Bildirim
ELİT KARMA TYT KASINTISI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam uzun zaman oldu çözeli ama bende çok fark olmamıştı öyle hatırlıyorum -
Pek beğenmedim ben zaten karma yazıyor ama aynı tarz hepsi -
Hocam zorluğu nasıldı sizce. -
Valla haklısınız hocam.Matematik hariç diğerlerini çok beğendim.Ama matematikte abarttıklarına inanıyorum.Paragraf mı matematik mi belli değil. -
Hocam bana da kasıntı geldi. -
3-5 net civarı düşüş yaşatmıştı ben de matematiği ağır bulmuştum. -
Mat'ında çok garip tarzda sorular görmüştüm hele paraf sarı denemesine göz attım ve çözemem dedim bıraktım -
Millet çok sağolun yorumlar için diğer netleri paylaşacağım burada takip edip paylaşmak isteyen atabilir.
Parafı da yazayım bari buraya. -
Paraf(sarı olan)
Türkçe:35
Mat:31,75
Fen:15
Sosyal:16,25
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhcs11 -- 30 Mayıs 2020; 19:45:39 > -
Denemelerin hangisinde 27 yaptım hocam -
bende de aynısı oldu hocam bıraktım hatta denemeyi mat kısmında kdjslkdl -
Kırmızı olanı mı hangisi bahsettiğinquote:
Orijinalden alıntı: hhcs11
Valla haklısınız hocam.Matematik hariç diğerlerini çok beğendim.Ama matematikte abarttıklarına inanıyorum.Paragraf mı matematik mi belli değil. -
-
Zor değil de uzundu hatırlıyorum -
Yani şöyle diyeyim matematik harici takılır.Güzel sorular içeriyor.Merak eden olursa diye diyorum krallar karması ve 345de ortalama 102-110 arası geldi krallar karmasındaki çap hariç o da 94 gelmişti.Çok yayın kullanıyorum karma takılıyorum diyeyim ama hakikaten bu kadar taklaya getiren olmadı diğerleri de pek aydınlık günlerin geleceğine işaret değil -
Hocam fazla kasıntı geldi 103 net yaptım o attığınızda -
Paraf ayt 3 lü deneme netleriniz nasıl hocam -
Hocam onu almaya gerek duymadım zaten elit karma tamamen parafın diye biliyorum ama yanıtın denemesini aldım.AYT 3 lü ramazanda çözdüm sabaha karşı fen iyi ama matematik kötü gelmişti 62-63 tü sanırım konusunu açmıştım.Güzel deneme alınabilir. -
Tamam teşekkürler yanıt ayt çözdüm 67/69/ netlerim hedef kaç hocam benim 10 k olmayacak gibi geliyor tyt 92/97
Benzer içerikler
- gata tıp msü ile mı alıyor
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- psikoloji mezunu işsiz kalır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X