Şimdi Ara

Elite Dangerous Türkçe Yapay Zeka! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
6.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu devam ediyor mu bende merak ettim
  • Konunun kesinlikle hortlatılması gerektiğini düşünüyorum, malum Elite Dangerous'tan bahsediyoruz :)

Hocam çalışmanız ne durumdadır acaba uzun zamandır bilgi girmemişsiniz, konuyu yeni okudum. Eğer böyle bi proje var ise desteklemekten çekinmem, güzel düşünülmüş oldukça kullanışlı bi proje mutlaka faydası olacaktır. Haberlerinizi beklemedeyim
  • hiç boşuna uğraşma konu sahibi duvar gibi biri, yani git duvara konuş daha iyi. web sitesini bulmuştum, hatta face hesabını bile bulup bilgi rica etmiştim. Ama yok, gidip duvara konuşsam en azından sesimin yankısını duyarım bunda oda yok. karşılaştığım bu tavır karşısında çok kızgınım >:(
  • Hortlatıyorum ama durumu noldu bu çalışmanın?
  • Konuda bir güncelleme var mı? İptal edildiyse de bir bilgi alabilsek ve boşa ümitlenmesek çok güzel olur.
  • hani derlerya atasözü,

Biz türklerin işi "Almanlar gibi başlarız ancak Türkler gibi bitiririz." tamda yakışmış

• Galiba rafa kalkmış bir çalışma daha boşuna beklemeyelım. Bekleyecegımıze gidip ingilizce öğrenelim :)

• Arkadaşlar halihazırda elite dangerous un bi Türkiye topluluğu bulunuyor mu ? Tamam oyun yukarıda söylendiği gibi dataların online çalışması durumu var fakat biz bunu frontiere beraberce dile getirip yapılmasını sağlayamaz mıyız ? En azından oyundaki temel işlemlerin, görevlerin ve cihazların açıklamalarını ve çevirilerini topluluk ile beraber yapsak uygulanamaz mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.