Şimdi Ara

elise (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gerek kalmıyor 10 E skillinden 8'ini dodgeluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Gerek kalmıyor 10 E skillinden 8'ini dodgeluyorum.

tmm pro
  • Olum sana dota oynatsak aglarsin heralde

• Best Dari in Tr kullanıcısına yanıt
    Jungle değilmiyiz ya biz adamın feed olmasını engellemek jungle ın işi değil mi?Sonuçta jungle oynamanın temel amacı laneleri öne geçirip ejder mavi gibi objektifleri ele geçirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Jungle değilmiyiz ya biz adamın feed olmasını engellemek jungle ın işi değil mi?Sonuçta jungle oynamanın temel amacı laneleri öne geçirip ejder mavi gibi objektifleri ele geçirmek.

adam 0 0 ken 3 levelde tek atmasından bahsediyorm adaletmi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Bazı şampiyonlar earlyde güçlüdür, bazıları latede etkilidir. Bunu seçemezsin.
  • Ya o değil de geçen bi elise geldi karşı takıma. Adam 4dk da 3 laneden de kill aldırdı hayretler içerisindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

quote:

Bazı şampiyonlar earlyde güçlüdür, bazıları latede etkilidir. Bunu seçemezsin.

tmm renekton nerflenmeseydi o zmn ? latede güçsüzdü?

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Ya o değil de geçen bi elise geldi karşı takıma. Adam 4dk da 3 laneden de kill aldırdı hayretler içerisindeyim.

tek atıyo normaldir
  • Oyun başı harbiden çok güçlü.Geçen dereceli maçta denk geldi.Birden 5 1 oldu.Bendede voli vardı.Bütün takım bana sövmeye başladı(jung farkı,voli ormandan çık,ayı gel artık felan) bende o sıra 1 0 1 gidiyorum.Elise yaptığı her baskında ya kill aldı yada asist.Neyse ben full tank kastım zırh ve büyü direnci.Oyun sonu ben 4 4 12 bitirdim.Elise 8 15.Karşı takım kaybedince hepsi elise report demeye başladı Bence karşı tarafta çok iyi değildi 5 1 den sonra oyunu alıp götürmesi lazımdı.Oyun sonu biraz düşüş yaşasada çokta düştüğünü düşünmüyorum.Bence biraz nerf lazım.Yinede ben şu haliyle bile jarvan,voli,zac,rammusu elise ye tercih ederim takım açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Hasarı biraz fazla o kadar.

Hacı q ile isterse 3k vursun tamam da e bile 700'den fazla vuruyor el insaf ya

Her qq'yu rengar sanmaya başladım :D elise e ile vurmuyor bile yav :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 31 Ocak 2016; 14:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Hasarı biraz fazla o kadar.

Hacı q ile isterse 3k vursun tamam da e bile 700'den fazla vuruyor el insaf ya

Her qq'yu rengar sanmaya başladım :D elise e ile vurmuyor bile yav :D

Yeni mi uyandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

Oyun başı harbiden çok güçlü.Geçen dereceli maçta denk geldi.Birden 5 1 oldu.Bendede voli vardı.Bütün takım bana sövmeye başladı(jung farkı,voli ormandan çık,ayı gel artık felan) bende o sıra 1 0 1 gidiyorum.Elise yaptığı her baskında ya kill aldı yada asist.Neyse ben full tank kastım zırh ve büyü direnci.Oyun sonu ben 4 4 12 bitirdim.Elise 8 15.Karşı takım kaybedince hepsi elise report demeye başladı Bence karşı tarafta çok iyi değildi 5 1 den sonra oyunu alıp götürmesi lazımdı.Oyun sonu biraz düşüş yaşasada çokta düştüğünü düşünmüyorum.Bence biraz nerf lazım.Yinede ben şu haliyle bile jarvan,voli,zac,rammusu elise ye tercih ederim takım açısından.

bu metada jungle ın önemi zaten early tank metası deil

• Adam her gün düzenli QQ konusu açıyor.

• für elise olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.