Şimdi Ara

Elise nasıl la (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keşke kutularda şanlı skinleride çıksa şanlı elise bayağı iyi :D nightblue3 izle çok iyi oynar
  • Gelen Buff lar ile ( Gerek kendisine, gerek core itemlere ) oldukça güçlü durumda. Tower dive için birebir. Dene eğlencelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Gelen Buff lar ile ( Gerek kendisine, gerek core itemlere ) oldukça güçlü durumda. Tower dive için birebir. Dene eğlencelidir.

liandry + rylai core sanırım ama ayakkabı + jung itemi de alınca geriye 2 item kalıyor öyle de tank olamıyorum
  • @exiledFromBadmen dediklerine dikkate al, kendisi bildim bileli elise prosudur

Güzel char fakat oynaması biraz tecrübe istiyor. İnsan formundayken kozayı tutturmaktan, insan örümcek formuna dönüşümü iyi ayarlamak lazım. Orman rolünde iyi değilsen üst koridor da tercih edebilirsin. Q'nun verdiği can değerine göre hasarı bayağı etkili oluyor.
  • Çok denedim ama hep zor beldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

@exiledFromBadmen dediklerine dikkate al, kendisi bildim bileli elise prosudur

Güzel char fakat oynaması biraz tecrübe istiyor. İnsan formundayken kozayı tutturmaktan, insan örümcek formuna dönüşümü iyi ayarlamak lazım. Orman rolünde iyi değilsen üst koridor da tercih edebilirsin. Q'nun verdiği can değerine göre hasarı bayağı etkili oluyor.

tüm komboyu yapmak çok zaman istiyor gibi geldi ama insanken liandry + ap jung itemi vardı q+w adcnin %30 canı kaldı
  • Önemli olan insan formunda iken E'yi tutturmak onu yaptığın sürece tüm komboları yapacak zamanın olacaktır.

İnsan formunda E+W+Q+R+Q+W
  • örümcek hanım güçlü çar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.