Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
40
Favori
75.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nereden satın alıyoruz bunu beyler kendi sayfasından mı?
  • Technics kullanıcısına yanıt
    evet oyunun web sıtesınden satın alınabiliryor şimdilik başka platformlarda satılmıyor.
  • einhander kullanıcısına yanıt
    Ok hocam. Gayet basarili gorunuyor. Alalim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Launcher da iki seçenek var. Play Elite Dangerous ve Combat Trainer. Doğrusunu seçmemiş olabilir misin patron?

Cevap için teşekkürler oyunu oynuyorum ancak para kazanamıyorum tüm gün uğraştım 18k elde edebildim nasıl daha verimli para kazanabilirim. Bulunduğum sistem Uzumeru
    Üstat, özelden yazdım ama burdan da açıklayarak yazayım, merak edenlere de fikir verir belki.
    Oyun kesinlikle parasını hakediyor. (Bi ara haketmiyor demiştim, fikrimi değiştiriyorum :))
    Oyunun bir uzay simulasyonu olduğunun herkes farkında olduğuna ve "acaba alsam mı?" dediğine göre, herkes uzaya, yıldızlara, astronomiye, bilime ve bilim kurguya (bir ya da birkaçına) ilgi duyuyor olmalı. Haliyle; sadece Samanyolu galaksisinin birebir (bilinen) haritasının varlığı bile bu oyunu oynamak için bir neden. Galaxy Mape tıklayıp Zoom in / zoom out yapmak bile şahsen bana heyecan veriyor. Işık hızına çıkmak, hiperuzaya girmek felan çok zevk veriyor bana.

Oyuna başladınız, para kazanmak, büyük gemiler almak istiyorsunuz. Girişiyorsunuz tradinge, o sistem senin bu sistem benim, bi yandan internet bir yandan oyun, en kısa sürede en çok para kazanma yollarını arıyor, tiril tiril dolaşıyor, güzel de para yapıyorsunuz ama bir süre sonra çok sıkılıyorsunuz.. Oyun sıktı diyorsunuz.
    Satıyosunuz aga freight shipinizi, alıyorsunuz bir tane explorer. Yardırıyosunuz, galaxynin merkezine; in cin top oynuyor. Gidiyor, gidiyor uzayın derinliklerinde kayboluyorsunuz. Keşfettiğiniz yıldız sistemlerinde (yeni patchle birlikte ya geldi ya da gelecek) Discovered By "isminiz" yazıyor. Hasbelkader birileri o sisteme gelirse kaşifin siz olduğunu görüyor :) Sonra dediniz ki git git git bu ne lan?? Daraldım. Dönüyosunuz geri.. Bu arada keşif yaparken auto repair almayı unuttuğum için %1 enerji ile yaklaşık 500lys yolu ölmeden dönebilmek için yaşadığım stresi hayatta unutamam (ölürseniz keşfettiğiniz yıldız haritalarını kaybetmiş oluyorsunuz ve beş kuruş kazanamıyorsunuz). Geri dönüp sattığınız haritalardan üç beş bişiler kazanıp, medeniyete kavuşuyorsunuz tekrar. Exploreri satıp alıyosunuz bi fighter. Bu sefer de başlıyorsunuz bounty huntinge. Olmadı korsanlığa, her türlü pisliğe bulaşıp, milletin kargolarını da çalabilirsiniz... Bu söylediklerimi yaparak oyunun şu haliyle bile en az 3-4 ay gidersiniz. Sonra nasıl yenilikler gelir bilemiyorum tabi.
    Eyyorlamam bu kadar, haydi hayırlı işler.

Oyunu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 13 Şubat 2015; 18:13:04 >

• zero2900 kullanıcısına yanıt
    Şu aşamada "Rare Commodity" işine girmen faydalı olabilir. Biraz para yapınca (ton başına 6-7 bin cr ödeyebildiğin zaman) "Luxury trade" yaparsın.

http://www.elitetradingtool.co.uk/ burdan faydalanabilirsin.

Bu konuda içinde bahsi çok geçti. Bi okumanda fayda var.

Şuna da bakabilirsin,https://eksisozluk.com/elite-dangerous--3607595?a=search&author=the+real+thing

• realthing kullanıcısına yanıt
    Ok dostum, teşekkür ederim değerli açıklaman için, forumdan 1-2 arkadaş daha benzer yorum yaptığı için almaya karar vermiştim zaten. Oyunu aldığımda irtibata geçeriz tekrar burada
  • Oyunu banka kartı kullanarak satın alabiliyor muyuz? Ziraat banka kartını denedim "Payment has been refused." hatası alıyorum, oysa secure şifre filan da geliyor, bu tür başka durumlarda işe yarıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Oyunu banka kartı kullanarak satın alabiliyor muyuz? Ziraat banka kartını denedim "Payment has been refused." hatası alıyorum, oysa secure şifre filan da geliyor, bu tür başka durumlarda işe yarıyordu.

ziraat bankkartla sorunsuz almistim ben gereginden fazla para olmasi gerekebilir kur yuzunden, 150tl tutuyosa 170-180tl ile deneyin bi olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

Oyunu banka kartı kullanarak satın alabiliyor muyuz? Ziraat banka kartını denedim "Payment has been refused." hatası alıyorum, oysa secure şifre filan da geliyor, bu tür başka durumlarda işe yarıyordu.

ziraat bankkartla sorunsuz almistim ben gereginden fazla para olmasi gerekebilir kur yuzunden, 150tl tutuyosa 170-180tl ile deneyin bi olmasi lazim

Öyle olunca halloldu peki oyun için Türkiye'de bulabileceğim güzel bir hotas mevcut mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

Öyle olunca halloldu peki oyun için Türkiye'de bulabileceğim güzel bir hotas mevcut mu?

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/thrustmaster-t-flight-hotas-x-pc-ps3//oyun-konsollari/tasinabilir-oyun-konsollari/urunno=0000000616193

• bu oyunun demosu yok mu?
  • quote:

Yapıkredi ile deniyorum aynı hatayı alıyorum bankayı aradığımda iyileştirme çalışması falan dediler. Haftasonu boyunca sürecekmiş. Hafta içi tekrar deneyeceğim bakalım.
  • Şu video Gameplay ise sadece o plazmalardan dolayı bile alırım ben bu oyunu :D

Gameplay değil ne yazık ki. Hatta şu an oynayacağın oyunun buradaki atmosferle uzaktan yakından alakası yok.
    Ama kokpitten görüntüler %90 aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Gameplay değil ne yazık ki. Hatta şu an oynayacağın oyunun buradaki atmosferle uzaktan yakından alakası yok.
    Ama kokpitten görüntüler %90 aynı.

Kötüymüş o zaman. Videoda ki plazmalara sahip gemiler olsa ne muhteşem olur. Benim iosta oynadığım GOF 2 Var yıllardır. Onda bile daha iyi silah modellemeleri vallaha. Sağlam 1-2 update e ihtiyacı var bence oyunun görünüşe göre. Eğer tutulacak bir platform olursa ileride eve online gibi çok sağlam kapışmalara sahne olacaktır.
  • yanlisiniz var high conflict zonelarda ve iki büyük factionun bu sekilde birbirine girdigi yerler cok sahit oldum hatta büyük gemilerin ayri ayri silah mekanizlamalarina ates ederken o plazmalardan tek yedigim de oldu bu atmosferi conflict zonelarda bulabilrsiniz ama high olmasina dikkat edin ve ic savas degil 2 faction arasi olucak ben ticaretten kafayi kaldirip bu gibi aksiyonlara basladim anaconda clipper ve pyton parcaciklari havada ucusuyodu tabi arada sizin parcalarda ucusuyo :D
  • ufak bi gameplay videosu
  • muzobjk85 M kullanıcısına yanıt
    Videoya baktım da bu oyun olmuş hocam. Başka bir şey söylemek ayıp olur. Beam laserlar fena yardırmış, capital nasıl kaçacağını sapıtmış videonun sonunda
    büyük gemilerin ortama giris cikislari cok sahane ya hipercrusedan bi cikiyolar direk karsinda kocaman gemi o ses atmosfer :)

ayrica oyun daha olmadi bir cok ozellik eklenicek su an bana gore halen beta gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.