5 Şubat 2013; 18:58:10 >

• quote:

quote:

quote:

Abi eğer hissedilen duygu aşk değil hoşlantıysa otomatikmen biz onu aşk diye adlandırıyoruz yani aşk bu işte beynimizim bazı hormanların bir kızı istemesine aşk denir bilimsel bir şekilde açıklamak bunun aşk olduğu gerçeğini değiştirmez.

Aşık olmak nedirki, yerinizde olsam vur-geç yaparım, çünkü kızların çoğu aşık olunmayı, değer verilmeyi haketmiyor. Sözüm meclisten dışarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alphabetagama

quote:

quote:

quote:

Aşık olmak nedirki, yerinizde olsam vur-geç yaparım, çünkü kızların çoğu aşık olunmayı, değer verilmeyi haketmiyor. Sözüm meclisten dışarı.

Biz erkekler çok mu hak ediyoruz sanki olayı cinsiyet ayrımına getirmeyelim hepimizin baş ucunda birer şeytan var kimse mükemmel değil, hepimiz de ego var, sayısız kız aşık oldu bana hiç birine dönüp bakmadım bile, birini severken bile aslında kendimizi sevdiğimizi en iyi hatırlatacak kişiyi seçiyoruz.

• quote:

Arkadaşlar forumda kız arkadaş sorunsalı adı altında açılan konulara sık rastlamaya başladım. Bu durumu saçma ve üzücü buluyorum. Tamam zamanında belki bende bu yollardan geçtim, belki bende böyle konular açtım ama düşününce gerçekten saçma.

Sevdiğim bir panpanın şöyle bir lafı vardı; insanların tüm sorunlarının arkasında dolaylı veya doğrudan olarak bir dişi vardır. Gerçekten doğru. Adam kalan son cesaretiyle gidiyor kızın yanına kız bunu yerin dibine sokuyor. Adamı s*ksen daha o özgüveni toplayamaz. Eee sonra adam gidiyor son model telefon istiyor niye kızlara hava atıcak gidiyor spor salonuna 7/24 adonis kasıyor niye? Kızları etkileyecek. Beyler kızlar biz erkekleri maalesef istediği gibi ellerinde oynatıyor. Biz erkekler herşeyi kızlar için yapıyoruz e kızlarda herşeyi kendi için yapıyor burda bir adaletsizlik bi bencillik söz konusu değil mi? Neden ilk adım hep erkekten? Neden çıkma teklifini erkek eder? Niye biryere gittiğimizde hesabı erkek öder? Neden sadece kızlar seni beğensin diye kilo veriyorsun? Bence biz erkekler birşeyleri kendimizi düşündüğümüz için yapmaya başladığımızda bu sorun ortadan kalkar. Aksi taktirde onların kulu köpeği olacağız. Sebebi ne? 300 gram et için mi? Forumun en az yüzde 75 i manitasız. Beyler size sesleniyorum misal kızı etkilediniz çıkıyorsunuz. Onu o gece becerebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? O gece hatunu kanırta kanırta..... neyse.

Fazla uzun tutmak istemiyorum gecenin bir vakti aklıma gelen 2-3 fikir vardı onları burada belirtmek istedim. Bunun üstünde tartışabiliriz. Demen o ki birşeyi yapacaksanız ya kendiniz için yapın ya da hiç yapmayın.

hocam eline sağlık bakın kendi uyguladığım taktiği anlatayım ben hiçbir zaman kızlara aşırı ilgi göstermem hatta ilgi bile göstermem genelde peşimden sürüklerim yani 4s kuralı bakın bu çok önemli gerçekten asla kızın arkasından koşmayın Allaha şükür tipimde var bu yüzden kızları herzaman peşimden koştururum hoşumada gidiyo açıkçası asla kızlara fazla ilgi göstermeyin sonra dötleri kalkıyor beyler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.