Şimdi Ara

Kas tuyu mont/ceket aldim surekli tuy dokuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baya pahaliya aldim ama surekli tuy dokuyor neden boyle 2 3 gun boyunca mi olur sadece yeni aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Montun Tüy Dökmesi Sorunu ve Çözümleri

Mont veya ceketinizin tüy döktüğünü fark ettiyseniz, bu durum can sıkıcı olabilir. İşte montun tüy dökmesi sorununu çözmek için uygulayabileceğiniz bazı adımlar:

• Peluş Montu Ters Çevirerek Yıka: Montuzu ters çevirerek hassas bir döngüde soğuk suyla yıkayın. Yumuşak bir deterjan kullanın ve aşırı sıkmayın.
    • Kurutma Makinesinde Düşük Sıcaklıkta Kurutun: Montuzu kurutma makinesine düşük sıcaklıkta atın. Bir tenis topu eklemek, tüylerin birbirine dolanmasını önlemeye yardımcı olabilir.
    • Yapışkan Rulo veya Bant Kullanın: Montun tüylerini çıkarmak için yapışkan bir rulo veya bant kullanın. Montu ters çevirin ve tüylerin döküldüğü yerlere uygulayın.
    • Vakumlayın: Montuzu düzenli olarak elektrikli süpürgeyle temizlemek, dökülen tüyleri gidermeye yardımcı olabilir.
    • Montunuzu Düzenli Olarak Fırçalayın: Tüy dökülmesini azaltmak için montunuzu düzenli olarak yumuşak kıllı bir fırçayla fırçalayın.
    • Tüy Dökücü Spreyler Kullanın: Özel tüy dökücü spreyler, tüylerin kumaşa yapışmasını önlemeye yardımcı olabilir.
    • Profesyonel Yardım Alın: Tüy dökme sorunu devam ederse, profesyonel bir kuru temizlemeciye başvurun.

Bu adımları izleyerek montunuzun tüy dökme sorununu azaltabilir veya tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @just_a_student
    Bekleniyor...

• Kaz olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

http://www.turseng.com/2013/02/kaz-tuyu-iskencesi-kaz-tuyu-urunleri.html

bilmiyordum hicbir fikrim yoktu. yakinda gidicem boynere degistirice.

• Bide İnsan diye konuşuyoruz burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

http://www.turseng.com/2013/02/kaz-tuyu-iskencesi-kaz-tuyu-urunleri.html

Abi bu nasıl bişeymiş ya içim acıdı yemin ediyorum.İnsanlar para için herşeyi yapar haldeler çok içerleniyorum bu duruma.
  • Nike'dan aldım ben de.Sürekli döküyor benimki de

• kazların ahı tutuyor desene, yazık günah gerçekten kaz tüyü olayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.