Şimdi Ara

Elise sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elise artık nerf gelmesi yakındır alınır mı sizce ?

• Yemedimi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Yemedimi zaten

ne zaman hocam
  • Ben tam hatirlamiyorum ama bu arkadas forumdaysa sana yardimci olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Ben tam hatirlamiyorum ama bu arkadas forumdaysa sana yardimci olabilir
    Örümceklerinin hasarı son yamada 5 kadar azaltıldı ama tabi yine de bi etki etmedi. En çok sevdiğim ve şu aralar en çok oynadığım şampiyonlardan nerf yemesi üzer ama en azından bi dengeleme olacaktır çünkü en kuvvetli jungler durumunda şu an. Öldürmesinler heroyu da bari en azından oyunlarımızda oynayalım. Büyük ihtimal preseason döneminde kesin bi dengeleme olacaktır ki bence elise e gelene kadar daha çok dengesiz durumda şampiyonlar var örnek olarak; Darius, veigar, gangplank gibi kişiden kişiye değişir tabi belki sevdiğim için kıyamıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 12 Ekim 2015; 0:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Örümceklerinin hasarı son yamada 5 kadar azaltıldı ama tabi yine de bi etki etmedi. En çok sevdiğim ve şu aralar en çok oynadığım şampiyonlardan nerf yemesi üzer ama en azından bi dengeleme olacaktır çünkü en kuvvetli jungler durumunda şu an. Öldürmesinler heroyu da bari en azından oyunlarımızda oynayalım. Büyük ihtimal preseason döneminde kesin bi dengeleme olacaktır ki bence elise e gelene kadar daha çok dengesiz durumda şampiyonlar var örnek olarak; Darius, veigar, gangplank gibi kişiden kişiye değişir tabi belki sevdiğim için kıyamıyorum :D

Alıntıları Göster
    Lcs de elisei olan takım 3-4 lvde top lanee gank atıp dive atıyor. Kaç maçtır aynı muhabbet. Elise tam olarak divelamak için yaratılmış bence.

• Su an acik ara en iyi jungler. Worlds zaten bunun ispati. Hero cesitliligi bazinda mutlaka dengelenmesi sart. Bir zamanlar sejuani vardi ne guzeldi ya efekt guzeligi vardi en azindan. Simdi elisenin alinmadigi mac yok. Elise gragas mutlaka aliniyor hatta bazi maclar ikisi birden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Su an acik ara en iyi jungler. Worlds zaten bunun ispati. Hero cesitliligi bazinda mutlaka dengelenmesi sart. Bir zamanlar sejuani vardi ne guzeldi ya efekt guzeligi vardi en azindan. Simdi elisenin alinmadigi mac yok. Elise gragas mutlaka aliniyor hatta bazi maclar ikisi birden.
    ne diyorsunuz yani beyler gümüş eloda taşır mı elise yoksa seju falan mı almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Lcs de elisei olan takım 3-4 lvde top lanee gank atıp dive atıyor. Kaç maçtır aynı muhabbet. Elise tam olarak divelamak için yaratılmış bence.

gerçekten tam bir canavar hocam ama silver da iş görür mü ?
  • Sejuani çok iyi bir junglerdır ama silver eloda iş yapmaz. Öte yandan elise fazlasıyla iş yapar. Taşımak için bir miktar ap kasmakta fayda var. O eloda da taşıman lazım yani yükselmek istiyorsan. Ayrıca diğer rolü fighter olduğu için top oynama seçeneğini de düşünebilirsin. Ben bir miktar ap ve biraz tankla senin işini görebileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shots Fired

Sejuani çok iyi bir junglerdır ama silver eloda iş yapmaz. Öte yandan elise fazlasıyla iş yapar. Taşımak için bir miktar ap kasmakta fayda var. O eloda da taşıman lazım yani yükselmek istiyorsan. Ayrıca diğer rolü fighter olduğu için top oynama seçeneğini de düşünebilirsin. Ben bir miktar ap ve biraz tankla senin işini görebileceğini düşünüyorum.
    elise çöp warwick alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Sejuani çok iyi bir junglerdır ama silver eloda iş yapmaz. Öte yandan elise fazlasıyla iş yapar. Taşımak için bir miktar ap kasmakta fayda var. O eloda da taşıman lazım yani yükselmek istiyorsan. Ayrıca diğer rolü fighter olduğu için top oynama seçeneğini de düşünebilirsin. Ben bir miktar ap ve biraz tankla senin işini görebileceğini düşünüyorum.

hocam top işi yaş 2-3 maçımda bot mıd jung feedlerken elimden hic bisey gelmemesine deli oluyorum en güzel taşıcak rol ormancıdır bence o yüzden top pek tercihim deil :)
  • De Rochefort kullanıcısına yanıt
    5.18 veya 5.17 de elise nerf yedi biraz ne öldürdüler heroyu ne de aşırı op
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Konuyla ilgili olarak şampiyon pekte OP sayılmaz. Büyük ihtimal şampiyonadan sonra ufak bir nerf gelir. Son durumu ne olur? Göreceğiz. Bu arada Elise her ligde taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Veigarın neyi dengesiz ?
  • Örümceğime dokunmasınlar artık.
  • elise suanda op ealryde attigi dmgnin haddi hesabi yok zaten oyundaki en ii stunlardan birine sahip clearida efsane
  • Veigar worlds de picklenen kadar bir Allah 'in kulu oynamiyordy dogru durust simdi cok dengesiz olmus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    sorunsal
    sıfat

1. sıfat Çözümü belli olmayan
    2.Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik
  • quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

sorunsal
    sıfat

1. sıfat Çözümü belli olmayan
    2.Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik

elise alınması doğru kesin olmayan hero.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.