Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az vakit varken girdimde oyuna military grade composite'siz ama diğer parçaları tamamen dolu olan bir combat Python yaptım ilerde almayı düşünüyorum zaten. Şimdilik takılıyorum böyle güç sıkıntısı olmadığından Shield bank ve boosterleri doldurdum bi güzel.FA kapatınca güzelde dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Az vakit varken girdimde oyuna military grade composite'siz ama diğer parçaları tamamen dolu olan bir combat Python yaptım ilerde almayı düşünüyorum zaten. Şimdilik takılıyorum böyle güç sıkıntısı olmadığından Shield bank ve boosterleri doldurdum bi güzel.FA kapatınca güzelde dönüyor.

Python iyidir Anaconda'nin kardesi tam olarak. Military composite icin para vermeyin o para biriktirilip Anaconda alinir.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Aynen bende baya beğendim uzun süre kullanırım Artık Anaconda veya Corvette alana kadar takılırım bununla. Kaplama dahi almayı düşünüyorum tactical ice fena yakışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 14 Ekim 2017; 11:8:22 >
  • Güneş sistemine girmek için Zachery Hudson'da rankimizin ne olması gerekiyor.Kedi gibi güneş sistemi etrafında dolanıyorum hala giremedim 😄😄

• Sol sistemine girebilmek için Federation rank'ının Petty Officer olması gerekiyor...

• Arsenik aramak ne dertmiş valla. Sulphur'den Carbon'dan gına geldi... ☺️

• FoxHound kullanıcısına yanıt
    Bir ara fsd yapıcam belki yetmez beş gemiye diye o kadar kasmışım ki 50 tane arttı. Verebilsem sana ne ala

• Keşke oyun içi en azından bir micro ticaret sistemi bulunsa...

• Knight online'da pazar alanı oluyordu tezgah açıp bekliyordun bundada olsa böyle güzel olur harbiden.Böyle bi gezegende üs kurup fazla malları oraya koyucan falan gelen falan alışverip yapıcak.İngilizcesi olan varsa öneri olarak yazabiliriz bunu frontiere.
  • Standart sürüm ve Commander Deluxe sürümü ayın 24üne kadar indirime girmiş.

Stadart sürüm 41.99 tl
    Deluxe sürüm 88.99 tl

Black Friday'de de indirme gireceğini düşünüyorum ancak, 89 tlnin çok altına düşer mi diye teredütteyim. Yani bir 60 tl sınırını görür mü acaba. Bir ay var Black Friday'e, bir aylık oyun keyfi 30 tlye değer mi diye düşünmüyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 20 Ekim 2017; 20:10:28 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Dante, pp muhabbetine girdim fakat bir sorunum var. Olayda yeni olduğum için neyi ne kadar kasacağım bilemiyorum. Şimdi üçüncü haftanın içindeyim ve üçüncü seviye olabilmem için 750 merit istiyor ya misal item alacağız aisling den. Şimdi dördüncü haftada 750 meritimin olması için 1500 mü kasmalıyım yoksa 750 ile girsem yetecek mi? Türk forumunda sordum 1500, yabancılara sordum 750 kesinlikle yeter dediler. Son çare sana geldim biliyorsan yardım edermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylevi

Dante, pp muhabbetine girdim fakat bir sorunum var. Olayda yeni olduğum için neyi ne kadar kasacağım bilemiyorum. Şimdi üçüncü haftanın içindeyim ve üçüncü seviye olabilmem için 750 merit istiyor ya misal item alacağız aisling den. Şimdi dördüncü haftada 750 meritimin olması için 1500 mü kasmalıyım yoksa 750 ile girsem yetecek mi? Türk forumunda sordum 1500, yabancılara sordum 750 kesinlikle yeter dediler. Son çare sana geldim biliyorsan yardım edermisin?

haftalik resetlenir meritler. Her persembe. Her resetlendiginde elindeki merit miktari yari yariya azalir. Buna gore hesap et. persembe bst 18.59'da mesela 900 meritin var. 19.00'da reset geliyor. 450 meritin olmus oluyor o haftadan itibaren. Diger persembeye kadar. Diger persembeye kadar ne kadar ciktiysan ciktin. Sonra o da yari yariya dusecek. Bu sekilde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2017; 3:38:56 >

• Anladığım kadarı ile oyunun bir single playeri bir de multiplayer bölümü var. Single daki gemi ve paralar multiye aktarılıyor mu? Aktarıyorsa alışana kadar single oynamayı dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Anladığım kadarı ile oyunun bir single playeri bir de multiplayer bölümü var. Single daki gemi ve paralar multiye aktarılıyor mu? Aktarıyorsa alışana kadar single oynamayı dusunuyorum.

Single da oynasan, multi de oynasan servera bağlı oynuyorsun. Karakter, gemi vs her şey aynı kalıyor.
  • Evet oyun için zor diyenler haklılar gerçekten zor. Combat muhabbetine feci şekilde kötüyüm üstelik fps oyunlari sık oynayan biri olarak bu canımı sıkmadı değil.

Şimdilik trainingleri yapıyorum alışayım diye ama yok combat çok zor. Onun dışında oyun görsel olarak ve içerik olarak insanı içine çekiyor. Uzay merakı da olunca ortaya ilgi çekici bir oyun ortaya çıkıyor.

Tabi yeterince öğrenip zevk alabildikten sonra :D Başlangıç için epey mesaj atılmış ilk sayfalarda onlarla beraber yeni başlayanlar için ipucu veren arkadaşlar olursa sevinirim

Edit: Oyuna solo başlayıp azeban city ye geldim ilk görev buydu. Yeni görevler aldım ancak o kadar uzağa zıplayamazsın diyor. Ne kadar zıplayabilecegimi ve görevlerde ne kadar uzaklık istediğini nereden öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 21 Ekim 2017; 23:7:54 >
  • Station'larda Enter Hangar'ı seç, daha sonra Outfitting'i seç sağ alt köşeden. Çıkan ekranda alt kısımdaki bölümde kaç ly atlayabileceğini görebilirsin...

Bu arada istediğin kadar atlayabilirsin ama parça parça olarak. İlk başlarda navigasyon kısmından Economic Route'u seçebilirsin...

• Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum. Ama Saitek X52 Pro bu joystickle oynamak istiyorum. PC de oyun kaldırmaz onun için ps4 e almam gerekiyor. Bu joystickle oynayan var mı? İnternette bir kaç videoda ps4 e bağladıklarını söylüyorlar ama emin olamadım size sormak istedim.

Ayrıca oyunu yeni alan arkadaşlar oyundan memnun mu nasıl gidiyor bir yorum yazarlarsada sevinirim. Eskilerin sevdiği bellide benim gibi yeni acemiler ne düşünüyor merak ediyorum
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    Oyuna bende yeni başladım çok güzel oyun uzay merakı olanlar için.Tek sıkıntı son güncellemeyle sanki para kazanma zorlaştı.Taşıma işinde güzel para vardı şimdi sadece seeking adventure görevlerinde para var onlarda çok uzun sürüyor 150-200 LY atlamanı falan istiyor.Bende madenciliğe sardım bakalım.
  • Beyler bir salvage görevi aldım istediği sisteme gidip bacon ı taradim ve bana anahit diye bir gezegen adı verdi.

Görevde target body anahit yazmakta. Daha önceden boşlukta gezen iki parçayı kargoya attığımda görev olmuştu. Bunda gezegene mi inmem gerekiyor. Eğer öyleyse nasıl iniyoruz. Yaklaştıkça mesafe hep aynı kalıyor. Supeecruise yapmaya çalıştığımda escape vector gösteriyor.

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Atmosferi olan bir gezegendir büyük ihtimalle inemezsin oraya.Çevresinde bisey vardır onu taratmani istiyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.