Şimdi Ara

Elise nasıl la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutu açtım skini çıktı merak ettim felan anlatsanıza :^)

• Güzel çar, solo ve gang kelimelerini kullanıyorsan uğraşma feedlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nekadar örümcek bir hero

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunuza 16 cevap geldi dedi 3 cevap var föşik system.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

Konunuza 16 cevap geldi dedi 3 cevap var föşik system.

tostum ketçaplı olsun

• şu an ormanın teröristi konumunda, çok iyi ! oynamalısın..
  • Oyunu latee uzamadan tasir bitiririm diyosan al.
    Yoksa sadece taşınırsan win alirsin.
    Latede çöp.

• Öğrenmesi zor ama çok zevkli bir şampiyon, benim ikinci ve en sevdiğim mainim

Edit büdüt:

Orman temizlerken zorlanmıyor. Earlyde çok güzel gankleri var. Bloated bir kite sahip olmasına rağmen latede stun bota dönüşüyor. Yani,

+Kolay orman döner ( Özellikle miniklere tanklatırsan)

+Mana hungry değil

+Earlyde sağlam duelisttir

+Çok güçlü gankleri var

+Objektif kontrolü execute hasarından dolayı azımsanamayacak kadar iyi

+Tanklara karşı çok güçlü

+Kolay turret dive yapabilir

+Skillerinin base hasarları iyi olduğundan latede tanklaşabilir

-Latede inanılmaz düşüyor

-Utility olarak çok zayıf

-Tflerde diğer çoğu junglera göre etkisiz

-Ne mage, ne tank olabiliyor. İki arada bir derede

-Skillerinin AP ratiosu iyi olmadığından latede hasar vermek çok zor

-Earlyde düştüyse toparlanması ÇOK zor

-Gap closer skilli kaçmak için pek elverişli değil

Rune olarak Hybrid Pen Mark, Armor Seal, MR Glyph ve AS quint kullanıyorum, mutluyum (Rünler kişisel tercihe göre değişebilir).

Mastery early pressure için 21/9/0

Skiller artık E güzelce stun atabildiğine göre R>Q>W>E şeklinde fullenebilir.

Build olarak,

Bir kere Stalker's Blade bizim için core denilebilir çünkü stun bazen gankler için yetmeyebiliyor ya da kaçma-kovalamaya ihtiyaç olabiliyor.

Enchantment adına Runeglaive veya Cinderhulk alınabilir ancak Runeglaive alınırsa diğer itemler defansif, Cinderhulk alınırsa diğer itemler ofansif ağırlıklı olmalı. Tabi Elise'in AP ratioları zayıf olduğundan aşırıya kaçılmamalı.

Liandry's Torment Elise için biçilmiş kaftan. Verdiği canla az da olsa tanklaşılabiliyor, biraz AP veriyor (Elise'in AP ratioları iğrenç olduğundan bunu boşverebiliirsiniz) ama işin sırrı şu iki şeyde gizli:
    1. Magic Pen. Başta söylediğim ve tekrar tekrar üzerinde durduğum gibi Elise pek iyi ratiolara sahip değil ancak base hasarları fazla. Base hasarı güçlü olan karakterlerde penetration daha etkili bir seçim.
    2. Pasifi. Elise tanklara zor günlerini yaşatmaya meyilli bir skillete sahip. Liandry pasifi onun bu özelliğini daha da güçlendirerek latede tanklara daha fazla damage atabiliyor.
    Bu iki nedenden dolayı bu item %90 core item olacaktır.

Bot olarak öncelikli tercihiniz Mercury's Treads olsun. Karşıda muhtemelen eli yüzü düzgün mageler olacaktır. Verdiği MR her ne kadar iyi olsa da biz bu botu aslında verdiği tenacity için alıyoruz. Latede bu stat çok işe yarıyor. Karşıda CC'si bol olan bir takım varsa tereddütsüz alın.
    İkinci tercih ise Ninja Tabi olmalı. Karşıda AD ağırlıklı, bol düz vuruş vuran bir takım varsa bu item yardımcı olabilir.
    Eğer earlyde snowball olmayı başardıysanız Boots of Mobility de iyi bir tercih olabilir. Bununla rakibe baskı oluşturabilirsiniz
    .
    Core itemları açıkladığımıza göre sıra geldi situational itemlara. Bu itemlar kendi takımınız ve/veya karşı takım kompozisyonuna göre değişebilir.

Rylai's Crystal Scepter: Bu item güzel can ve sağlam AP veriyor. Bize asıl yarayansa bu itemin pasifi. Elise utility açısından zayıf olduğundan bu item o açığı biraz olsun kapatabilir (Ben pek ihtiyaç duymuyor ve daha tanky itemlara yöneliyorum Randuin gibi). Eğer alacaksanız pasifi (Tek başına HP pek bir işe yaramıyor) ve Crystal Maiden'ın hatırı için alın

Abyssal Scepter: Karşıda bol AP şampiyon ve takımda pasifinden yararlanabilecek birileri varsa alınabilir.

Zhonya's Hourglass: Fed bir Zed varsa alınabilir ama yeterince tanky olacağımızdan pek gerek yok. Yine de fantazi isteyen alsın.

Void Staff: Aşırı fed isek ve karşıda tank yoksa Liandry's Torment yerine alınabilir.

Randuin's Omen: Bu itemı almamanız için bir neden yok. Latede ADClere karşı koyabilmenin az sayıda yollarından biri. Aktifi utility eksiğimizi gideriyor. Verdiği statlar ve pasifi bize çok yardımcı oluyor.

Spirit Visage: Karşıda DPS/DoT ağırlıklı bir kompozisyon (Twitch, Malzahar, Brand, Cassiopeia vs) varsa ve takımda Soraka varsa alınabilir.

Banshee's Veil: Karşıda bir spelle fight değiştirebilecekler varsa (LeBlanc, Blitzcrank, Veigar vs) alınabilir.

Banner of Command: Çok underrated bir item. Fightlar siege etrafında dönüyorsa yapıştırın bir tane. Sırtınız yere gelmez.

Thornmail: Karşıda düz vuranlar çoğunluktaysa alınmalı.

Frozen Heart: Yine AS ağırlıklı bir kompozisyona karşı güzel seçimlerden.

Skill combo ve jungle route kişiden kişiye değişebileceğinden yazmadım. En iyisini siz keşfedeceksiniz. İlk E'yi tutturun yeter.

Bol şanslar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 3 Ağustos 2015; 22:44:02 >

• Tost
  • Early güçlü late sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Early güçlü late sıkıntı

latede kombosu daha güçleniyor neden sıkıntı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Early güçlü late sıkıntı

bende anlamadım cana göre vuran skilli felan vardı hayret bence latede iyi :^D birazdan girip denicem kanka core itemleri neler :^D
  • Oynayan rahat taşıyo oynamayıp oynamaya calısan bile taşıyor o derece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Early güçlü late sıkıntı

bende anlamadım cana göre vuran skilli felan vardı hayret bence latede iyi :^D birazdan girip denicem kanka core itemleri neler :^D

maske ve rylai gerisi off tank olarak karşıya göre
  • şu an çok iyi durumda tanky+damage süper. evelyn de aynı şekilde.
  • damage harbiden harika ama çabuk ölüyor nedense :^D
  • Daha viable seçenekler varken arka planda kalır, kalacak gibi de duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

Güzel çar, solo ve gang kelimelerini kullanıyorsan uğraşma feedlersin

ç
    ça
    çar
    ça
    ç

Elise nasıl la
  • quote:

kutu açtım skini çıktı merak ettim felan anlatsanıza :^)

Hangi kostüm bütün kostümleri güzel
    Early jungda çok güçlü şuan ormanın kralları arasına girdi hem yeni item hem ryli buff

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

quote:

kutu açtım skini çıktı merak ettim felan anlatsanıza :^)

Hangi kostüm bütün kostümleri güzel
    Early jungda çok güçlü şuan ormanın kralları arasına girdi hem yeni item hem ryli buff

keşke kanlı ay çıksaydı :^D ölüm çiçeği çıktı ama onuda sevdim farklı beyaz felan güzel yani :^D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.