Şimdi Ara

ELİTE CABAL ONLİNE x300 SERVERI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
20.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qaswed003

ELİTE CABAL ONLİNE x300 SERVERI

BeyLer bu ss den sonraki yerde oyun kapanıyor yapamadım 1 türLü...

onun nedenini genelde pek kimse cevaplayamıyor fakat bana göre 3 seçenek var :
    1) yetersiz sistem ( bilgisayarının performansı )
    2) yanlış kurulum yada eksik update
    3) 3ü anlayamadım :D bilgisayarın çok iyi oluncada çalışmıyo bendede oldu oyun pcmde çalışmıyo mesela :D
  • Kardes bn hepsini indirdim...!! ondan sonra kuruluma gectim minipatch i yukledim ama update.exe de hata werio 2 tane sey yukluyo baskada birsey yuklemiom:S:S MSN adresimi vereyim burdan konusalim:ozerozman@hotmail.com ekle...
  • ArkadsLar Bnada Bi Yardım Ederseiz Cok Sevinicem EliteCabaL Oynuorm 45 lvl oLdum Ama haLa Magic Rank Novice Neden atLamıyor anLamıorm
  • ee görev bitmiyor ki bu oyunda yap yap canım çıktı....
  • Oyuna Girdim FB açtm 3 LeveL yaptm :) dedim bi Çıkıp giriyim bi sorun varmı bu sorunla karşılaştım : Lütfen Bakarmısnz 5-6 kere launcher kapadım açtım hala aynı. sildim yükledim bu sefer patch yüklemeden bu hatayı verdi. Birde Ben Oyunu elitcabal sitesinden indirmiştim 1.1 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 14 Kasım 2010; 18:57:11 >

• sorunu çözdüm ondan sonra siyah ekranda kapanıyordu onuda çözdüm şimdide bu çıktı : bakarmısnıız ıd pw mi yazıyorum böyle oluyor

• bu sorunuda çözdüm nickim LordTR ancak 39 level oldum rank 2 olma görevi açılmıyor napmalıyım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverNever

bu sorunuda çözdüm nickim LordTR ancak 39 level oldum rank 2 olma görevi açılmıyor napmalıyım :(

Statlari düzgün vermediğin içindir :D
  • x500 Serverında Beklerim.

Nick:Akyha
    Lv:120
    Build:Wizard
    Guild:xAKINCILARx
  • x300 e Geliyorum İsmim NerullTr Hede Serverı Çoşturalım
  • benim elimdeki normal cabal olurmu daha dun indirdim?
  • Şöyle diyim 2 yıl önce oynuyordum elitecabalı 300x ' de bi clanımız vardı zaten o zamnlar oyunda 7 tane 200 level vardı 6 kişi bzdendi bende dahil oyunda droplar düşük bir ara dmg hack cıktı sonra kapattılar yenı sürümde yok hack filan . EDİT oldugunu sanmıyorum cabal private oynuyacaksanız en temiz server diyebilirim yeniden başlıyabilirim :P
  • Beyler Konuyu biraz hortlatmış gibi olucam fakat gerekirse yeni konuda açabilirim.Pvp serverler arasında en iyilerinden biri bence.Başka serverlere bi giriyorum 4 slotlu itmler var yok reborn sistemimi ne var adam gibi ne pvp yapabiliyosun ne bişey.Buyrung elin Elite cabal a bekleriz şu an bi arkadaşla ben 2 kişiyiz başka türke rastlamadim.Server 500x dir.Lvl ve sp kasmak kolay bize sadece itm düşürmek kalıyor fakat bunun içinde sağlam bi parti lazım iki kişiyle adam gibi dungeonlari bitiremiyoruz buyrun gelin beraber bitirelim.

Bana pm ile ulaşın oyunda nick: SessizSeri
  • ya ben cabal online normalini onucaktım cabalın sitesinden bir türlü onaylama e-maili gelmedi 1 gün oldu bende pvp arayıp bunu buldup inio olursa süper olur cabalı arkadaştan görmüştüm arkadaş normal cabalda 3 tane 170 lvli var
  • Gelirsen bu konu altından belirt oyunda yardımcı oluruz.
  • tamam ben oyuna başlayınca seni eklerim de bu server güvenilir mi? çoğu kişi elite cabalda sorun var diyor ama bilmiyorum bir bilgilendirirseniz...
  • x300 mü daha iyidir x100 mü? Bunlar exp mi? Öyleyse x300 gibi duruo?
  • Server artık x300 değil x500 dür.Evet bu x500 ile çok rahat exp ve sp kasılıyor.Ayrıca serverde herhangi bi problem falan da yok.
  • Bende giriyorum.Cabal geçmişim pek yok ama öğreniriz
    x500 e giricem
  • Türk pek yok oyunda o yüzden ben bayadir biraktim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.