Şimdi Ara

Elise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hero yu aldıgımdan beri kullanıyorum ama item olarak oynanış olarak pek birley yapamadım yardım eder misiniz ?

• Şöyle söyleyeyim jungle çok iyi değil midde harası daha iyi.Birde item olarak dün g.bob izliyordum trinity kasmıştı iyide oluyor öyle benim düşüncem.Oynananıs olarakta ilk human formda rahatsız etcen w ile haraslıycan, adamın can azalınca stun tutura bilirsen tuturamassan q atıp örümcek formada üstüne atladıktan sonra q vurabilirsin o canın giden kısmına oranla çok vuruyor,belki 1 kez daha vurup ignate attın mı ölür karşıdaki zaten.
  • diana gibi midde de gayet iyi jungleda da
  • Beyler onu geçinde dün fark ettim Akali bunu çok rahat indiriyor eğer ranked de görürseniz direk akaliyi alın en kötü ihtimal stealth champ almaya bakın
  • Oldukça iyi bir champion bence. Rengar'da Jayce'de kendine çalışan championlar fakat milletin (bende dahil) ağlamasından etraf göl oldu. Elise'de öyle. Son gelen çoğu champion iyi olmasına rağmen yeni olduğundan çoğu millet ezik gözüyle baktı fakat alışıldıktan sonra OP diye de ağlandı. Elise'de öyle olacaktır. Tanky kasıldığında çok iyi oluyor.

Sorcerer's Shoes ya da Mercury's Treads
    Rylai
    Rabadon
    Lich Bane
    Athene ya da 20. dakika öncesi ROA.
    Zhonya ya da GA.
  • Örümcek hali manaless mi onu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Örümcek hali manaless mi onu anlamadım

evet öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki formunu da kullan saldırırken, anca öyle etkili oluyor.
  • karşındakinin canı ne kadar çoksa humanQ , ne kadar az sa ÖrümcekQ fazla damage vuruyormuş. Yada böyle birşey di :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

karşındakinin canı ne kadar çoksa humanQ , ne kadar az sa ÖrümcekQ fazla damage vuruyormuş. Yada böyle birşey di :D

Hayır.Q su kogun w si gibi belli bi yüzdeye vuruyor , örümcek kısmını doğru söylemissin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

quote:

Orijinalden alıntı: major24

karşındakinin canı ne kadar çoksa humanQ , ne kadar az sa ÖrümcekQ fazla damage vuruyormuş. Yada böyle birşey di :D

Hayır.Q su kogun w si gibi belli bi yüzdeye vuruyor , örümcek kısmını doğru söylemissin zaten.

Doğru söylüyor.
  • ben E spelini tam olarak çözemedim.
    rivenin skilini ele alalım her basışında zıplıyor , max3 kere. Ben 2. zıplayışında adama stun atıyorum ama riven 3. zıplamayı da yapıyor. gecikme felan dicem ama en az 4-5 kere aynen dediğim gibi oldu.
    sadece riven da değil , başka champlara karşıda böyle oldu. Stun atıyorum adam damage vuruyor... falan filan...
  • Ilk defa instabuy yaptığım bi champı gününde geri verdim her haritada ikişer üçer maç attım anca dominionda işe yaşadı bende geri verdim onun eşine gittim seluyu aldım

• Turkiye serveri yoneticileri tatilde oldugundan daha goremedik anlatabildimmi en sonunda ticketa kufur yazdircaklar

• Bende Eliseyi aldım. Ben İlk Trinity Çıkıyorum. Diğerlerini karşıdaki adamlara göre diziyorum
  • ben full ap kasıyorum mid veya jungle ikisi de gayet iş görüyor midde ilk rylai kasıyorum sonra abysal sonra rabaddon kasıyorum. jayce nidaale filan oynayabiliyosan bu champ ı da ötürrürsün

trinity yi hiç denemedim bi deneyim baim
  • TR ye gelemedi bir bütün çalışanlar tatilde forumla da ilgilenmiyorlar çoluk çocuğun elinde oyuncak olduk server geçişi de kapattılar.
  • Jungle için itemler nasıl olmalı acaba?

Mid de bot+3pot gidip geri döndügümde 2 doran ring sonra sında rylai dan belt i mi almalıyım nasıl gitmeliyim item leri ?
  • Jayce in 6 skilli kullanarak yaptığı kombo gibi hızlı yaparsan harika olur. Ama şu counterada dikkat et

Elise
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.