Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
40
Favori
75.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bızım konustugumuz konu normal rotalardı. efeemmi aslında az kazanıyor 276 cargo pack olmasına ragmen. jek jumpta gıdıp gelıp 600 k dan fazla kazanabılecegı normal trade rotaları var. profit başına 2700 lere kadar dayanan rotalar var. o rataları bulsa tek gıdıs donuste 750k kredı kazanır ortalama 13 dakıka surer gıdıs gelıs.
  • Benim gibi full combat bounty hunting takılan yok mu yaf? herkes ticarete abanmış. Getirisi çok iyi değil saatte 400k falan ama oynadığını hissediyorsun hele ilk anacondayı indirdiğin an paha biçilemez.
  • Palladinn P kullanıcısına yanıt
    sanırım forumdakı cogunluk aksıyon dolu saatler gecırmeyı pek sevmıyor :)
  • Fiyat da biraz daha uygun olsa, 50 euro az degil kendi sitesinden baska satan da yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Konu içinde bi yerlerde açıklanmıştı sanıyorum.

Yine de kısaca yazayım.

1. O hata mesajındaki klasöre gidin, açık kalsın, sonra tekrar install mı upgrade mi artık ne diyorsa, o düğmeye basın.

2. Bastığınız anda o açık kalan klasörün içinde "versioninfo.txt" dosyası anlık olarak oluşacak. Anlık diyorum, çünkü yükleme sonuna doğru o dosya kayboluyor, yükleme ne kadar kısa sürerse zamanınız da o kadar kısa, aksi halde baştan başlarsınız.

3. O oluşan versioninfo.txt dosyasını hemen kopyala yapıştır yapıp, örneğin masaüstüne atın.

4. Masaüstüne attığınız dosyayı not defteri ile açıp, farklı kaydet diyin, versioninfo.txt.new olarak kaydedeceksiniz. Ayrıca farklı kaydederken txt değil, "tüm dosyalar" seçeneğini seçin. Bu da önemli çünkü bazı bilgisayarlarda bilinen ön tanımlı uzantılar gösterilmeyecek şekilde ayarlı oluyor, yani .doc, .txt, vs. gibi uzantılar gösterilmiyor, bunu aşabilmek adına böyle yapıyorsunuz, yoksa dosyanız versioninfo.txt.new.txt diye kaydedilebilir.

5. Bu arada yükleme bitecek ve aynı eklediğiniz hata mesajını alacaksınız. Onu kapatın...

6. Bu yeni yaptığınız dosyayı o hata mesajında belirtilen klasöre atın, yani kopyala yapıştır yaptığınız aynı yere .

7. Sonra tekrar install veya upgrade mi artık neyse ona basın. İşlem bu sefer sorunsuz bitecek ve "PLAY" diyebileceksiniz.

Olmadı :(

http://i.hizliresim.com/VgGNEy.png

• Bugün oyunda Deniz Günbey diye bir NPC'ye denk geldim. Adamlar türk isimleri bile eklemis.
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]

Ben oyuna ilk basladigimda korsan avladim o zaman cok karli oluyor. Ama sonra pek kaar ettirmiyor.
    Bence en karli su sekilde:
    Cobra Mk III alana kadar korsan avi
    Lakon Type 6 alana kadar rare trade
    ondan sonra da normal ticaret

@Millennium benim bu konu altinda yazdigim bir mesaj var ona bak ben ucuza nasil aldigimi yazmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 29 Ocak 2015; 4:10:28 >
  • Offff istasyondan çıkış yaptım, kalkarken hedefi kontrol etmek için 1'e basıp sol paneli açmak isterken elim tab tuşuna gitti. Pythonla istasyonun kapısından 250-300 civarı bir hızla bodozlama geçtim. Gemiyi patlatsam 1.3m kargo, 2.7m rebuy parası gidecekti 4milyonu iyi kurtardım Oyunu uzun zaman oynamayınca ellerim ne yapacağını unutmaya başlamış. Tamda type-9 almaya gidiyorum yola çıkmışım. Neyse ucuz atlattım. Sizinde başınıza böyle şeyler geliyor mu? Geçen ekşi sözlükteki elite dangerous başlığına baktım, birisi anlatmış istasyondan çıkarken telefon çalmış ona bakarken gemiyi istasyonun duvarına gömmüş. Type-9 baya hantaldır şimdi pyhton çevik olduğundan kurtarabildim. Üst gemilere geçtikçe oyun zorlaşıyor ve hataları daha okkalı cezalandırır hale geliyor.

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    Ben daha o seviyeye gelmedim ama bu dediğini çok yapıyorum. Hatta dün type 6 yı garaja koyup viperla biraz bounty yaptım. Upgradelerle 2,5 m lik bir değeri vardı. Kenarda hiç para saklamamıştım; sadece 15k. İstasyondan çıkarken gittim, security service aracına bodozlama daldım. Patlattılar gemimi. Sigorta parasını dahi odeyemediğim için gitti 2,5m param :)
  • Merhabalar,

Efeemi öncelikle X3 açıklamarı için teşekkürler, uzay sim'e başlamamda çok faydaları oldu. Bu oyuna da başlayınca soluğu burada aldım. Sidewinder ile bir kaç akşamdır denemelik işler yaptım, madencilik, korsan avı, illegal malzeme taşıma sonra şu videosu paylaşılan seeking luxry işini yapmaya çalıştım. Koşulları sağlayan yer bulmak epey güç oldu. Bir kaç saatimi aldı resmen ama buldum sonunda. Videolarda yorumlara bakarken bunların yerlerinin değiştiğini duydum. Yani Seeking luxry yapan amcalar savaş bölgelerine hareket ediyorlar gibi bi şey vardı. Var mı böyle bi şey ? Yani bulduğum bu yer yakında değişecek mi şimdi ?

Bu arada bulduğum yer porta 0,15ls mesafede. Satış toplam 5dk sürüyor ve 678 kar bırakıyor.
    Luyten 205-128 diye bir yerde.
  • KoMiNiX K kullanıcısına yanıt
    Tam tersi, luxury trade yapan amcalar, savaş çıktığı zaman oralardan kaçıyorlar.
    Ben şu an HIP 18828 (Gorgani Ring) de luxury trade yapıyorum ton başına 991 cr veriyor. küçük port olduğu için landing ve takeoff çok çabuk yapılıyor ve maksimum 2-3 dakika sürüyor. Tavsiye ederim.
  • -------------------- @realthing

Geçmiş olsun fena denk gelmiş.

Oyunda en son type-9 aldım ama erken almışım kargo rackleri ayarlayıp biraz fsd'ı geliştirebilseydim eğer o gemiyle birşeyler yapabilirdim ama şuanki haliyle para kastığım sektöre bile geri dönemedim. En son high tech sektörde bir istasyonu kontrol ettim bir önceki gemim ve fsd tier 5 satılıyordu. Artık uzunca bir mola verip geri döndüğümde karar veririm ne yapacağıma. Şuanki haliyle para kazanmak pek mümkün gözükmüyor mecburen Python'a geri dönerim büyük ihtimal.

--------------------- @KoMiNiX
    Rica ederim işine yaramasına sevindim. Ne oyundu şu Terran Conflict, hala aklıma geldikçe kurup oynayasım geliyor. Elite'de luxury trade yapıp kendimi sıktığımla 20 kere Terran'da sıfırdan başlayıp trade gemileri alabilecek seviyeye gelirdim.

Seeking luxury trade yapabileceğin mekanlar 2-3 günde değişiyor diye biliyorum. O yüzden sürekli yeni mekan araman gerekiyor. Buluncada bulduğunun hakkını verip günde en az 4-5 saat getir götür yapman lazım ki uğraştığına değsin. Son zamanlarda öyle uzun uzun oynayamaz olduğum için mola verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 1 Şubat 2015; 8:28:51 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    @efeemmi

Sidewinder ile kasa kasa hauler aldım, parayı toparlayıp Cobra Mk.III alıp hem luxury trade hemde bounty yapmayı düşünüyorum. Sürekli getir götür sıkıyor valla.

Birde soru sorayım: Şuan luxury trade ile uğraşmaktan etliye sütlüye bulaşmadan ortada geziyorum =) Empire, Allince ve Federation diye 3 faction var. Bunların oyuna etkisi ne seviyede ? Daha sanırım pek aktif değil bu faction olayı
  • KoMiNiX K kullanıcısına yanıt
    Ben faction'ların birbirine girdiği conflict zone'lar dışında bir etkisini görmedim ama para kasmak dışında birşey yapmamış bir oyuncu olarak görmedim. Belki başka etkileride vardır. Geminin sağ panelde kendini factiona dahil edebileceğin bir kısım var ama oraya birşeyler eklenmesi için reputation kasman gerekiyor sanırım. Combat rank gerekiyor olabilir. O navy görevlerine başlayıp ilerlemek lazım o da etki ediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palladinn

Benim gibi full combat bounty hunting takılan yok mu yaf? herkes ticarete abanmış. Getirisi çok iyi değil saatte 400k falan ama oynadığını hissediyorsun hele ilk anacondayı indirdiğin an paha biçilemez.

Ben Freng, Cupis civarında bounty hunting takılıyorum.
    Yeni gemim Viperla bu işi tutturdum diyebilirim.

Ama ticarete girmek istiyorum.

Bana mümkünse bir tavsiyede bulunun iyi para yapabileceğim sistemlere ve rotalara yöneleyim.
    600k param var kargo gemisi alıp upgradelerini yapayım. yola çıkayım
    Gerisi zaten zamanla gelir..

Kimin NPC kimin insan olduğunu nasıl anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 6 Şubat 2015; 16:07:00 >
  • badtrip kullanıcısına yanıt
    simdi en başta ticarete atılcaksan şuhttp://www.elitetradingtool.co.uk/ siteyi biyere not et bu sana en iyi ticaret rotalarini bulundugun sisteme gore cıkartiyor

sonra gemi olayina gelirsek en ucuz transport gemisi 1050k cr ama sen bu parayi 2000k falan yapip o sekilde al yoksa ticaret yapicak bi sermayen kalmiyacagi icin dimdizlak kalirsin bi zamanlar bende type6 alip oylece gemiye bakip durmustum :D

kimin npc olup olmadigini anlamaya gelirsekte onundeki radar ekraninda ici bos kareler yada ucgenler normal oyunucu senin benim gibi ama ici dolu olanlar npc

umarim yardimci olmusumdur imperial almaya calisiyodum birde rank engeli cikti adamlar bana baron ol oyle gel dediler ya la :D

• Bu navy görevleri nereden alıcaz ? Yani bi faction'a nasıl yaranılır :))

• Arkadaşlar 50 Euro verip oyunu satın aldım kurdum version hatasını giderdim ancak combat trainer demo diyor neden demo oyunu full biçimde sitesinden satın aldım ve client aracılığı ile kurdum 1.50 gb lık bir demo inmiş :(
  • zero2900 kullanıcısına yanıt
    Launcher da iki seçenek var. Play Elite Dangerous ve Combat Trainer. Doğrusunu seçmemiş olabilir misin patron?
  • Hocam bende direk inerken demo iniyor o seçeneği nasıl seçebilirim bi el atsan aldım oyunu kursağımda kalmasın :(

• zero2900 kullanıcısına yanıt
    Launcherin bu şekil olması lazım. Sen alttakini seçeceksin.

http://www.vrcircle.com/images/Elite-Dangerous-gamma-2.jpg
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.