Şimdi Ara

ELİTE CABAL ONLİNE x300 SERVERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
20.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • honor görevlerini zaman buldukça yapıyorum 16k oldu honor daha az ama kasmaya devam :)
  • çok saol
  • konu iyi tuttu valla Cabal Tanıtımdan sonra en iyi konu
    zaten giren fln pek yok 7-8 kişi
  • Arkadaşlar X300 Kapandımı neden serverda Gözükmüyo sadece X100 war yoksa bendemi Bi hata Var cvp Lütfen
  • knka bu arada vote yapınca coin verio ya o ne? bayadır cabal oynuyorum da coinin ne oldugunu bilmiyorum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: $$RocK4EveR$$

oke
    beyler üzgünüm kurulumu anlatmamışım adım adım anlatayım şimdi

Adım 1:
    www.elitecabal.com 'dan account alın

Adım 2:
    Eğer sizde zaten başka bi cabal private yada normal cabal online varsa bunu hiçe sayın.
    http://www.download.com/Cabal-Online/3000-7540_4-10803157.html?cdlPid=10803488

Adım 3:
    İlk önce
    http://www.elitecabal.com/EliteCabal-Minipatch.exe
    Daha sonra
    http://www.elitecabal.com/Elitecabal-Update.exe
    indirin.

Adım 4:
    Cabal'ı yükleyin varsa Minipatch i açın

Adım 5:
    MiniPatch i Cabal Online dosyasına yhani Program Files>OGPlanet>Cabal Online klasörünü seçin DİKKAT:KLASÖRÜN İÇİNE GİRMEYİN KLASÖRÜ TIKLAMANIZ YETER

Adım 6:
    Daha sonra Update i açın Extract Files... yı seçin yine cabal ın bulunduğu dosyaya gelin yhani Program Files>OGPlanet>Cabal Online yine klasörün içi deil klasörü tıklamanız yeter

Daha sonra masaüstünüzde oluşan cabal 'ı silin. Elite Cabal kalsın iştee bu kadar x300 tercihimiz

aga sormam gereken bişi var simdi bende normal cabal var ama bende ogplanet die bişi yok :D napcass

• aga bişi daha sorcam acil yardim elite cabalin indirmelşiklern hepsini indirdim cabalin içine attim update yapti satarta bastim ekran cikti yuklenirken kapandı

http://img84.imageshack.us/my.php?image=24238621jo2.png

aga yaptim cabalin dosyasina atmisim onun için acildi an kapanıodu bende cabalin içne attim calisti CassoR3ColD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrtr -- 1 Ocak 2009; 14:35:23 >
  • of görevler ok geri kalıo sıkmaya başladı
  • skill kasma olayını cok sevdim
  • serverda bi sorun var

drop rateler çok düşük itemler çıkmıyor ,

quest olayında sadece rank upları yapın o kadar gerisine gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

serverda bi sorun var

drop rateler çok düşük itemler çıkmıyor ,

quest olayında sadece rank upları yapın o kadar gerisine gerek yok

rank uplar acılmıyo diğerlerini yapmassak
  • hadi bi cvp plzz
  • eet ya 48 lwlim daha combo acideil
  • görevler oluyo hala girdim baktım

Charımı satıyorum 15x Warrior
    Red Osm. Slotted +2
    Full Osm. Set ( Armor +4 ) Bot MP +3 Helm HP +3 Gloves +4
    bankada 200m civarı para özel itemler
  • oke yapmanıza gerek yok olmuyosa canınız saolsun
  • Pelerinler nerden cıkıyp bilen varmı ?
  • x300'ün 300'le uzaktan yakından alakası yok.Officalde bile Spectorlarda kassan +6 epuletler düşerdi,burda en babasında; pf'de, kassan alz düşüyor.Ama oyunun popülasyonu iyiydi,en son bıraktığımda.Artık privatelerde hayat kalmıyor yavaş yavaş.Offical bayağı ilerledi.Çoğu privatede Cous Arena,Tierra gibi oyunun zevkini veren mapler mevcut değil ayrıca Wexp point sistemi ve yeni dungeonlar.Privateler kendilerini güncellemezlerse Cabal Private dönemi tarih olur.
  • aura görev iyaptım bloody ice a geldim yok hiç bişe yok.Göreve baktım bitti diyo npıcam
  • ya combo aura bm bm 2 gorewleri nerde ve kacta acilio
  • bu private serverde savaş varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 1 Ocak 2009; 22:06:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.