Şimdi Ara

Elise OP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pbede denedigim kadarıyla q sunun vurdugu damage cok fazla vladimir fizz gibi kacma ozelligi stun ne ararsan var. Late gamede gucu daha fazla artıyor. Sizce nerf yiyebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha çıkmadı asfd
  • Pbede dedim zaten

• zaten pbede en az 3 kez değişiyor karakter. rengarın wsi remake edildi mesela pbede. sen bayaa yanlış gelmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

zaten pbede en az 3 kez değişiyor karakter. rengarın wsi remake edildi mesela pbede. sen bayaa yanlış gelmişsin

Pbe fazla oynayan biri degilim sadece yeni herolari denemek icin girerim. Sadece sordum 6300 var almayi dusunuyorum.

• çıkmamış bi karakter için nerf yer mi diye soruyorsun. son halini görmeden kimse bir şey söyleyemez yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

çıkmamış bi karakter için nerf yer mi diye soruyorsun. son halini görmeden kimse bir şey söyleyemez yani.

Zaten özellikleri degismiyecekse nerf yermi diye sordum. Almak istedigim herolardan cunku. fikir almak icin sordum buyutulecek ne var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türü nedir ? ap ad offtank ?
  • iyi mid gider skiller ap hep
  • neresi op elise in onu anlamadm ben ? evet q-w-e-r-q ile muhtemeln çoğu carryi alırsında bunun için adamların dibine girmen gerekiyor . Gerçi insan halindeki q su resmen beleş deathfire grasp gibi. Bence tek op özelliği o küçük örümceler sayesinde çektiği heal ve as veren skilli ile kuleleri 1-2snde yıkabiliyor 5 örümcek birden olunca onun dışında damageyi bi fizzden falan çok da farklı değil + single target burst w dışında
  • geliyor karşısına oyunu bilmeyenler sonra op. hiçte op bir yanı yok ranked de seçeni reportlayacakları türden bir champ useless
  • Bence jungle rahat yapabilecek bir karakter metada yeri oldugunu dusunuyorum yorumlariniz ve ilginiz icin tesekkurler.

• off tank solo top gibi duruyor ama oynamadığım için bişey diyemiyorum mesela çıkardıgı örümcekler yoricinkiler gibi belirli bi vuruşta mı ölüyor? bunları çıkınca görücez ama metada yeri yok gibi
  • cikinca ilk oyunumda jungle gidecem.Musait jungleye

• quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

geliyor karşısına oyunu bilmeyenler sonra op. hiçte op bir yanı yok ranked de seçeni reportlayacakları türden bir champ useless

Çok ağır ithamlar bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.